O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Plechova strecha - vyrobcovia a referencie
Dobry den. Ideme prerabat strechu a zobytnovat podkrovie. Architekti navrhli plechovu strechu kvoli…
petersd
Pred 3 rokmi
7
ŽB strop treba parozábranu?
prosim vás ak mame ŽB strop zo spodu omietnuty sadrova omietka, hore po strope mi idu rekuperačne p…
pavel202
Pred 3 rokmi
6
Beton pod zamkovu dlazbu
Caute. Idem robit statie pod auto zo zamkovej dlazby. Bolo mi poradene ze mam dat beton pod zamkovu…
palo18
Pred 3 rokmi
25
Recenzie
Máte niekto skúsenosť s týmto stolom???
hotofsonsvk
Pred 8 mesiacmi
15
Ako vyriešiť prístupovú cestu k novostavbe?
Zdravim Vas, postavili sme rodinny dom, v ktorom uz byvame asi 3 mesiac. K domu vedie zahradna cest…
jozef7778
Pred 3 rokmi
27
Súhlas pre výkopové práca
Ahojte Ideme robiť výkopové práce pre el. prípojku a k našej stavbe ideme ťahať cez pozemky kde sú…
frantisekca
Pred 3 rokmi
2
Uvhytenie skrinky cez zrkadli na stenu
Pekny vecer ma niekto nieco podibne? Nasli sme aj zrkadlo okruhle 100cm + skrinku suflikovu na ste…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
6
Pec Kolton
Dobrý večer,mám takú otázku.Kupil som pec Kolton pell Max 20.A otázka znie. Ako nastavím podáva pel…
tomasselecky
Pred 3 rokmi
2
sponzor fóra
Záložný zdroj Sinus Pro 500
Prosím, poradíte mi niekto? Máte niekto záložný zdroj Sinus Pro 500, Volt Polska? Zdroj veľmi často…
technik007
Pred 3 rokmi
7
Únosnosť OSB dosky
Ahojte, prosím Vás o pomoc s uložením ťažkej krbovej vložky. Mám nasledovnú skladbu podlahy 2.NP: …
blacksr
Pred 3 rokmi
9
Vyvoj cien stavebnych materialov
Mate prehlad aky je vyvoj cien stavebnych materialov v sucastnosti ? Podelte sa ..
toky1
Pred 3 rokmi
10
Garážová brána TRIDO
Dobry den..ma niekto skusenosti s garazovou branou TRIDO?predajca okien nam ponuka aj tuto branu ze…
andrew26
Pred 2 rokmi
4
Hydroizolacia na staru dlazbu
Dobry den, robim kompletnu rekonstrukciu prizemneho bytu (43m2). Citim v nom vlhkost, tak by som ch…
mgx
Pred 3 rokmi
2
San Marco
Dobrý deň. Chcela by som sa opýtať či je možné naniesť farbu San Marco priamo na lepidlo so sieťko…
streco18
Pred 3 rokmi
4
Vo wc mizne voda
Ahojte, 2 mesiace sme nepoužívali, nesplachovali WC (geberit) a teraz sme zistili že v mise nie j…
chrobak7
Pred 3 rokmi
12
Obývačka na mieru KE+ okolie
Ahojte, chcela by som sa opýtať tých čo majú skúsenosti koľko približne by mohla stáť obývačka na m…
fruko5
Pred 3 rokmi
5
Kupelnove koberce/ vacsie predlozky
Ahojte, prosim mate niekto v kupelni koberce resp. vacsie kupelnove predlozky ako standardne 80x 5…
jozef7778
Pred 3 rokmi
6
Dodatočná montáž nerezového komína vnútrom na staršej kocke - máte skúsenosti?
Zvažujeme stavbu nerezového komína v staršej kocke. Po obvode ho ťahať nemôžeme, takže jediná možno…
rockblock
Pred 3 rokmi
1
Výmena klasického plynového kotla za kondenzacny
Ahojte. Dá sa povedať,koľko je cca úspora energie pri výmene klasického plynového za kondenzacny ko…
toky1
Pred 3 rokmi
1
2
33
Izolácia vencov - má to zmysel pri 200mm zateplení minerálnou izoláciou?
Vzhľadom na celkové zjednodušenie stavby a úsporu práce pri vkladaní 50mm XPS izolácie vencov do ša…
kaspy
Pred 3 rokmi
11
Vlhnutie fasády
Dobrý deň prajem Obraciam sa na Vás s prosbou o pomoc/radu. Po zatepleni a natiahnutí prvej vrs…
frantisekca
Pred 3 rokmi
12
Tlakový spínač na čerpadlo
Dobrý deň môžem dať tlakový spínač na čerpadlo do studne a vyrovnávaciu nadobu do domu?Nakoľko na t…
petersd
Pred 2 rokmi
9
Zadymenie do vnútra domu
Dobrÿ deň. Máme poschodový dom, na prízemí situované kachle Sirius. Komín je schiedel vonkajší, nam…
xfenix
Pred 3 rokmi
16
VN 22kv nad pozemkom
Dobry večer , rad by som sa opýtal na Váš názor či je to dobrá kúpa pozemku . Cez pozemok mi vedie …
vrajmantak
Pred 3 rokmi
8
Lepenie parotesnej fólie na steny v byte
Ahojte, chcel by som Vás požiadať o odbornú radu. Chcem sa spýtať, či je možné lepiť parotesnú fól…
roman44
Pred 3 rokmi
1
Môžem spraviť 15cm otvor do nosného múru?
Ahojte, môžem spraviť do nosného (obvodového) tehlového múru otvor s priemerom 15cm alebo aj takýt…
kejsix
Pred 3 rokmi
7
Phitonia červienka
Pozdravujem. Prosím vás ake hnojivo používate na červienku? Vysadili sme a chceli by sme podporiť z…
lifelike
Pred 3 rokmi
4
Rebríkový radiátor - škaredé pripojenie
Dobrý večer, chcem sa spýtať, dalo by sa toto ešte nejak prerobiť? Tak aby to nejak vyzeralo. Má s …
petersd
Pred 1 rokom
26
Čo ničí trávu na záhrade...
Ahojte,neviete čo je to za pliagu ta burina čo sa rozpína všade okolo po záhradach?Skoro všade v ok…
zita19
Pred 3 rokmi
16
Farba na maľovanie po sadrokartone
Dobrý den. Chceme nechat dceri niečo namalovat na stenu v izbe. Viete poradiť typ farieb? Prípadne …
hroma
Pred 3 rokmi
8
1
2
…
399
400
401
402
403
…