Milí Strecháči,
mnohí z vás si v hlavičke stránky určite všimli novinku. Len pred pár dňami vznikol Magazín, v ktorom nájdete články na všetky témy, ktoré sa na našej/vašej Modrej streche riešia. Ak ste v ňom ešte nezačali "listovať", určite tak urobte: http://www.modrastrecha.sk/magazine/ 🙂
Ako poďakovanie za všetky krásne inšpirácie vo Fotoblogoch či rady, o ktoré sa delíte v našom Fóre, sme sa vám rozhodli priniesť aj skvelú súťaž!
Zapojte sa a vyhrajte robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR!
Súťažná otázka je jednoduchá: Prezraďte nám, aké témy článkov by ste uvítali v našom novom Magazíne?
Riešite aktuálne témy o stavbe, kúpe či rekonštrukcii? Hľadáte inšpirácie pre zariadenie interiéru a možnosti, ako vo svojej domácnosti ušetriť? Zaujímajú vás tipy na chutné recepty, rozhovory s odborníkmi či návody na výrobu vychytávok do domácnosti? Napíšte nám priamo v tejto diskusii. Radi vám prinesieme články, ktoré poradia i inšpirujú.
Píšte a vyhrajte. Jeden z vás získa robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR, ktorý nám do súťaže venovalo Planeo Elektro.
Ďakujeme všetkým, ktorí tvoria Modrú strechu. Nesmierne si vážime, že sa s nami delíte o svoje sny o bývaní a budujete takú úžasnú komunitu. S Modrou strechou je radosť bývať!
Aké sú podmienky súťaže?
1. Do súťažného Fóra s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" napíšte komentár, v ktorom odpoviete na otázku: Aké články, témy či rozhovory by ste si chceli prečítať v novom Magazíne na Modrej streche?
2. Vaše tipy môžete zverejňovať od 12.5. do 19.5. 2022
3. Každý sa do súťaže môže zapojiť iba raz. Pozor, vytváranie duplicitných účtov za účelom zapojenia sa do súťaže nie je povolené! Takýto súťažiaci bude vylúčený.
4. Zo súťažiacich, ktorí odpovedali na otázku, náhodne vyžrebujeme jedného výhercu, ktorému zašleme cenu.
5. V súťažnom Fóre s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" zverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže login (používateľské meno) výhercu a budeme ho kontaktovať prostredníctvom internej pošty.
6. Cenu výhercovi zašle prevádzkovateľ portálu Modrá strecha.
7. Organizátorom súťaže je Modrastrecha.sk v spolupráci s Planeo Elektro.
Mňa by zaujímala téma o zachytávacích nádržiach na dažďovú vodu spojených zo závlahou, nejaké riešenia spojené s čerpadlom a filtrami a návrhmi praktických riešení do záhrad 😉
Uvítal by som tému fotovoltajiky, tepelné čerpadlá, podlahového kúrenia či čo sa týka striech bleskozvodov či podobne. Možno by bola zaujímavá téma zelených striech, ako na to.... Vďaka, veľa šťastia želám všetkým.... 🙏Zdendo MT
mna by urcite zaujimali vselijake zlepsovaky a to uz ohladom hocicoho. Ci by to bolo v oblasti zahrady, stavby, zariadenia. Proste nieco co sa neda moc kupit ale skor si niekto pomohol vymyslenym "vynalezom"
Zaujimalo by ma vela tem.. od stavby az po zariadovanie interieru, zahrady.. a hlavne aktualna tema.. tipy ako usetrit pri tychto vsetkych aktivitach a zaroven mat doma aj aku taku kvalitu.. 😊
zaujímavé články by boli napríklad o zakopaných klenbových pivniciach, nakoľko by som takú chcela realizovať. Alebo aj o záhradných domčekoch v kombinácii s úložným priestorom...
Tém je neúrekom.
Ahojte, aktuálne riešime prístrešok - pergolu na terasu a výsadbu záhrady. Takže užitočné rady ohľadom tejto témy nie je nikdy dosť 🙂 prípadne rozhovor už s užívateľom pergoly- prístrešku, ktorý vie pomenovať výhody či nevýhody.
Dôležité body, skúsenosti pri svojpomocnej výstavbe. Na čo si dať hlavne pozor a neprísť na to neskoro. Tiež by ma zaujímala téma ohľadom fotovoltaiky do domu - náročnosť realizácie, počiatočné náklady, (napr. ako zdroj energie pre ohrev tuv).
Téme ohľadom rekuperácie - je naozaj užitočná alebo sú to len vyhodené peniaze?
Interiér - tipy na efektívne osvetlenie interiéru, zladenie podlahy a nábytku ak sú oba v drevodekore
kedze som sa nedavno prestahovala do bytu, ktory bol neprerobeny tak ma zaujima vsetko okolo prerabky, napady, tipy aj ohladom financii, skusenosti a ako co vyriesit a ako vyuzit v byte kazdy kusok priestoru. Mozno aj co je modrene,stylove a nejake rady na obchody napr. s obkladackami, kachlickami…atd. A kedze sa chystam dat dokopy aj balkon tak by ma urcite potesili aj rady s tym ako vyuzit balkon a pekne si ho prerobit na oddychovu zonu a malu “zahradku” na pestovanie 🙂.
Dobrý deň.
Mňa by ma potesila téma - "Prerábame kúpeľne", napr. inšpirácie aj pre osoby s ŤZP (bezbariérové kúpeľne), keďže sa chystáme prerábať našu v paneláku 👩🏼🦽🛀🏼🚿💦
Ďakujem. 🍀🍀🍀🙏🏻
Určite rady/tipy/triky týkajúce sa toho, ako v tejto náročnej dobe postaviť svoje vlastné bývanie 🙂 Rovnako možno odporúčania kvalitných a spoľahlivých značiek a pod. 🙂
My se zrovna chystáme sravět (ano, bohužel zrovna teď) a budeme stavět svépomocí, takže bych ráda uvítala nějaké praktické rady a tipy, články ke stavbě, kde bude třeba popsaný rozdíl (výhody a nevýhody) v používaných materiálech, výrobcích...
Navrhujem rubriky Fuser dna, alebo Statik radi. Seriozne, ak vam vyjde budget na obcasnu spolupracu s odbornikom, moze komentovat fotky roznych failov na styl modna policia. Bude sranda aj vzelavanie 😛
Témy ohľadne stavieb záhradných domčekov či ostatných pomocných budov pri hlavnej stavbe hlavne z oblasti porovnávania výhod či nevýhod použitia rôznych typov stavebných materiálov a približným výsledkom cien voči trvácnosti. Taktiež práve riešim napríklad zachytávanie dažďovej vody čo je tiež celkom zaujímavá téma. Alebo ešte ako na závlahu svojpomocne to plánujem začať riešiť a hodili by sa mi nejaké rady či návody.
Mňa by veľmi zaujímali článku ako opraviť drevený domček pre dcérky na záhrade, ako najlepšie dať solárne panely koľko aké.....ako upravovať záhradku....a veľmi sa veľmi teším...
Chcela by som poradiť od architektov, ako využiť letnú terasu aj v zime. Prišli sme totiž nato, že v zime a väčšinu roka vlastne, je zaprataná zakrytým terasovým nábytkom. Chceli by sme "otvoriť dom " formou zimnej záhrady, tak ako to vidíme napríklad u Angličanov. Veľmi by ma takáto téma potešila + obrázky k nej.
Zoradit remeselnikov majstrov,dobre firmy na montaz,pripadne rekonstrukciu zahrad,domov,podla krajov slovenska..ak by som potreboval hladal zvaraca, servisaka na chladnicky, alebo tesara v danom kraji,okresu - pripadne firmy ktorym sa vyhnúť velkym oblukom ak ma niekto zle skusenosti. 😉 🙂