O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Poprosim o radu ako ozivit obyvacku
Poprosim o radu ako ozivit obyvacku steny su.biele jedna je siva a tak isto ako.ozivit stenu pri b…
kuracinarez
Pred 7 rokmi
8
Ako kurite s akumulacnou nadobou (1200L)?
Dobry deň Chcem sa len spytať ako pouzivate akumulačnu nádobu ,resp akým spôsobom ju pouzivate …
jankooo
Pred 7 rokmi
21
Rovnaký profil rôzny predajca
Ahojte vyberáme okná. Vchodové dvere a HS portály budú hliníkové ostatné okná uvidíme podľa cenovej…
zita19
Pred 7 rokmi
3
Vchod do pivnice cez základy domu
Ahojte :-) Najprv skutkový stav - Pod 50 ročným domom je pivnica. Je asi meter v zemi, svetlá výš…
daralbajda
Pred 7 rokmi
13
Rekonštrukcia 3izb
dobrý deň, prosím o radu. Plánujeme úplnú rekonštrukciu 3 izb. bytu v BA vrátane elektriky, podláh,…
mimi95782
Pred 7 rokmi
3
Rezačka na polystyrén za rozumnú cenu
Ahojte, nepredáva náhodou, alebo neviete kde by som zohnala rezačku na polystyrén? Za rozumnú cenu.…
nias
Pred 7 rokmi
7
Parozabrana vs bodove svetla
Ahojte. Asi som si zarobil na problem. Skladba stropu: Sadrokartón Parozabrana na konstrukc…
truly
Pred 7 rokmi
29
Kúrenie v kamennom dome bez zateplenia
Prosim mozte mi poradit ake zvolit kurenie do kamenneho, nezatepleneho rodinného domu? Teraz kurim …
erytro
Pred 7 rokmi
1
2
35
sponzor fóra
Vlastnorucne robene tvarnice na chodnik
Ahojte, chcem sa opytat, ci tu nahodou nie je niekto, kto si sam vyrabal dlazobne kocky a robil pom…
arcticcode
Pred 7 rokmi
1
2
33
Ovládanie kúrenia - kotol na plyn
Zdravím, mám taký problém, že mám vodovodné podlahové kúrenie na prízemí a radiátory na poschodí. P…
pipolino7
Pred 7 rokmi
2
Technilogicky postup lepenia imitacie tehliciek
Chcel by som sa poradit ci je mozne nalepit imitaciu tehliciek priamo na tvarnice na tom druhom obr…
imracko
Pred 7 rokmi
5
Regulacia teploty v izbach podla zon
Co som poprecitaval tak velmi dobre skusenosti su s regulaciou TECH. Riesim ako to regulovat. Mam n…
radoslavc
Pred 7 rokmi
1
Nové AUTO - Leasing alebo úver?
Ahojte, Vopred sa ospravedlňujem ak podobná téma sa tu už nachádza. Potreboval by som poradiť akú…
kavar
Pred 7 rokmi
1
2
51
Fasadna farba na Osb dosku , Palubovku
dobry den ,viete mi prosim poradit konkretne nejaku akrylovu alebo podobnu farbu ktora sa miesa v …
pedrisito
Pred 7 rokmi
8
Izolovanie prizemia v podpivničenom bungalove
Ahojte, chcel by som sa poradiť ako vhodne riešiť izoláciu prizemia. Mám podpivničený bungalov. Piv…
007tomams
Pred 7 rokmi
1
Aky kabel tahat ??
Aky kabel tahat na vzdialenost cca 180 m z rozvodnej skrine z domu do unimobunky tak aby som tam m…
19palec
Pred 7 rokmi
24
Elektrikku ťahať po žilach či kabloch
Ahojte prosim vás potrebovala by som poradiť elektrikár (známy) nam chce ťahať elektriku po žilach …
rkorba
Pred 7 rokmi
1
2
54
Koho kontaktovať ak firma nepracuje podľa projektu?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať na koho by som sa mohol obrátiť s problémom, že firma ktorá ná…
vrajmantak
Pred 7 rokmi
8
Umisteni klimatizace v RD
Dobry den, Na jare se chystame stavet bungalov s tepelnou ztratou 3,7 kW. Pro vytapeni jsme zvol…
atak77
Pred 7 rokmi
23
Stavebná búda ku stavbe
Ahojte strecháči.. prosím vás.. má niekto na predaj zachovalú stavebnú búdu? Pozemok máme pri Žili…
rkorba
Pred 7 rokmi
4
Obvodove murivo - Ytong Standard PDK vs. Porfix P2 440 PDK - 300mm
ahojte, ake mate prosim skusenosti s obvodovym murivom 300 mm - Ytong Standard PDK vs. P2 440 PDK? …
marekhlb
Pred 7 rokmi
23
Zateplenie ostenia z Ytongu
Zdravím. Chcem sa spýtať či je potrebné zateplovať ostenie okolo okien (ešte pred osadením okien…
eagleowl
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
4
5
150
Efektívne kúrenie plynovým kotlom
Ahojte strechaci, rad by som poznal vas nazor. Ake kurenie plynovym kotlom povazujete za financ…
pistikus
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
65
Zberna nadrž na dažďovú vodu.
Zdravím potreboval by som zrealizovať nadrž na záchyt daždovej vody zo strechy.Vedel by niekto pora…
jan45
Pred 7 rokmi
12
Lupo brown
Dobry deň, vedel by mi niekto poradit kde by som zohnala dlazbu paradyz lupo brown 30x30 ako je na …
1gugu
Pred 7 rokmi
6
Krabičky na zasuvky
Ahojte strechari,potrebujem opät vasu radu- pomoc... Mame zatepleny dom 14cm polystyrenom,no zabud…
gami1008
Pred 7 rokmi
12
Zateplit teraz,alebo az po vymene strechy?
Zdravim,mam 70 rocny dom s povodnou strechou,ktoru by sme chceli buduci rok menit. Chceme mensi spa…
gami1008
Pred 7 rokmi
8
Rozdelenie vrchnych skriniek nad umyvackou na jednoduché vykladanie tanierov
Ahojte, poprosím vás o vaše skúsenosti, ako je najlepšie mať rozdelene vrchné skrinky ktoré sú nad …
chrobak7
Pred 7 rokmi
19
Cena za hrubú stavbu bungalova
Ahojte ideme stavať náš bungalov 15x16 do tvaru T na Orave . Zastavaná plocha 230m2 . Ideme stav…
adam_janka
Pred 7 rokmi
11
Lepenie polystirenu na brizolit penou
Zdravim myslite si ze mozem lepit polystiren na brizolit penou urcite by som to aj kotvil. Bude to …
gami1008
Pred 7 rokmi
12
1
2
…
1548
1549
1550
1551
1552
…