Obývačka na mieru KE+ okolie

Ahojte, chcela by som sa opýtať tých čo majú skúsenosti koľko približne by mohla stáť obývačka na mieru v štýle aký je na fotkách? Chcela by som nejaký mix z tých troch. Prípadne by bolo super ak by ste rovno mali nejaké odporúčania na stolára, čo by to vedel vyrobiť. Košice-okolie. Vďaka.
Odpovedať
@ivka_3335 asi ti tu nikto nestreli cenu kedze netusime ktore casti z toho chces a ake velke. A hlavne je cenovy rozdiel aj medzi doskami. Ja ratam za tv skrinku (180 cm), vysoku skrinku (80 cm) a kniznicu 5000. Vychadzam z toho co uz nam stolar robil nejake veci. Zajdi do Jafholzu, maju tam dobru vzorkovu predajnu, popytaj orientacnu cenu dosiek co by si chcela a priblizne si vies vyratat cenu za material. Este odporucam chodit so vzorkami pred predajnu, maju tam velmi zle svetlo ktore dost skresluje farbu. Tak si tam zober muza aby ti tie dosky nosil 🙂
Odpovedať
@wivik Ďakujem za názor, máš pravdu že tú cenu asi ťažko niekto odhadne, skôr ma zaujímalo či má niekto niečo na ten štýl a koľko ho to približne stálo. Plus by sa mi veľmi hodilo nejaké konkrétne odporúčanie kde to dať vyrobiť, lebo väčšinou vidím na nete len kuch. linky na mieru, ale takmer žiadne obývačky..
Odpovedať
@ivka_3335 na Michalovskej bol stolár, myslim, ze sa vola Klema. Ten robil kamoške aj knižnice, aj nábytok do detskej. Mne robil kuchyňu a spokojne sme obe.
Odpovedať
Profilova fotka
@ivka_3335 priamo v Kosiciach sidli aj Nesia, ti tiez robia na mieru aj podla tvojich predstav, vies sa s nimi dohodnut na kadecom. ked si pozries na nete maju ponuku, ale ako hovorim, so vsetkym sa da este pracovat pripadne.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?