O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
KAMENNA PIVNICA V DOME - ako poriesit podlahu a steny
V starom dome mame takuto pivnicu - vid foto. Mury su kamenne, asi pieskovec...? Podlaha je teraz u…
usiak123
Pred 2 rokmi
4
Vlhnutie steny -
Takto nam vlhne stena - na zlvastnom mieste, kde by som to fakt necakal. Ide o vnutornu priecku a v…
leader1234
Pred 3 rokmi
6
Vymena elektrickej rury
Zdravím. Nastahovali sme sa do bytu kde uz bola linka so vstavanymi spotrebicmi. A varna doska aj e…
megdesign
Pred 3 rokmi
23
Vnutorné svetlá v garáži
Dobrý večer prajem, mám postavenú garáž vnutorné rozmery 6x4m a idem riešiť elektriku a neviem aké …
paul2
Pred 3 rokmi
2
Aký typ snehovej zábrany?
Dobry den, mohol by mi prosím niekto poradit, chcel by som toho roku dat montovat snehove zabrany, …
vrajmantak
Pred 3 rokmi
3
Zateplenie zvonku - aj zvnútra?
ahojte, ja som začal riešiť zateplovanie tiež.. problém je, že na fasáde mám 5cm polystyrén (rok 20…
prokennex
Pred 3 rokmi
1
2
56
Obklad Gneis Rula k6
Ahojte je tu niekto kto má tento obklad na dome ? Poprosil by som nejaké fotografie realizácii. Nev…
jozeff32
Pred 3 rokmi
4
Elektrárne stredné Slovensko
Keď mám zmluvu s elektrarnami, je tam dva mesiace, prídu ma pripojiť s tým, že má budú vopred infor…
dominik_galaba
Pred 3 rokmi
16
sponzor fóra
Celkom nová omietka - machule na stene
Ahojte. Chcem sa opýtať, či náhodou nemáte skúsenosti. Máme celkom novú omietku, možno 3 roky. Ri…
fero_opravar
Pred 3 rokmi
9
Dlazba na podeste
Zdravim, mam pomerne netypicku podestu na schodoch + susediace schody maju sikmy tvar - vid nakres…
epto
Pred 3 rokmi
1
Zateplenie zakladov sokla odpadovym EPS
Zdravim, sokel a zakladove pasy pod zemou budu izolovane 12cm XPS. Mam celkom dost odpadoveho EPS …
dodok
Pred 3 rokmi
12
Spotrebiče v nevykurovanom dome
Ahojte. V novostavbe kde sa nekúri, sme uložili myčku a zajtra by mala prísť aj vstavaná rúra. Je t…
domin372
Pred 3 rokmi
12
Preco mam vlhku stenu?
Ahojte viete mi poradiť či je normálne mať takúto stenu? Je to zlá izolácia alebo co? Kúpila som st…
jblaze
Pred 3 rokmi
24
Vstavane vinotéky
Ahojte, rada by som sa opytala na vstavané vinotéky. Odporucili by ste mi prosim nejaky typ s ktoro…
pistikus
Pred 2 rokmi
18
Dve difuzne folie na sebe
Dobry den, v obytnom podkrovi som zistil, ze je hnila izolacia. Po odstraneni sadrokartonu som zist…
werca555
Pred 3 rokmi
3
IKEA umývadlo
Ahojte, Kúpili sme skrinku v Ikea pod umývadlo. Teraz pri výbere umývadla zisťujem, že mi nikto ne…
zipsuliak
Pred 2 rokmi
29
Plot z DT - davat EPS alebo nie
Ahojte, mam postaveny plot z DT tvarnic. Je odizolovany od zeme. Povrchova uprava bude omietka. …
duzu
Pred 3 rokmi
8
Osadenie vodomeru
Zdravim otazka skor na ludi z TN pripadne okolie,ktori riesili pripojenie na verejny vodovod a kana…
domovina
Pred 3 rokmi
6
Rosenie plastových okien v zime
Čaute, chcel by som sa opýtať či je možné riešiť rosenie plastových okien výmenou tesnenia alebo j…
radoslav78
Pred 11 mesiacmi
1
2
37
Mokre flaky na sadrokartone
Zdravím, chcel by som sa spytat ci sa niekto s tymto uz stretol: Rodinný dom, bungalov. Novostavba …
fero_opravar
Pred 3 rokmi
3
Projektant ZV,BB, DT,LC
Dobrý deň. Prosím Vás neviete mi odporučiť nejakého projektanta stredné Slovensko najlepšie okres …
lukas321way
Pred 3 rokmi
2
Zväčšenie okien - potrebovali ste stavebné povolenie?
Potrebovali by sme zväčšiť 2 okná na dome tak, aby z nich vznikli francúzske okná. Pôvodná veľkosť …
moratibru
Pred 3 rokmi
21
Lokalna rekuperacia Prana a klima
Zdravim chcem sa opytat ci niekto ma skusenosti s rekuperaciou Prana 150 Premium Plus. Mam 4 izbovy…
toky1
Pred 3 rokmi
2
Kuchynská linka v minikuchyni
Ahojte. Zaujímajú ma vaše skúsenosti s mini kuchyňou v byte. Kuchyňa má rozmer 235x155cm, v rohu vy…
sverdik
Pred 3 rokmi
25
Vchodové dvere riešenie
Dobrý deň. Potrebovala by som poradiť. Ani neviem ci poradiť alebo len vedieť váš názor už som z ne…
mgx
Pred 3 rokmi
2
Plesniva pivnica
Zdravím Vás, zvažujeme kúpu starého domu ktorý ma pivnicu. Dom je cca 100 rokov starý. Fotky pivnic…
raziel628
Pred 3 rokmi
8
Dlažba okolo bazéna a šparovačka
Dobrý deň. Aké lepidlo ste použili na lepenie mramorovéj dlažby okolo bazéna,a aký druh škárovačky …
peted
Pred 3 rokmi
1
Počet komôr
Dobrý deň, riešime kúpu okien a chcem sa opýtať, či je nejaký rozdiel medzi 6 komorovým a 7 komorov…
jumt
Pred 3 rokmi
4
Odhlucnenie od susedovej prijazdovej cesty
Ahojte ludia, chcem sa spytat o radu. Byvam na rodinnom dome. Moji susedia (od ulice nalavo) sa ro…
stefanby
Pred 3 rokmi
21
Lehota na vydanie stavebného povolenia - vyhláška
Ahojte, neviete prosím akú lehotu má obec (ako zastupujúci orgán stavebného úradu) na vydanie verej…
nesmiemzabudnut
Pred 3 rokmi
1
1
2
…
398
399
400
401
402
…