Milí Strecháči,
mnohí z vás si v hlavičke stránky určite všimli novinku. Len pred pár dňami vznikol Magazín, v ktorom nájdete články na všetky témy, ktoré sa na našej/vašej Modrej streche riešia. Ak ste v ňom ešte nezačali "listovať", určite tak urobte: http://www.modrastrecha.sk/magazine/ 🙂
Ako poďakovanie za všetky krásne inšpirácie vo Fotoblogoch či rady, o ktoré sa delíte v našom Fóre, sme sa vám rozhodli priniesť aj skvelú súťaž!
Zapojte sa a vyhrajte robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR!
Súťažná otázka je jednoduchá: Prezraďte nám, aké témy článkov by ste uvítali v našom novom Magazíne?
Riešite aktuálne témy o stavbe, kúpe či rekonštrukcii? Hľadáte inšpirácie pre zariadenie interiéru a možnosti, ako vo svojej domácnosti ušetriť? Zaujímajú vás tipy na chutné recepty, rozhovory s odborníkmi či návody na výrobu vychytávok do domácnosti? Napíšte nám priamo v tejto diskusii. Radi vám prinesieme články, ktoré poradia i inšpirujú.
Píšte a vyhrajte. Jeden z vás získa robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR, ktorý nám do súťaže venovalo Planeo Elektro.
Ďakujeme všetkým, ktorí tvoria Modrú strechu. Nesmierne si vážime, že sa s nami delíte o svoje sny o bývaní a budujete takú úžasnú komunitu. S Modrou strechou je radosť bývať!
Aké sú podmienky súťaže?
1. Do súťažného Fóra s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" napíšte komentár, v ktorom odpoviete na otázku: Aké články, témy či rozhovory by ste si chceli prečítať v novom Magazíne na Modrej streche?
2. Vaše tipy môžete zverejňovať od 12.5. do 19.5. 2022
3. Každý sa do súťaže môže zapojiť iba raz. Pozor, vytváranie duplicitných účtov za účelom zapojenia sa do súťaže nie je povolené! Takýto súťažiaci bude vylúčený.
4. Zo súťažiacich, ktorí odpovedali na otázku, náhodne vyžrebujeme jedného výhercu, ktorému zašleme cenu.
5. V súťažnom Fóre s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" zverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže login (používateľské meno) výhercu a budeme ho kontaktovať prostredníctvom internej pošty.
6. Cenu výhercovi zašle prevádzkovateľ portálu Modrá strecha.
7. Organizátorom súťaže je Modrastrecha.sk v spolupráci s Planeo Elektro.
Nakoľko my máme maličký domček, uvítala by som tipy na usporiadanie nábytku, ale aj dekorácií tak aby priestor vyzeral útulne a nie preplnene. Tiež by ma zaujímali informácie ohľadom ekologických riešení do domácnosti.
Mne by sa pacilo:
1. takzvane "hacky", tipy... Co sa z niecoho da urobit..
2. Obmedzeny album (nie 400 fotiek, ale efektivnych max. 50)..
3. Forum - klik na temy - az tam vyhladavanie.. Nie na zaciatku fora..
Mňa by zaujímali nápady na ekologické lacné bývanie, také triky a tipy aj pre staršie domy, na čom sa dá ušetriť bez veľkých nákladov. A tiež info k záhradkarčeniu. 🙂
mohla by tam byt aj poradna? keby sme mali konkretnu otazku ohladne renovancie, napr. ci sa moze laminat natierat, alebo aj kontakty na nejakych odbornikov, projektantov. ..
Mňa by veľmi zaujímali články riešiace exteriér,prepojenie úžitkovej záhrady s okrasnou a oddychovou časťou tak,aby to ladilo jednak s domom a aby to zároveň bolo v harmónii so širším okolím,potešili by imšpirácie,drobné návody,ktoré by vedeli nakopnúť.
Zaujala by ma tema, co by sa tykala realnych skusenosti/tipov/vychytaviek, ked sme uz "zabyvani" v zmysle poradit, co sme urobili tak, ale pocas byvania by sme dali inak a preco. Ako napr. umiestnenie zasuviek, kablov na osvetlenie, technicka miestnost,...,ale taktiez exterier fasada, terasa, nadokrytie terasy, zahrada a pod.
Ja by som sa potešila článkom o projektoch a podpore fotovoltaniky, vykurovania (zelená domácnostiam), o ostrovných systémoch a podobne...a tiež napríklad ako odkúpiť úspešne pozemok od SPF, ako dať dokopy pozemok kde je veľmi veľa vlastníkov, rady od profesionálov k týmto témam... tiež články k netradičným stavbám, napríklad kameň/drevo...ako vysadiť vlastný les...napadá ma toho veľa 🙂
Ja by som chcela vedieť viac ohľadom prestupov tepelných mostov,,čo sa týka garáže dverí,terasových dverí,vchodových dverí,ako to najlepšie urobiť keď už je izolácia z vonku urobená,ako napojiť zámkovu dlažbu,ako pribetónovat terasu k HS portálu.Ďakujem
Momentálne prerábame, takže všetko je aktuálne. Ale najviac čo potrebujeme riešiť je terasa. Takže téma prestrešenie terasy a vhodná "podlaha/dlažba" na terasu
Keďže viem, čo je to prerávanie starej chalupy na novú, uvítala by som rady, nápady ohľadom takýchto veci, no nie už pre nás, lebo za 10 rokov už toto nepotrebujeme, ale pre všetkých ostatných, ktorí budú takéto veci potrebovať 😌
Za seba by som uvítala rady do záhrady, či už o kvietkovu, alebo náradie do záhrady...momentálne riešime napr.kosacky 😉