O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Prípojka plyn
Ćaute , potreboval by som radu. Ako je to z pripojkou plynu. Pozemok máme asi 50 m od plynového pot…
1gugu
Pred 7 rokmi
7
Praskajúca farba pri krbe - čo s tým?
Caute.Viete mí poradit co mam urobit,ked mí praska farba pri krbe?Myslim tak ze krb je obstavany ty…
kudo
Pred 7 rokmi
16
Elektrická pripojka - ayky 4x25 hlinik
Caute, potreboval by som radu . Budeme riešiť prípojku elektriny zo stĺpa na stĺp a tak do zeme ku …
dedo758
Pred 7 rokmi
14
Bodové svietidlá
Ahojte. Dúfam, že sa tu nájde niekto kto bude vedieť poradiť. Dom sme kupovali už v stave holodomu.…
michal472
Pred 7 rokmi
10
Zateplenie domu zo škvarobetonu
ahojte prosim poradte mi. uvažujeme zateplit dom postavený cca v roku 1966 zo škvarobetonu. obavam …
steven7
Pred 7 rokmi
17
Firma na ulozenie travnateho koberca Presov
Dobry den viete mi poradit serioznu firmu na ulozenie travnateho koberca z Presova? Dakujem
zipso
Pred 7 rokmi
4
Aké nevýhody má chladnička v špajze?
Čo si o tom myslíte? Máte skúsenosť? Ppriestorovo je to pre mňa výhodné. Mám špajzu vedľa kuchyne,…
robo_h
Pred 7 rokmi
17
Znalec pre ohodnotenie domu a pozemku Poprad a okolie
Prosím poraďte dobreho znalca z Popradu (prípadne okolia). Potrebovali by som posudok prípadne by s…
balu90
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Spotreba plynu
Ahojte, mozno vseobecna otazka, dovodov moze byt viac, no mozno ma budete vediet usmernit. Prvu zim…
palincak
Pred 7 rokmi
12
Šikmý sklenený digestor - skúsenosti s údržbou ?
Dobrý deň, pokukávam po šikmom digestore WHI943ORAB od Gorenje. Dámy, prosím Vás máte niektorá nie…
manilla
Pred 7 rokmi
3
Vykurovanie domu elektr. kotlom Protherm Raja
Dobry den, vykurujeme nezatepleny rodinny dom bungalov, cca 70 m2 elektrickym kotlom Protherm Raja …
duzu
Pred 7 rokmi
20
Duté miesta pod obkladom
Dobrý deň, zistili sme že v kúpeľni a na wc sú pod obkladačkami duté miesta - lepidlo je len v stre…
laco17
Pred 7 rokmi
31
Chodníkové kocky
Dobre kamaráti, presvedčili ste ma. Pozeral som už nejaké tie chodníkové kocky, sem-tam sadajú nájs…
arcticcode
Pred 7 rokmi
14
Určenie výšky odpadov a vody
Čaute Kto Vam určoval výšky odpadov a rozvodov vody? Ma mi prist robit odpady a vodu pracovník a m…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
16
Je mozne este raz navysit hypoteku
Pred 4 rokmi sme si brali hypoteku.Ked nam o 2 roky skoncila fixacia tak sme staru hypoteku vyplati…
ina_maklerka
Pred 7 rokmi
4
Rotaflex z bazosu
Ahojte, chcem sa spytat ci niekto kupoval izolaciu Rotaflex (hrubka 20cm) z niektoreho inzeratu z b…
rkorba
Pred 7 rokmi
22
Malotraktor kubota C znacky po novom
Zdravim vas, neviete mi prosim niekto povedat ako to je teraz s C zanckami na malotraktor kubota ,i…
pedrisito
Pred 7 rokmi
1
Panter protherm 24ktv vysoky tlak.
Dobry den. Mam problem z vysokym tlakom v kureni pricom na poschodi v jednej izbe kde nieje namonto…
fugas20
Pred 7 rokmi
28
Nobasil M
Podkrovie som zateploval pred rokmi tazkou 50kg/m3 cadicovou vatou Nobasil M. Podla Teplo 2017 …
jakino
Pred 7 rokmi
3
Vyhadzovanie schodiskoveho vypinaca-zapojenie
Caute. Neviem si rady. Zapojil som schodiskove vypinace + 2svetla tak ako je na obrazku. Nakreslil …
lukino55555
Pred 7 rokmi
1
2
41
Nechať TV na nábytku alebo ju zavesiť na stenu?
som pred zariadovanim obyvacky a dostal som sa do bodu 0. Sedacku mame vyriesenu a teraz vymyslame …
dedo758
Pred 7 rokmi
16
Stropne kolajnice na zaclony a zavesy
Ahoj, chcem pouzit plastove stropne kolajnice, budu sluzit na zavesenie zaclon aj zavesov, len nevi…
peter700
Pred 7 rokmi
9
Ostrovcekovy digestor
Ahojte, planujeme zamontovat digestor, no vychadza nam 62 cm medzi digestorom a varnou doskou.Vyska…
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Zateplenie presahu strechy
Caute, chcela by som pocut Vas nazor na zateplenie presahu strechy co uz mame hotove ale nie som s …
eagleowl
Pred 7 rokmi
31
Posuvné dvere do satnika
Kto vyraba za rozumnu cenu posuvne dvere do satnika na mieru v presovskom kraji?
chrobak7
Pred 7 rokmi
2
Majstridodomu.sk a Inoves
Dobrý deň. Mate skúsenosti s firmami Majstridodomu.sk a Inoves? Rekonštruujeme kúpeľňu a mame zau…
bbbarunka
Pred 7 rokmi
3
Ako ošetriť drevo na krov?
Ahojte, ako by som mal ošetriť drevo na krov? Bochemit použiť asi nechcem, lebo podkrovie bude poc…
endusko
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
95
Povolenie vjazdu na pozemok
Mesto mi neodsuhlasilo povolenie na vjazd na svoj pozemok. Prijazdova cesta bola navrhovana z ulice…
insed
Pred 7 rokmi
4
Odvlhčovač versus stúpajúca vlhkosť
Ahojte, Kupil som odvlhcovac do kupelky kde mam vlhkost okolo 70%. Odvlhcovac podla mna pekne ro…
kubistar
Pred 7 rokmi
8
Načasovanie stavebných prác v holodome
Dobry den, dom kupujeme v stadiu holodom, predbezne odovzdanie v maji. Moju otázka je ohladom zajed…
wolodymyr
Pred 7 rokmi
8
1
2
…
1549
1550
1551
1552
1553
…