Milí Strecháči,
mnohí z vás si v hlavičke stránky určite všimli novinku. Len pred pár dňami vznikol Magazín, v ktorom nájdete články na všetky témy, ktoré sa na našej/vašej Modrej streche riešia. Ak ste v ňom ešte nezačali "listovať", určite tak urobte: http://www.modrastrecha.sk/magazine/ 🙂
Ako poďakovanie za všetky krásne inšpirácie vo Fotoblogoch či rady, o ktoré sa delíte v našom Fóre, sme sa vám rozhodli priniesť aj skvelú súťaž!
Zapojte sa a vyhrajte robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR!
Súťažná otázka je jednoduchá: Prezraďte nám, aké témy článkov by ste uvítali v našom novom Magazíne?
Riešite aktuálne témy o stavbe, kúpe či rekonštrukcii? Hľadáte inšpirácie pre zariadenie interiéru a možnosti, ako vo svojej domácnosti ušetriť? Zaujímajú vás tipy na chutné recepty, rozhovory s odborníkmi či návody na výrobu vychytávok do domácnosti? Napíšte nám priamo v tejto diskusii. Radi vám prinesieme články, ktoré poradia i inšpirujú.
Píšte a vyhrajte. Jeden z vás získa robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR, ktorý nám do súťaže venovalo Planeo Elektro.
Ďakujeme všetkým, ktorí tvoria Modrú strechu. Nesmierne si vážime, že sa s nami delíte o svoje sny o bývaní a budujete takú úžasnú komunitu. S Modrou strechou je radosť bývať!
Aké sú podmienky súťaže?
1. Do súťažného Fóra s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" napíšte komentár, v ktorom odpoviete na otázku: Aké články, témy či rozhovory by ste si chceli prečítať v novom Magazíne na Modrej streche?
2. Vaše tipy môžete zverejňovať od 12.5. do 19.5. 2022
3. Každý sa do súťaže môže zapojiť iba raz. Pozor, vytváranie duplicitných účtov za účelom zapojenia sa do súťaže nie je povolené! Takýto súťažiaci bude vylúčený.
4. Zo súťažiacich, ktorí odpovedali na otázku, náhodne vyžrebujeme jedného výhercu, ktorému zašleme cenu.
5. V súťažnom Fóre s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" zverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže login (používateľské meno) výhercu a budeme ho kontaktovať prostredníctvom internej pošty.
6. Cenu výhercovi zašle prevádzkovateľ portálu Modrá strecha.
7. Organizátorom súťaže je Modrastrecha.sk v spolupráci s Planeo Elektro.
Keďže aj my pomaličky poškuľujeme po vhodnom riešení fotovoltaiky na dom, určite by som privítal detailnejšie príspevky s príkladmi konkrétnych realizácii, aj s kalkuláciami nákladov na zhotovenie a predpokladanou vyrobou.
Ahojte. Nikdy nie je dosť kultúry a oddychu, najmä s deťmi, taký dobrý prehľad by bol fajn.
Ak uz nejaké tipy do domácnosti a záhrady, len overené, nie zaužívané ale vyvrátené mýty.
Mňa by zaujímali:
-rôzne vychytávky do malého bytu
-starostlivosť o trávnik
-resp. aká náhrada by bola vhodná na malinkom dvore namiesto trávnika
-ako minimalizovať náklady na bývanie
-návrhy na "zariadenie" malých dvorov
apod.
Mna by zaujal clanok realizácia, zloženie a tvorba zelených striech 😊 typy a funkcie zelených striech, výhody a nevýhody. Ako svojpomocne vytvoriť zelenú strechu. Dakujem
Mňa by zaujala téma o rekonštrukcii interiéru a keďže momentálne riešime dvor a zastrešenie terasy, tak by som si rada pozrela nejakú inšpiráciu na túto tému.
Ja by som si zelala clanky, v ktorychby boli zhodnotene klady a zapory roznych veci co clovek potrebuje do domacnosti. Napr. Nabytok na nozickach, napytok bez noziciek, nabytok zaveseny na stene... Alebo napr akrylatovana vana vs smaltovana vana, podlahove vs normalne kurenie, plastove vs hlinikove okna...proste vyhody a nevyhody... Na co si dat pozor.
Mňa by potešili informácie a návody inštalácií pegolí a ich zastrešenia, rôzne tipy, pre a proti. Taktiež info o alternatívnom zateplení fasády, napr hlinou, atď
Recenzie na firmy, eshopy, dodávateľov. Za posledné dva roky stúpol počet objednávok v eshopoch, avšak tovar, ktorý je doručený býva často poškodený. Vzájomnými radami by sme si vedeli poradiť, ako odstaviť neseriózne obchody a dodávateľov.
Mňa by zaujímali články, ako upraviť okolie domu (dvor, záhrada úžitková aj kvetinová) pestovanie kvetín. Kde, kedy vysadiť a ako sa starať. Nápady ako postupne zrekonštruovať starší dom. Čím začať a prečo. S fotkami pred a po.