Kedy očkovať šteniatka?

Profilova fotka
Mame krizene šteniatka, a nakoľko prvý krát, zaujímalo by ma, v akom veku ich treba okcovat? Plus co všetko treba vybaviť ohľadom papierov? V akom veku ich mozeme dat do rúk nového majiteľa? Za kazdu informáciu ďakujem .. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
no co ja viem treba ich najprv asi v 5 tyzdni odcervit,potom ockovat.veterinar ti vystavy ockovaci preukaz kazdemu steniatku zvlastpozor to nie je preukaz o povode.len ak rodicia maju PP .
Odpovedať
krizene a papiere? hm... ziadne papiere... maximalne tak ockovaci preukaz... inak budem zla... mat steniatka je velmi zodpovedna vec a ked uz babrete do toho, do coho vas nic (nemate citatelne PP chov) tak ste si mali pozistovat predtym ako ste nakryli fenku... a neviem preco sa to pytate na fore a nezavolate rovno na veterinu kam chodite... a dat do ruk noveho majitela? pre takychto je to idealne ked ich odstavi matka od mlieka, inak to ide do penazi... nechat si ich do idealneho veku 8-10 tyzdnov asi nehrozi ze? ... nechcem sa dotknut, ale mna proste rozculuju ti, ktori si len tak nakryju a nemaju o tom ani sajn... potom ze su plne utulky... 8-( :-S ]-( a kedze je to otazka, tak je to zaroven moja posledna reakcia...
Odpovedať
toto forum je tusim o stavbe a byvani, skuste forum pre psickarov ;-)
Odpovedať
luciaj... no ktovie, načo tu je asi tak odd Domáce zvieratá... aurum_8 Váš veterinár Vás určite poučí a vysvetlí, čo je kedy potrebné ;)
Odpovedať
trochu upresním jarhal - aj keď majú rodičia PP, šteniatka nemusia mať PP, pokiaľ nemá riadnu registrovanú CHS pod FCI... ďalšia vec, toto si treba zisťovať pred pôrodom, navštív veterinára a opýtaj sa na postup pri očkovaní, dá ti všetky inštrukcie a dátumy. do rúk novým majiteľom v 8 týždňoch, po riadnej socializácii... moja rada? nešírte krížencov, ktorých sú plné útulky, hlavne ak nemáte o chove ani páru.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
Neprehanat to z ockovanim!!Skodi aj ludom ockovanie!! |-|
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?