O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zateplenie strešného plášťa
Dobrý deň, chceme na dome vymeniť krytinu - vlnitý eternit, bez výmeny krovu a chceme zatepliť stre…
jan45
Pred 3 rokmi
12
Uhlikovy filter
Ahojte Chcela by som sa opýtať ako vlastne funguje digestor na uhlíkový filter?treba aj tam nejaké…
wolodymyr
Pred 3 rokmi
19
Z čoho stavař šopu/zahradný dom?
Planujem stavat šopu rozmerov 4x5m. Uvažujem aký materiál použiť a akej hrúbky? Kvadra, tehlax, sen…
eagleowl
Pred 3 rokmi
20
Datacia na už zateplený dom
Ahojte je tu niekto kto rieši spätne dotáciu na už zateplený dom poprípade aj zateplenie podlahy v …
tommekolg
Pred 7 mesiacmi
28
Vyrovnanie a zjednotenie výšky podláh po búraní priečok
Pozdravujem, prosím o radu. Rekonštruujem starý byt (bytovka tehlová, stropy panelové preklady). …
wickey666
Pred 3 rokmi
1
Pomôžte inšpirovať sa
Ahojte, potrebovala by som nejakú inšpiráciu, ohľadom farieb a ladenia fasády rodinného domu. Je t…
domin372
Pred 3 rokmi
6
Stavba nového domu na rovnakom pôdoryse ako stál starý dom
Ahojte, chcem sa spýtať či je tu niekto kto má skúsenosti s tým, že kúpil starý dom, ktorý v banke …
adija13
Pred 3 rokmi
4
YoungHouse alebo YH, s. r. o.
Dobrý deň prajem. Chcela by som sa spýtať, aké máte aktuálne skúsenosti s firmou Young House, teda …
matididi
Pred 3 rokmi
3
sponzor fóra
Uskladnenie CD/DVD
dobrý den máte prosim nejaké tipy ako a kam umiestnit CD a DVD.Mám ich pomerne vela.Nechcela som ku…
megdesign
Pred 3 rokmi
21
Novostavba mokre okna zvnútra
Ahojte, v 09/22 sme začali bývať dnes ked v noci klesla teplota na 4 stupne okna zvnútra boli riadn…
mirfren
Pred 3 rokmi
1
2
39
Napojenie scala 2
Ako ste riešili napojenie čerpadla scala 2 od čerpadla? chcem použiť flexi hadicu 1" na výtlak
mgx
Pred 3 rokmi
11
Kamenny chodnik vysparovany kamienkami so zivicou
Ahojte,prosim o radu. Mame spravene obrubniky na chodniky a chceme spravit do nich chodnik z lamany…
hena_7
Pred 3 rokmi
4
Djs architecture L105
Dobrý večer, nestaval náhodou niekto domček od DJS Architecture L105, rada by som videla reálne fot…
didinka32
Pred 3 rokmi
1
Legislativa na kanalizaciu
Neviet prosim Vas ci je pravda ze do nejakeho roku si musia dediny zaobstarať ČOV ?
jan45
Pred 3 rokmi
6
Príjem TBanka
Ahojte, mam ziadost o HU v spracovavani v TB, z nového zamestnania mi priemerovali 3mesiace , tento…
embeck
Pred 3 rokmi
11
Elektromer spotreba
Dobry den, ako zistim aku mam spotrebu na elektromere ? v aplikacii vse si mozem napisat aktualnu s…
mgx
Pred 3 rokmi
2
Termostatické ventily
Prosím o radu. Radiátor mi kúri veľmi slabo. Mám podozrenie na termostatický ventil alebo hlavicu. …
lmroman
Pred 3 rokmi
5
Skusenosti s firmou Kovostav?
Zdravim, mate prosim niekto skusenosti s firmou Kovostav? Okrem par recenzii na FB neviem najst zia…
adushka_dr
Pred 3 rokmi
1
Kvalitna elektricka rohoz
Chcem kupit do kupelne elektricku rohiz pod dlazbu. Existuje rozdiel v kvalite tychto rohozi? Aku b…
lucan21
Pred 3 rokmi
4
Okna,dvere,dlazba,obklad
Kde sa da lacno nakúpiť materiál z Poľska pre OKNA DVERE DLAŽBA OBKLAD Resp je nejaký dobrý a lacn…
sasik117
Pred 3 rokmi
1
USPOR 20 Automat
Dobrý deň Chcel by som sa opýtat kto mate tuto pec a kurite peletkami, ako mate nastavene podavanie…
9595
Pred 3 rokmi
1
Stadreko delano 6
Máte prosím niekto túto dlažbu v odtieni mušľa ? Ďakujem
nikushka2012
Pred 3 rokmi
1
Zbaviť sa potkanov v komposte
Dobrý deň, Idem si po radu. V komposte, ktorý sme nechávali sem tam otvorený sa nám rozmnožili po…
domin372
Pred 3 rokmi
12
Spoločný N a PE pre 400V a 220V
Ahojte, v ramci poemzku som pozdlz plotatahal polozil 50m kabla (tahane od rozvadzaca do na mie…
foox
Pred 3 rokmi
18
Nuvola Duo-tec+ - protibakterialna ochrana KK
Dobry den, v navode pre tento typ kotla som nasiel funkciu ochrany proti legionele, avsak vie niekt…
abocinm
Pred 3 rokmi
9
Zateplenie základov pod svahom
Dobrý deň, v starsej prístavbe mi rosilo podlahu aj stenu obkopal som tu stranu oblepil základy 120…
b33ro
Pred 3 rokmi
3
Podlaha na nivelačku
Ahojte, robime prerabku bytu a bolo potrebne miestami vyrovnat podlahu nivelackou. Vedeli by ste, …
solidway
Pred 3 rokmi
5
Biely obklad a dlazba v rovnakom odtieni
Ahojte, Zufalo hladam biely leskly obklad 30x60 a bielu lesklu dlazbu 60x60. Podarilo sa vam najst …
wivik
Pred 3 rokmi
11
Skúsenosti so spracovaním projektu
Dobrý deň. Chcel by som sa informovať či má niekto skúsenosť s firmou: mhproject obnova-budov Nak…
brano666
Pred 3 rokmi
1
Hlučny distribučny box ?
Zdravim, otázka na odbornikov ale možno aj na sedliacky rozum. Myslíte si ,že tento plochy typ dist…
palo18
Pred 3 rokmi
10
1
2
…
402
403
404
405
406
…