Milí Strecháči,
mnohí z vás si v hlavičke stránky určite všimli novinku. Len pred pár dňami vznikol Magazín, v ktorom nájdete články na všetky témy, ktoré sa na našej/vašej Modrej streche riešia. Ak ste v ňom ešte nezačali "listovať", určite tak urobte: http://www.modrastrecha.sk/magazine/ 🙂
Ako poďakovanie za všetky krásne inšpirácie vo Fotoblogoch či rady, o ktoré sa delíte v našom Fóre, sme sa vám rozhodli priniesť aj skvelú súťaž!
Zapojte sa a vyhrajte robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR!
Súťažná otázka je jednoduchá: Prezraďte nám, aké témy článkov by ste uvítali v našom novom Magazíne?
Riešite aktuálne témy o stavbe, kúpe či rekonštrukcii? Hľadáte inšpirácie pre zariadenie interiéru a možnosti, ako vo svojej domácnosti ušetriť? Zaujímajú vás tipy na chutné recepty, rozhovory s odborníkmi či návody na výrobu vychytávok do domácnosti? Napíšte nám priamo v tejto diskusii. Radi vám prinesieme články, ktoré poradia i inšpirujú.
Píšte a vyhrajte. Jeden z vás získa robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR, ktorý nám do súťaže venovalo Planeo Elektro.
Ďakujeme všetkým, ktorí tvoria Modrú strechu. Nesmierne si vážime, že sa s nami delíte o svoje sny o bývaní a budujete takú úžasnú komunitu. S Modrou strechou je radosť bývať!
Aké sú podmienky súťaže?
1. Do súťažného Fóra s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" napíšte komentár, v ktorom odpoviete na otázku: Aké články, témy či rozhovory by ste si chceli prečítať v novom Magazíne na Modrej streche?
2. Vaše tipy môžete zverejňovať od 12.5. do 19.5. 2022
3. Každý sa do súťaže môže zapojiť iba raz. Pozor, vytváranie duplicitných účtov za účelom zapojenia sa do súťaže nie je povolené! Takýto súťažiaci bude vylúčený.
4. Zo súťažiacich, ktorí odpovedali na otázku, náhodne vyžrebujeme jedného výhercu, ktorému zašleme cenu.
5. V súťažnom Fóre s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" zverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže login (používateľské meno) výhercu a budeme ho kontaktovať prostredníctvom internej pošty.
6. Cenu výhercovi zašle prevádzkovateľ portálu Modrá strecha.
7. Organizátorom súťaže je Modrastrecha.sk v spolupráci s Planeo Elektro.
Prijala by som články o šikovných riešeniach exteriéru: dvor, záhrada, členenie priestorov, ich predelenie a celkové sklbenie a rôzne drobnosti ohľadom exteriéru.
Ahojte.
Mňa by zaujímali témy okolo úpravy okolia domu po dokončení stavby,terénne úpravy,založenie trávnika,pokládka terasy,rózne tipy na výsadbu rastlliniek,kríkov,skalky..pripadne aj kontakty,kto robí takéto práce.
Mna by zaujimali alternativne riesenia vykurovania, moznosti, porovnania, kalkulacie, trendy...
Ako usetrit elektrinu. ...
Ja viem, ze je vela informacii na internete, ale MOdrastrecha ma zdielanie skusenosti a to je to super.
Pre takých zdatnejších domácich majstrov, napríklad téma využitie 3D tlačiarne na domáce vychytávky, alebo aj opravu zariadení ktoré v dnešnej dobe sú dokonca zámerne mechanicky poddimenzované, aby si ľudia museli kúpiť nové. Ale aj na opravu starých, ešte poctivých zariadení, ktoré často krát prežijú aj 10x dlhšie, ako tie nové náhrady.
Samozrejme 3D tlač sa dá využiť aj pri dekoráciách a doplnkov do domu.
Na vasej stranke hladam inspiracie ako vyuzit priestor v malom byte. Technologicke postupy a fotodokumentacia k prac.postupov je velmi uzitocna aj pre laikov a rada si prezeram aj tieto prispevky. Dakujem aj za sutaz !!!
Mňa by zaujali napríklad nejaké tipy do záhrady čo sa týka okrasných drevín/rastlín, ako sa najúčinnejsie vysporiadať s burinou v trávniku bez použitia chémie nakoľko máme studňu a kedže plánujem vymeniť kotol za tepelné čerpadlo + nejakú fotovoltaiku k tomu, tak určite aj niečo viac k tejto téme by som si rád preštudoval.
Nuž samozrejme by ma zaujímalo, ako ľudia riešia vplyv súčasnej geopolitickej situácie, myslím tým možnú plynovú krízu. Každý kachliar má len dve ruky, dopyt momentálne presahuje možnosti asi každej serióznej kachliarskej firmy...
Tiež by ma zaujímal názor administrátorov Modrej strechy na duplicitné účty diskutujúcich vo fóre, lebo ak v súťaži: ("Každý sa do súťaže môže zapojiť iba raz. Pozor, vytváranie duplicitných účtov za účelom zapojenia sa do súťaže nie je povolené! Takýto súťažiaci bude vylúčený.") Vám to prekáža, prečo Vám to neprekáža vo fóre?
Zaujímali by ma nejaké články o záhrade a o svahoch ako ho spevniť tak aby aj pekne vyzeral a bol účelný, TJ aké rastliny sú vhodné do svahov a ktoré naopak nie.
Spojenie úžitkovej záhrady s okrasnou, aby pôsobili vyvážene a nerušene, prípadne kombinácie rastlín vhodných do tiena, polotieňa a na slnko. Rovnako by sa mi páčilo zaradenie a kombinácia okrasných rastlín do jednotlivých mesiacov a ich kvitnutie, aby záhrada bola zakvitnutá od skorej jari až po neskorú jeseň. Zlepšováky/vylepšenia na prácu v záhrade 🙂
V súčasnosti i do budúcna je možné požiadať o štátnu finančnú pomoc k rekonštrukcii domu Obnov si svoj dom. Preto mnohí by určite uvítali,, seriál,, rekonštrukcie domu krok po kroku, čím začať, akým chybám sa vyvarovať.
Články o záhradách a úprave exteriéru. A keďže máme malý pozemok, určite by boli super rady, ako ho čo najefektívnejšie využiť, aká je naň najvhodnejšia výsadba a nejaké rady k pestovaniu, strihaniu stromov, kríkov...
Určite nejaké inspiračné prispevky z prerábania, zariadovania,pred/po.
Alebo homemade typy ako si niečo (nábytok,niečo do zahrady, pre deti) vyrobiť sám.
Rady pri kúpe nehnuteľností.