SÚŤAŽ UKONČENÁ: Vyhraj parný čistič Kärcher v hodnote 184 EUR!

Profilova fotka
SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobre. Aj tento týždeň sme si pre vás pripravili skvelú súťaž. Ako poďakovanie za všetky krásne inšpirácie vo Fotoblogoch či rady v najväčšom Fóre o bývaní na Slovensku, sme sa vám spolu s Kärcher rozhodli priniesť prekvapenie v podobe užitočnej výhry, ktorú určite ocení každý z vás. Zapojte sa a vyhrajte parný čistič Kärcher SC 3 EasyFix s podlahovou hubicou EasyFix a odvápňovacou kartušou v hodnote 184 EUR! Prezrieť si ho môžete TU: https://www.kaercher.com/sk/home-gard... Súťažná otázka je jednoduchá: Prezraďte nám, akým spôsobom čistíte odolnú a priľnavú špinu v domácnosti? Ako sa vám s ňou darí bojovať? Podeľte sa o svoje tipy a výhra môže byť vaša. 🙂 Ďakujeme všetkým, ktorí tvoria Modrú strechu. Nesmierne si vážime, že sa s nami delíte o svoje sny o bývaní a budujete takú úžasnú komunitu. S Modrou strechou je radosť bývať! Tip Modrej strechy: Už svoj parný čistič máte? Vyskúšajte podlahový čistič FC 7 Cordless alebo parný čistič SC počas 60 dní! Od 12.04.2023 do 31.12.2023 môžete zaregistrovať svoj produkt pomocou registračného formulára a využiť tak príležitosť vyskúšať ho pohodlne a bez rizika. Ak nebudete úplne spokojní s jeho výkonom, môžete ho vrátiť. S týmito pomocníkmi bude vaša domácnosť udržiavaná v hygienickom a čistom stave po celý rok. Viac informácií nájdete tu: https://www.kaercher.com/sk/skusajte-... Aké sú podmienky súťaže? 1. Do súťažného Fóra s názvom "Súťaž: Vyhraj parný čistič Kärcher v hodnote 184 EUR!" napíšte komentár, v ktorom odpoviete na otázku: Akým spôsobom čistíte odolnú a priľnavú špinu v domácnosti? 2. Vaše tipy môžete zverejňovať od 16.10. do 22.10.2023 3. Každý sa do súťaže môže zapojiť iba raz. Pozor, vytváranie duplicitných účtov za účelom zapojenia sa do súťaže nie je povolené! Takýto súťažiaci bude vylúčený. 4. Zo súťažiacich, ktorí odpovedali na otázku, náhodne vyžrebujeme jedného výhercu, ktorému zašleme cenu. 5. V súťažnom Fóre zverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže login (používateľské meno) výhercu a budeme ho kontaktovať prostredníctvom internej pošty. 6. Cenu výhercovi zašle spoločnosť Kärcher. 7. Organizátorom súťaže je Modrastrecha.sk v spolupráci s Kärcher.
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michaelarecht:

SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr…
@michaelarecht keď už nestačí zubná kefka, príde na rad čistenie parou
Odpovedať
...akým spôsobom čistíte odolnú a priľnavú špinu v domácnosti? Domestos, Fixinela , Ocot .
Odpovedať
Už dlhšiu dobu sledujem instagramový profil @uklidproklid tam hľadám inšpirácie na vyčistenie každej špiny v domácnosti. Univerzálny pomocník je sóda bikarbóna, biely ocot.
Odpovedať
Ja pouzivam napr. na kupelnu kazdy druhy tyzden iba parny cistic obcas ocot alebo pulirapid :)
Odpovedať
Profilova fotka
Odolnu špinu v domácnosti čistim prv rôznymi overenými babskymi receptami a radami, potpm siahnem po niecom overenom z obchodu. Ale nie vzdy som s vysledkom bohužiaľ spokojná. Dlhsiu dobu sa pohravam s myšlienkou ohľadne kupy parného čistiaca, len bohužiaľ vzdy nieco iné ma prednosť.
Odpovedať
Dobremu šmyrglovému kotúču neodolá žiadna špina. :-D
Odpovedať
Denkmit prostriedok na rury a gril z DMky, toto nikdy nesklame :)
Odpovedať
Profilova fotka
Súťaž : Do rozprašovaču si dám sódu bikarbónu a ocot. Občas použijem aj savo alebo pulirapid.
Odpovedať
Skúšam všetke možné kombinacie cistiacich prostriedkov len moja manželka je z toho nešťastná lebo podlaha je matná,lepkava alebo spinava🤣 väčšinou moje pokusy sa nepodaria😇
Odpovedať
Profilova fotka
Podľa toho, kde sa nachádza... na rúru Well Done odmasťovač za studena, na nerez Denk mit, na vodný kameň Domestos, Viakal, Fixinela, Pulirapid, na keramiku Cif, na dlážky tekutý Cif... použíam aj ocot, sódu bikarbónu... taký parný čistič by veru bodol :-)
Odpovedať
Pre mňa je odolná špina mastná špina+ prach. Keď sa usádza napr. na spodnej strane horných skriniek - z varenia, napr. pri a na odsávači. Na toto len Well Done, ten si dobre poradí s takouto mastnou špinou. Asi ale nie je veľmi šetrný či ekologický.. Zaujímalo by ma, ako by to mohlo dopadnúť pri použití parného čističa.
Odpovedať
Profissimo_Schmutzradierer.. nano hubky z DM... nech som bol akokoľvek skeptický, nenarazil som na nič, čo by nešlo vyčistiť. Možno náhoda, neveril som... padla sánka..
Odpovedať
Článok sa načítava...

Odpoveď na príspevok od michaelarecht:

SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr…
@michaelarecht manželka má nejaký noname parný čistič. Vyčistiť vyčistí, ale tak s Kärcher sa nedá asi porovnávať. 😉
Odpovedať
Keďže nemám parný čistič, tak sa spolieham na rôzne čistiace prostriedky z Lidla alebo dm drogerie alebo klasický ocot :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Zatiaľ máme nový dom tak som extra špinu neriešila ale do budúcna plánujeme kúpiť parný čistič takže by výhra potešila 🍀
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od megdesign:

@michaelarecht manželka má nejaký noname parný či…
@megdesign Neviem, čo máš Ty, ale podľa mňa sa už dnes dajú s Karcherom porovnáť aj iní výrobcovia. Dokonca aj z Lídla... Už to nie je to, čo bývalo....
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od petersd:

@megdesign Neviem, čo máš Ty, ale podľa mňa sa už…
@petersd možno áno, ale nie nejaký Deminas... https://www.deminas.sk/vysokovykonny-...
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michaelarecht:

SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr…
@michaelarecht "Odolná a priľnavá špina" ? To je značne všeobecný pojem. Na istú kategóriu "špiny" ja používam riedidlo C 6000 (donedávna acetón). Má značne široké použitie v domácnosti.
Odpovedať
manzelke dam do ruky SV7 a Odolna spinka nema sancu
Odpovedať
Používam v prvom rade ocot a sódu a až v druhom rade nastupuje klasická drogéria. Parný čistič by mi bodol, nakoľko upratujem aj apartmán po hosťoch.
Odpovedať
W5 power cleaner
Odpovedať
Profilova fotka

Odpoveď na príspevok od michaelarecht:

SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr…
@michaelarecht pri naozaj odolnej nastupuje chémia. Klasika postup: nastriekať, nechať odmočiť, vyšuchat 😁
Odpovedať
Ked sme sa odstahovali z obecneho bytu, bolo ho treba vymalovat a samozrejme vycistit. Najhorsie sa cistil obklad okolo sporaka. Vzdy sa tam najde nieco pripecene, naprskane. Darmo to bolo pravidelne cistene, zazrata spina sa objavila po demontazi sporaku (kupili sme si tam vlastny, cize isiel s nami prec). Tu nastupila rozna chemia. Dokonca doslo aj na oblubeny WD40 ale nepomohlo. Pre kratkost casu nastupil velky kaliber - drotenka :) Tam pomaly nestacila ani ona avsak pomohol som jej tym, ze som tu spinu zazratu pravidelne olieval malym mnozstvom vriacej vody. Mat tak vtedy parny cistic...
Odpovedať
Kyselina citrónová, fixinela, perchlóretylén.
Odpovedať
Na odolnu spinu pouzivam manzelku, nikdy nesklamala :-)
Odpovedať

Odpoveď na príspevok od michaelarecht:

SÚŤAŽ UKONČENÁ Milí Strecháči, áno, vidíte dobr…
@michaelarecht Najcastejsie pouzivam ocot, sodu, kyselinu citronovu, ale i Cif, Fixinelu a Pulirapid.
Odpovedať
Cif alebo Pulirapid, a keď nejde tak technický benzín prípadne riedidlo, ale s tým opatrne.
Odpovedať
Ručným parným čističom,nečistota ide dolu,ale má malú nádržku,často sa musi dopĺnať voda.
Odpovedať
na naozaj odolnú špinu používam Savo a Cif :)
Odpovedať
Používam prípravky od HG alebo savo a pulirapid.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?