O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Radiator kuri ale nevykuri?
Dobry den, vymenili sme kotol za novy kondenzacny. Kuri bez problemov. Budeme menit aj termostatic…
brozek
Pred 3 rokmi
16
Aku mate denny spotrebu elektriny
zdravim, aku mate dennu spotrebu eli v dome? mam novostavbu bungalov uzitkovu plochu 104m2 (cca 13…
peci100
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
68
Ventilator do prieduchu
prosim poradte, ma niekto v prieduchu ventilator? krb je v izbe a prieduch v kuchyni, kde je chlad…
duzu
Pred 3 rokmi
12
Denná výroba z FVZ
Ahojte. Túto tému som založil s účelom pre tých čo majú fotovoltaiku a zároveň pre ľudí čo nad ňou …
jozik123
Pred 2 rokmi
1
2
58
Umývačka riadu predĺženie aquastop hadice
Čaute.Potrebujem predĺžiť o cca 1m prívodnú aquastop hadicu na umývačku riadu, pretože neviem zohna…
duzu
Pred 4 mesiacmi
31
RD Zither
Ahojte, prosím Vás, mate niekto postavený dom podľa projektu Zither od Aphaus? Veľmi sa mi páči a u…
bbtina
Pred 3 rokmi
1
SDK strop prerobenie
Ahojte, zloženie stropu v bungalove : SDK namontovaný priamo na OSB dosku(hr.200) bez parozábrany. …
maximtri11
Pred 3 rokmi
3
Hydroizolacia schodov
Zabetonoval som si vonkajšie schody a natrel 2x gumoasfaltom. Je potrebne nalepiť aj styrodur aby t…
stefanby
Pred 3 rokmi
6
sponzor fóra
Ktora podlahova rura je poskodena?
Prosim Vas, ako zistit ktora rurka v podlahovom vykurovani je poskodena? Mame uz oblozenu kupelnu. …
lenkarysankova
Pred 3 rokmi
13
IKEA doprava, resp. zľavy
Ahojte, prosím Vás, má niekto skúsenosti s nákupmi v IKEA? Máme tam vyhliadnutú rozkladaciu posteľ,…
rencipo
Pred 3 rokmi
1
2
42
Záclony/závesy okolie Trnavy
Ahojte , prosím vás nemáte niekto kontakt na dobrú krajčirku na záclony a závesy na mieru v TT aleb…
luki7
Pred 3 rokmi
2
Drevený alebo murovaný
Dobrý deň , mám v pláne stavať záhradný domček o rozmere 5x3 plus nejaké menšie prestrešenie. Bolo …
roman27
Pred 3 rokmi
8
Prosím o inšpiráciu fasády a vaše fotky
Ahojte. Konečne sme vo fáze že si vyberáme farbu fasády. Máme síce doma vzorkovník od BauMit ale ve…
hind
Pred 2 mesiacmi
13
Kvapkanie z prechodky na káble
ahojte, neviete ako odstranit kvapkanie z prechodky na kable? plocha strecha a z rury pre rekuperac…
kachnak1
Pred 3 rokmi
4
Akumulatorova vrtacka
Ahojte, nemam s tymto ziadne skusenosti, tak ma zaujima nazor niekoho kto ano. Chcel by som kupit…
johnnnyk
Pred 3 rokmi
1
2
32
Kozmetický stolík
Kam by ste umiestnili zásuvku pri kozmetický stolík pri alebo pod alebo vôbec?
juraj363
Pred 3 rokmi
19
Ako zostavit podlahu 1. NZ poschodia - drevena podlaha
Rozbiehame reskonstrukciu stareho dvojpodlazneho domu. Neviem ako poriesit podlahu horneho poschodi…
leader1234
Pred 3 rokmi
3
Recenzia firmy
Dobrý deň Ma prosím vás niekto skúsenosť s firmou z Pezinka Murarske stavebné práce Ján Kurnava?
tatiana111111
Pred 3 rokmi
1
TČ zem voda
Zdravím. Máte niekto prosím Vás tepelné čerpadlo zem voda s plosnymi kolektormi? Zaujímalo by ma ko…
peter1315
Pred 3 rokmi
1
Externé žalúzie - tip na firmu
Ahojte. Rada by som sa poradila ohľadom externých žalúzií. Slovaktual, od ktorých máme aj okná nám …
hrehusa
Pred 3 rokmi
9
Prilis velke ochladenie vnutorneho priestoru
ahoj.. len taky maly dotaz,mozno vlastne postrehy zo skusenosti.. ..v rodinnom dome v novostavbe v …
duzu
Pred 3 rokmi
23
Obklad od cesty
Zdravím , mam postavený nový rodinný dom na hranici s cestou viete mi poradiť alebo máte niekto nej…
fildo23
Pred 3 rokmi
1
Zateplenie staršieho rodinného domu rosenie 30 CM mur
Mám na dome obvodové steny cca 45 cm ale jedna stena je 30 CM palena plná tehla. V tej izbe 30 CM s…
peter977
Pred 3 rokmi
5
Podkrovie rekonštrukcia aku firmu poradíte okres Poprad
Poradte firmu na prerábku podkrovia v staršom rodinnom dome v okrese Poprad. ( reálizácia najlepšie…
breskovicova
Pred 3 rokmi
1
Ktorý program používajú inžinieri na výpočet tepelných strát/spotreby tepla?
Študujem inžinierstvo, ale v zahraničí. Takže neviem, čo používajú slovenskí inžinieri.
peter977
Pred 3 rokmi
4
Zateplenie zak. pasu (bez DT)
Zdravim, riesime zaklady vo svahu a statik nam hornu stranu navrhol tak, ze je deka polozena priamo…
marsdm
Pred 3 rokmi
2
Žlté fľaky trávnik
Ahojte, mám také žlté fľaky v trávniku, čo to vlastne môže byť? A čo s tým? Ďakujem za odpovede :sl…
tamari87
Pred 3 rokmi
31
Drevená terasa podložka
Dobrý deň, chcem sa spýtať. Idem robiť drevenú terasu a medzi podkladovým konštrukčným hranolom a b…
kaldes
Pred 2 rokmi
8
Mokra stena - kúpeľňa
Ahojte Takto nam pije vodu jedna "tehla" porfix. za stenou je sprchový kút komplet obloženy dlažbou…
streco18
Pred 3 rokmi
14
Nomadecor interierová omietka-poznáte?
ahojte, pozná niekto tento typ textilnej interiérovej omietky? je vhodná na zakrytie prasklín, pret…
gklin
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
400
401
402
403
404
…