Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!

Zobraz úvodný príspevok
Profilova fotka
Milí Strecháči, mnohí z vás si v hlavičke stránky určite všimli novinku. Len pred pár dňami vznikol Magazín, v ktorom nájdete články na všetky témy, ktoré sa na našej/vašej Modrej streche riešia. Ak ste v ňom ešte nezačali "listovať", určite tak urobte: http://www.modrastrecha.sk/magazine/ 🙂 Ako poďakovanie za všetky krásne inšpirácie vo Fotoblogoch či rady, o ktoré sa delíte v našom Fóre, sme sa vám rozhodli priniesť aj skvelú súťaž! Zapojte sa a vyhrajte robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR! Súťažná otázka je jednoduchá: Prezraďte nám, aké témy článkov by ste uvítali v našom novom Magazíne? Riešite aktuálne témy o stavbe, kúpe či rekonštrukcii? Hľadáte inšpirácie pre zariadenie interiéru a možnosti, ako vo svojej domácnosti ušetriť? Zaujímajú vás tipy na chutné recepty, rozhovory s odborníkmi či návody na výrobu vychytávok do domácnosti? Napíšte nám priamo v tejto diskusii. Radi vám prinesieme články, ktoré poradia i inšpirujú. Píšte a vyhrajte. Jeden z vás získa robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR, ktorý nám do súťaže venovalo Planeo Elektro. Ďakujeme všetkým, ktorí tvoria Modrú strechu. Nesmierne si vážime, že sa s nami delíte o svoje sny o bývaní a budujete takú úžasnú komunitu. S Modrou strechou je radosť bývať! Aké sú podmienky súťaže? 1. Do súťažného Fóra s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" napíšte komentár, v ktorom odpoviete na otázku: Aké články, témy či rozhovory by ste si chceli prečítať v novom Magazíne na Modrej streche? 2. Vaše tipy môžete zverejňovať od 12.5. do 19.5. 2022 3. Každý sa do súťaže môže zapojiť iba raz. Pozor, vytváranie duplicitných účtov za účelom zapojenia sa do súťaže nie je povolené! Takýto súťažiaci bude vylúčený. 4. Zo súťažiacich, ktorí odpovedali na otázku, náhodne vyžrebujeme jedného výhercu, ktorému zašleme cenu. 5. V súťažnom Fóre s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" zverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže login (používateľské meno) výhercu a budeme ho kontaktovať prostredníctvom internej pošty. 6. Cenu výhercovi zašle prevádzkovateľ portálu Modrá strecha. 7. Organizátorom súťaže je Modrastrecha.sk v spolupráci s Planeo Elektro.
Profilova fotka
Mňa by zaujímalo porovnanie kúrenia s klasickými termohlavicami a smart hlavicami, ktoré sľubujú 30% úsporu..
Ahoj, ďakujem za novú rubriku. A čo by mňa najviac zaujímalo? V prvom rade by som uvítala informácie - rady a typy ako rekonštruovať dom, konkrétne ma najviac zaujíma rekonštrukcia kúpeľne, WC a vstupnej miestnosti. Zídu sa mi taktiež námety ako urobiť zo starej veci novú, respektíve ako opraviť či využiť veci, ktoré sú na prvý pohľad zdanlivo nepoužiteľné. Zaujíma ma tiež renovácia starších kusov nábytku, prípadne ako využiť staršie, už nepoužívané veci. Vzhľadom k bývaniu v rodinnom dome sa rada nechám inšpirovať, v podstate vítam všetky témy v súvislosti so stavbou, rekonštrukciou, a zídu sa všetky vyššie spomínané témy 🙂
Profilova fotka
Ja by som si prečítala niečo o záhradách a hlavne ako urobiť skalku🙂 potom ako sa starať o kvety a stromy 🙂
Za mňa určite tematika záhrady!
Mňa by najviac zaujímali články o využití prírodných a ekologických materiálov pri stavbe a zariaďovaní domu, najčastejšie chyby, ktorých sa dopúšťajú laici pri stavbe domu a o technických novinkách a vychytávkach v dome a v jeho okolí - dvor, záhrada, bezpečnosť...
Návody na výrobu vychytávok do domácnosti ☺️
Mňa by potešil článok o pergolách, prístreškoch, zimných záhradách. Kľudne aj rady, či návody na svojpomocné vyrobenie si.
Profilova fotka
Mňa zaujímajú všetky dobré kutilské nápady a všelijaké rady pri používaní domácich spotrebičov a ich prípadných opráv. 🙂
Profilova fotka
Ahojte “strechári” . Osobne taktiež riešime momentálne záhradu , trávnik a v podstate všetky veci čo sa týka exteriéru . Privítal by články o radách pri starostlivosti o trávnik .
Modrastrecha má veĺa zaujímavých článkov a otvorených tém, možno by sa hodilo porovnávanie výrobkov, náradia do záhrady, dielní a pod.
Profilova fotka
🙂 Mňa zaujíma všetko 😉
Pre mňa je ťažké vybrať len 1 tému - mám záhradu, doma tiež treba často niečo opraviť, rada tvorím, aj chutný recept nie je na zahodenie, mám rada pekný interiér a úspory začínajú byť nevyhnutnosťou. Nech zaradíte čokoľvek, určite si vyberiem.
Rada by som si prečítala v novom magazíne o alternatívnych spôsoboch bývania,ktoré sú v zahraničí bezne 🙂
Mne by sa pacili temy ohladom zahrady. Ake rastliny a stromy su vhodne na ake stanoviste, aku podu, ako sa o ne starat, ako polievat… A potom este temy ohladom stavby RD, technologicke postupy. Ako je spravne robit zaklady, obvodove murivo, … omietky ako spravne a cim a kedy zateplovat… Ako osadzat okna, co by okno nemalo robit… proste taky manual, podla ktoreho si kazdy (aspon teoretick) dokaze postavit RD 😊😊
Zaujímala by ma lacna prerabka kúpeľne a kuchyne. Typy a odkazy na vhodné výrobky, ako vodeodolné tapety, zásteny, farby, vrchné nátery atď...
Uvítala by som články ako sa vyhnúť chybám pri stavbe domu svojpomocne.. 🙂
Článok sa načítava...
Rozhovor s odborníkom na tému rekonštrukciu domu. Teraz napríklad riešime otázku výmeny podláh, výhody a nevýhody jednotlivých typov.
Profilova fotka
Ja by som sa potešil téme ohladom stavby drevenice. Od zaklatou ,až po strechu.
Mňa by zaujímala okrasná záhrada.
Potešili by praktické návody na tvorbu alebo úpravu Smart riešení v domácnosti. Konkrétne riešenia s popisom, zhodnotením výhod, nevýhod, atď.
Potešili by ma príspevky týkajúce sa permakultúrnej záhrady ale aj recyklácie.
@michaelarecht zaujímalo by ma drevo domy, odovzdanie od developerov, načo si dat pozor čomu sa vyhnúť a pod. 🙂
Zaujímalo by ma aké rôzne chyby sa robia pri stavbe domu čoho sa vyvarovat a rôzne nápady námety a návody ako si niečo vytvoriť a ako regulovať staré veci.
Zaujimali by ma clanky o setreni energie v rodinnom dome a fotovoltaike v dome.
Ahojte.Vie niekto odhadnuť v akom kvartali roka 2022 az 2023 budu rásť ceny materiálov ,hlavne EPS as tehly o zeleze nehovoriac?
Profilova fotka
Dobrý večer. Ja by som uvítal, keby ste založili ku každej téme aj podtému, ako to určite nerobiť. Resp. čoho sa trebárs pri stavbe (komína, priečky, poteru, omietky, to je jedno) vyvarovať, alebo formou top xx chýb pri realizácii yy. Dakedy pri čítaní fóra narážam na protichodné, navzájom si odporujúce rady a potom človek viac tápa ako pred "študovaním" .
Zaujímajú ma témy súvisiace s ovocnou záhradou.
Rada by som si precitala o Fotovoltanike,kedze ide elektrina hore,chceli by sme byt aspon cez leto nezavisly a tym usetrit.Zaujima ma hlavne ostrovna fotovoltanika s realnymi baterkami.Cena,dotacie,a pod.Dakujem.
Mňa by zaujmalo aké pletivo vybrať s podhradbovou doskou ako oplotenie okolo domu. A takisto riešenie vo svahu.
Profilova fotka
Úpravy plôch okolo domu - terasa, okolie bazénu, chodníky

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.

Nenašli ste čo ste hľadali?