O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Podkopanie cesty
Zdravim, vie mi prosim niekto informativne poradit? Som uplny laik. Mame zaujem o vybudovanie ply…
petka456
Pred 7 rokmi
11
Regulácia kotlu Buderus Logamax
Zdravim. Mam kotol buderus logamax gb 072 24 kw ,chcel by som sa spýtat ci je normalne,aby za 2 mes…
misso01
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
4
5
129
Žumpa zo zásobníka na propán bután
Dobrý deň, poznáte niekoho kto má žumpu zo zásobníka na propán bután? Dá sa to urobiť legálne? Ďaku…
daralbajda
Pred 7 rokmi
5
Pozemky s ťarchou exekúcia
Ahojte. S priateľom sme si včera pozerali pozemky jeho otca v kt. Je polovičným vlastníkom.priatel …
eliska883
Pred 7 rokmi
18
Montaz oblozkovych zarubni na tento typ priecky
Ahojte, pojde na priecku, ktora nema vystupenie osadit oblozkovu zarubnu? Vid. obrazok v prilohe.
megdesign
Pred 7 rokmi
7
KVH hranoly
Ahojte. Viete mi niekto poradiť, aký je rozdiel medzi KVH hranolmi, ktoré su impregnované proti ško…
kicilanka
Pred 7 rokmi
19
Kuchyna a jej rozlozenie
Idem si k Vam po radu, napady a inspiraciu. Zaciname realne planovat kuchynu (cca o mesiac zaciname…
arijadna
Pred 7 rokmi
2
Kôš do kuchyne na bioodpad? tesnenie voči uniku zapachu
Neriesili ste niekto nejaky kos do kuchyne, kde v ramci separacie davat biologicky odpad - stravu a…
arijadna
Pred 7 rokmi
23
sponzor fóra
Montaž Strechy kosice okolie
Zdravim vsetkych dobru partiu tesarov pre rodinny dom ,garaz atd...Kosice okolie miesto stavby ...d…
skin1984
Pred 7 rokmi
2
Zateplenie fasády pod drevený obklad
Ahoj, potrebujeme poradiť. Uvažujeme zatepliť dom s fasádnym polystyrénom 5cm, sieťka, lepidlo a dr…
tominohorvath
Pred 7 rokmi
5
Obojstranné zateplenie
Ahojte, hľadal som tu témy, ktoré by riešili danú problematiku, avšak žiadnu som nenašiel. Rozho…
quakdafak
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
63
Pokládka OSB dosiek na betón
Zdravim, chcem polozit osb dosky na cisty beton...je rovny a na nom este bude podlahova podlozka 3…
palectukan1
Pred 7 rokmi
19
Potery MIPO Prašice
nerobili niekomu anhydridové potery? zaujma ma cena za m2. dakujem
pipulkoo
Pred 7 rokmi
13
Kuchyna s obývačkou
Potrebovala by som poradiť, mame kuchynu s obývačkou, ide o záclonu neviem akú dat do kuchyni keď …
kvetinka0099
Pred 7 rokmi
1
Výmena radiátora v paneláku
Zdravim, viete mi poradit ako vybrat radiator v panelaku. Mam obyvacku 4,5x5 bol tam doskovy radiát…
shadowmilan
Pred 7 rokmi
26
Vysoká spotreba pri podlahovom kúrení v novostavbe
ahojte,potrebujem poradit: koncom novembra sme sa nastahovali do novostavby, cca 120m2, podlahove …
roboza
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
5
6
168
Čo treba vybaviť pred začatím stavby?
Dobry den. Prosim vás čo všetko treba vybaviť aby sme mohli stavať? Koľko zhruba na vybavovačky t…
lijanajanka
Pred 7 rokmi
1
2
44
Novy elektromer a odpocet z neho
Dobry den, 18. decembra nam montovali novy elektromer, do domu sme sa nastahovali koncom decembr…
sto055
Pred 7 rokmi
1
2
47
Stenové kúrenie/chladenie - čím vyplniť medzeru medzi trúbkou a porobetónom?
Caute idem robit do porobetonu drazky a do nich vlozim pex 16x2. Docielim tym rovnaky efekt ako pr…
rkorba
Pred 7 rokmi
1
Kde zohnať stavebnú suť alebo zeminu v okolí Popradu?
Kde zoženieme stavebnú suť alebo zeminu na vyrovnanie pozemku za domom V okolí Popradu?
zertoxify
Pred 7 rokmi
7
Zapojenie nového LED svietidla
Zdravím všetkých.. :) Viete mi prosím poradiť ako zapojiť v obývačke nové led svietidlo? Zo sten…
volt
Pred 7 rokmi
25
Krbove kachle - Ano, ci nie?
Byvame nieco cez rok v dome, kde sa kuri len elekrikou a v projekte sme si vsimli, ze je v nakrese …
jumt
Pred 7 rokmi
1
2
...
3
90
Projektant BB a okolie
Zdravím, viete mi poradiť nejakého dobrého projektanta z BB a okolia, ktorý má skúsenosti s projekt…
majo8229
Pred 7 rokmi
1
Imitacia poladoveho betonu resp betonova stierka na Krb/Stenu v obyvacke zapadne SR blizko BA
Zdravim viete mi poradit firmu resp. spolahliveho majstra kto by mi kvalitne spravil krb a stenu z…
maktub77
Pred 7 rokmi
1
Energetický certifikát pri prestavbe domu
Ahoj strecháči, mám tu dotaz na skúsených... kúpili sme starý dom, ktorý ideme prerábať. Nebudem h…
katarinas
Pred 7 rokmi
8
Zmluva o budúcej zmluve-pozemok
Dobrý deň, Je možné vypracovať pri kúpe pozemku najskôr zmluvu o budúcej zmluve s dohodnutými po…
dgerzo
Pred 7 rokmi
6
El.rozvadzac v byte/dome podla platnych noriem a legislativy
Rypnem si trocha ak mozem, ale ma aj zaujima odpoved. Videl uz niekto rozvadzac v dome alebo byte …
dusannnn
Pred 7 rokmi
1
2
...
...
3
4
97
Náter na surové drevo
Prosim aky nater na surove drevo...schody..balkon..?
kukomio
Pred 7 rokmi
23
Odvlhčovač vzduchu Klarstein Drybest 10 - skúsenosti
Ahojte, Chcel by som vás poprosiť o radu ohľadne kvalitného odvlhčovača. Chcem v izbe znížiť vl…
mgx
Pred 7 rokmi
19
Čistenie žulovej pracovnej dosky + indukčnej
ahojte, viete mi prosim poradit, mame v kuchyni pracovnu dosku zo žuly. ale vzdy ked ju utieram - h…
linuska77
Pred 7 rokmi
1
1
2
…
1550
1551
1552
1553
1554
…