O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Kde sa diskutuje
Nová diskusia
Susicka pradla.
Vie mi niekto povedat ked pouzivam tie vionave servitky do susucky preco mi to stale vyhadzuje na f…
adrianave
Pred 7 rokmi
6
Hladam skuseneho obkladaca NR okolie
Ahojte nepoznate fakt skuseneho obkladaca ?Potrebujem spravit obklad aj dlazbu vo wc a kupelni .Dla…
lubos666
Pred 7 rokmi
1
Projektant Kosice, Kosice okolie, Presov
Dobry den. Nasli sme si vysnivany domcek, avsak vo firme, ktora nema najlepsie recenzie. Projekt sa…
sucky1
Pred 7 rokmi
4
Zlý sifón/smrad z odtoku kuchyňa/sprchový kút
Ahojte, na 99% viem že tento sifón čo nám tu spravili páni čo to tu prerábali je zlý pretože sa …
zita19
Pred 7 rokmi
1
2
38
Skúsenosti s firmou Peter Mišo zo Suchej - kúrenie
Ahojte, máte niekto skúsenosť s touto firmou? Ďakujem za postrehy :-) .
tinuhaaaa
Pred 7 rokmi
2
Separačná toaleta
Ahojte, má niekto separačnú alebo kompostovaciu toaletu ? Podľa popisu to funguje veľmi zaujímavo,…
akvi
Pred 7 rokmi
6
Projektant PO BJ a okolie.
Zdravim,pozna niekto dobreho cenovo primeraneho projektanta v presove bardejpve a okoli ktory by na…
tomassebest
Pred 7 rokmi
4
Má niekto skúsenosti s firmou TEPES s.r.o. ?
Dobrý deň. Mal by som otázkou, či má niekto skúsenosti, s touto firmou. Nikde inde som recenzie nen…
klientnakupu
Pred 7 rokmi
1
sponzor fóra
Voda z pračky od suseda
Dobrý deň, chcel by som vás poprosiť o radu. Sused vylieva vodu z pračky na môj pozemok. Čo mám r…
marta2610
Pred 7 rokmi
7
Potrebujem majstra na umyvacku riadu
Dobry den, porebujem majstra, ktory nam bude vediet zapojit umyvacku riadu, treba vyriesit odpad a …
foox
Pred 7 rokmi
11
Lesk na lepidlo
Ahojte, chcel by som sa opýtať či niekto nemá nejaku skúsenosť s leskom na lepidlo do interiéru,pri…
duzu
Pred 7 rokmi
15
Strom ohrozujúci elektrické vedenie - čo s tým?
Prosim o radu kupili sme rodinny dom, pred domom na nasom pozemku je velky smrek cez ktory ide asi …
skena
Pred 7 rokmi
1
2
32
Dub slachteny
Ahojte kto má dvere dub slachteny ako vyzerajú v skutočnosti je to pekný odtieň ďakujem foto veľmi …
zita19
Pred 7 rokmi
2
Projekt domu L110
Ahojte, stavia niekto dom L110?
pemo83
Pred 7 rokmi
6
Voľba kurenia
Chcem sa poradiť či mám dať medené trúbky alebo plast hliník a co poviete pec na peletky spotreba a…
roboza
Pred 7 rokmi
9
Problém s podlahovkou
Neviete mi nekto poradit v čom može byť problém. Mám dve vykurovane podlažia na prízemí podlahove a…
daralbajda
Pred 7 rokmi
14
Garáž v novostavbe - vlhkosť a pleseň okolo brány
Ahojte, v garáži v novostavbe som našiel mokvať priestor okolo automatickej brány. Pravidelne vetrá…
dedo758
Pred 7 rokmi
11
Priestor medzi linkou a ostrovčekom 90 cm - stačí to?
je niekto kto ma takuto minimalnu vzdialenost medzi nimi? ako ste spokojni? ci neodporucate? dakujem
quakdafak
Pred 7 rokmi
30
Klesanie teploty pri elektrickom podlahovom vykurovani
Dobry den, pisem s prosbou o radu ohladom elektrickeho vykurovania Fenix. V kazdej izbe mame termos…
mr79
Pred 7 rokmi
24
Zapojenie dymovodov - "vyosenie" o 10 cm
Ahojte, kedze som sa rozhodol zapojit krbove kachle v predvianocnom obdobi, ked kominar na to uz n…
duzu
Pred 7 rokmi
28
Projekt kurenia, kto robi, aka je cena?
Chcel som sa spytat na projekt kurenia, co vsetko obnasa. Ci obsahuje aj detailny rozpis zapojenia …
leilak1
Pred 7 rokmi
6
Individualny projekt/studia - prosim o rady
Dobry den, poprosim vas nazor na tuto studiu. Poschodie neprikladam, tam budu 3 izby, satnik, kupel…
kosto13
Pred 7 rokmi
20
AZzardo svietidlá
Náte niekto od tejto firmy ? Alebo kde ste kupovali Vy? Máte niekto ultraslim zapustené a nad tým h…
viki120
Pred 7 rokmi
9
Vianočný stromček vysvietený vonku
Ahojte, čo si myslíte o vianočnom stromčeku (ihličnan), ktorý je situovaný vonku na záhrade v skal…
hoblinka13
Pred 7 rokmi
3
Vonkajsie osvetlenie - focus reflektor
Ahojte, neviete niekto poradit pripadne nemate skusenost s nejakym svietidlom, ktore by svietilo…
ramoon
Pred 7 rokmi
6
Lampy nastenne a ine s kvetinovym vzorom
Neviete poradit kde by sa dali kupit lampy ,svietidla s kvetinovimi vzormi ? nastenne a ine do chal…
ramoon
Pred 7 rokmi
3
Rozdiel??? Krystalovy luster a skleneny
Ahojte, prosim vas vie mi niekto povedat, aky je rozdiel medzi krystalovym lustrom a sklenenym? Ked…
ramoon
Pred 7 rokmi
15
Pokrývači z Poľska.
Prosím o Vás názor nie som odborník ale podľa mňa to nie jo v poriadku.tak pospájať plech a na tako…
vikingvk
Pred 7 rokmi
16
Krásne Vianoce všetkým
želám :)
cache
Pred 7 rokmi
5
Garážová brána - sekcionálna, lícovaná s vonkajšou stranou múru
Ahojte Ktorý výrobca vyrába sekcionálne garážové brány, ktoré budú po zatvorení lícovať s vonkajšo…
dedo758
Pred 7 rokmi
3
1
2
…
1551
1552
1553
1554
1555
…