Milí Strecháči,
mnohí z vás si v hlavičke stránky určite všimli novinku. Len pred pár dňami vznikol Magazín, v ktorom nájdete články na všetky témy, ktoré sa na našej/vašej Modrej streche riešia. Ak ste v ňom ešte nezačali "listovať", určite tak urobte: http://www.modrastrecha.sk/magazine/ 🙂
Ako poďakovanie za všetky krásne inšpirácie vo Fotoblogoch či rady, o ktoré sa delíte v našom Fóre, sme sa vám rozhodli priniesť aj skvelú súťaž!
Zapojte sa a vyhrajte robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR!
Súťažná otázka je jednoduchá: Prezraďte nám, aké témy článkov by ste uvítali v našom novom Magazíne?
Riešite aktuálne témy o stavbe, kúpe či rekonštrukcii? Hľadáte inšpirácie pre zariadenie interiéru a možnosti, ako vo svojej domácnosti ušetriť? Zaujímajú vás tipy na chutné recepty, rozhovory s odborníkmi či návody na výrobu vychytávok do domácnosti? Napíšte nám priamo v tejto diskusii. Radi vám prinesieme články, ktoré poradia i inšpirujú.
Píšte a vyhrajte. Jeden z vás získa robotický vysávač s mopom iRobot Roomba Combo v hodnote 269 EUR, ktorý nám do súťaže venovalo Planeo Elektro.
Ďakujeme všetkým, ktorí tvoria Modrú strechu. Nesmierne si vážime, že sa s nami delíte o svoje sny o bývaní a budujete takú úžasnú komunitu. S Modrou strechou je radosť bývať!
Aké sú podmienky súťaže?
1. Do súťažného Fóra s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" napíšte komentár, v ktorom odpoviete na otázku: Aké články, témy či rozhovory by ste si chceli prečítať v novom Magazíne na Modrej streche?
2. Vaše tipy môžete zverejňovať od 12.5. do 19.5. 2022
3. Každý sa do súťaže môže zapojiť iba raz. Pozor, vytváranie duplicitných účtov za účelom zapojenia sa do súťaže nie je povolené! Takýto súťažiaci bude vylúčený.
4. Zo súťažiacich, ktorí odpovedali na otázku, náhodne vyžrebujeme jedného výhercu, ktorému zašleme cenu.
5. V súťažnom Fóre s názvom "Súťaž: Vyhraj robotický vysávač s mopom iRobot Roomba v hodnote 269 EUR!" zverejníme do 7 dní od ukončenia súťaže login (používateľské meno) výhercu a budeme ho kontaktovať prostredníctvom internej pošty.
6. Cenu výhercovi zašle prevádzkovateľ portálu Modrá strecha.
7. Organizátorom súťaže je Modrastrecha.sk v spolupráci s Planeo Elektro.
Zaujímali by ma články o rekonštrukcii interiéru, hlavne kúpeľní a kuchyne,nové trendy bývania, ako efektívne využiť každý priestor v malom byte, potešili by ma aj nejaké chutné a zdravé recepty.
Zaujímajú ma svetové novinky a dizajn. Momentálne pracujeme na záhrade, tak možno aj nejaké inšpirácie záhradnej architektúry. (Som skôr esteticky cítiaci človek) 😄
Keďže interiér už máme zariadený, skôr uvítam príspevky z exteriéru, dlažby, dlažby okolo bazéna, rady na svahovitý terén, inšpirácie na zelenú záhradu-tuje, bonsaje.
Mňa by zaujímali články s odborníkmi na výsadbu stromov a zelene okolo domu, rady a tipy aké dreviny sú kam vhodné, kam nie, ako ich správne kombinovať, ktoré rastú rýchlo, pomaly, vysoko, nízko, ako ich strihať ak nechcem, aby rástli moc vysoko, ktoré rastliny sú užitočné napr. v okolí altánkov, terás lebo odpudzujú napr. komáre a pod.
@michaelarecht
Pre mňa by bolo zaujímavé čítaťo:
- technológiách ohľadom stavby (solárne panely, tepelné Čerpadlá, rekuperácie, fotovoltaika,...)
-dizajn interiéru
- dizajn záhrady
- papierovačky k stavebnému povoleniu
- papierovacky ku kolaudácii
- dyi nápady na lacné "vychytávky" do interiéru/záhrady
🙂
Mňa by zaujímali rady:
- ako sa zbaviť spodnej vody v dome
- odstránenie vlhkých múrov pri rekonštrukcii staršieho domu.
- ako spevniť základy staršieho domu, lebo praskajú múry.
Nakoľko sme v štádiu zariaďovania domu, potešili by ma nejake praktické vychytávky s využitím priestoru a taktiež nejaké články pre začínajúcich záhradkárov, aby som to premyslela kým dôjde na realizáciu 🙂
Zaujímajú ma staré osvedčené rady a životný štýl našich starých mám a dedov.. prírodné bývanie, varenie, kúrenie bez elektriky, ako svojpomocne postaviť pivnicu v kopci, s odvetravanim, skladovanie zeleniny, ovocia.. 😁 také niečo, čo sa bude hodiť k bývaniu v dreveničke 😉
Zaujímalo by ma, ako si urobiť, dobrú zimnú pivnicu na zahrade,na uskladnenie zeleniny a ovocia svojpomocne, a pekný altánok za dobru cenu, taktiež svojpomocne
Uvítala by som článok, v ktorom by boli uvedené rôzne arterlatívy vykurovania bytov ( nie domov) v prípade,že by sa nedalo využívať zemný plyn. V ktorých bytovkách sa dajú vyuzit krbové kachle a im podobné telesá a v ktorých nie a aké povolenia by k tomu ľudia potrebovali. Ďakujem.
Mna by zaujimal članok, v ktorom by boli zhrnute rady, čo si všímať pri kúpe staršieho domu,ako odhaliť vzlínavú vlhkosť v dome ako ošetriť a zlikvidovať napríklad plesne v dome .
Nejaké osvedčené úpravy vlhkosti muriva (vonkajšie i vnútorné steny. Ponuky na oplotenie a samootváracie brány. Oprava staršieho poškodeného plotového múrika.
Mňa zaujímajú témy ohľadom energií, stavby RD - riešenie vykurovania a chladenia s ohľadom na energetickú efektívnosť. Mám znalosti ohľadom fotovoltiky pre rodinné domy a túto tému rád diskutujem aj medzi ostatnými a rád sa podelím o názory a skúsenosti.
Dobry den,aktualne zariadujeme novostavbu a tema ohladom zavesiv a zaclon a vhod,list je pre nas aktualna ako aj tema ako vhodbe vyuzit vscsiu zahradu a co je vhodne vysadit a co menej vhodne,tema sa tyja vonkajsich uprav okolia domu aby clovek nebol len otrokom ale mal cas ak kochat sa.Dakujem