Povolenie vjazdu na pozemok

Mesto mi neodsuhlasilo povolenie na vjazd na svoj pozemok. Prijazdova cesta bola navrhovana z ulice, ktora bola pri zahradnej casti celeho pozemku. Ziadost bola zamietnuta kvoli moznemu vjazdu z druhej strany pozemku, ale ta strana je zazmluvnena na dozivotne pravo byvaleho majitela vsetkych parciel, ktore som odkupil. Je nejaka moznost ako od mesta ziskat povolenie na vjazd zo zahradnej casti a umoznit byvalemu majitelovi uzivat jednu celu stranu pozemku ako sme sa dohodli? Od akych uradov/firiem by som mohol ziskat suhlas na povolenie na vjazd?
Odpovedať
Doživotné právo (užívania?) pre inú osobu nebráni vo využívaní vlastníkom pozemku (Vás). Je preto na rozhodnutí mesta, či umožní pripojenie z inej strany.
Odpovedať
Branit nebrani ale ked je moznost to vyriesit a spravit to lepsie nevidim vyznam preco to niekomu vadi a neumozni to a kazdy by bol stastny
Odpovedať
dá sa to urobiť tak, že oficiálny príjazd bude ako uviedlo mesto a vychádzať môžeš tou stranou, ktorá ti viac vyhovuje? Však bránu a spevnenú plochu si na vlastnom pozemku môžeš dať kam chceš. možno to časom poriešiš, keď sa vymenia ľudia, resp. ich budeš niečím motivovať.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?