Tlakový spínač na čerpadlo

Dobrý deň môžem dať tlakový spínač na čerpadlo do studne a vyrovnávaciu nadobu do domu?Nakoľko na tlakový spínač potrebujem napojiť čerpadlo ale kábel z čerpadla nie je v dome .Nádrž na čerpadlo je 50l.
Odpovedať
Môžeš…
Odpovedať
Profilova fotka
Mozes tlak sa siri vsetkymi smermi rovnako.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Prosim o radu k scheme zapojenia ponorneho cerpadla do vrtanej studni s digitalnym tlakovym spinacom a tlakovou nadobou 80l. Je nutne aby voda prechadzala cez filter a nasledne ,,cista voda,, pokracovala do tlakoveho spinaca a tlakovej nadoby? Foto č. 1 - filter, tlakovy spinac, tlakova nadoba, manometer, ventil, sada na zazimovanie zavlahy s ventilom a vetvy: na zavlahu a točku. Foto č. 2 - tlakovy spinac, tlakova nadoba, manometer, filter atd... Ktoru alternativu by ste mi odporucili, pripadne inak?
Odpovedať
@grallei Dávam to ako na foto c 1 filter dám s preplachom , ochrániš tlakový spínač pred nečistotami.
Odpovedať
Tlakova nadoba EDS Global mi bola z eshopu dorucena s poškodenim vonkajsieho obalu v podobe viacero rýh. Deklarovany epoxid nastrek proti korozii. Bude to v studnicnej šachte korodovat? Pripojovaci ventil je v poriadku?
Odpovedať
@grallei Veď tie "mikroškrabančeky" zatri nejakou farbou, ak Ti to vadí, a vybavené! (také škrabance často vyrobíš aj pri samotnej montáži, nuž načo teraz dramatizovať doručenie od e-shopu?) @gazdikvl Dúfam, že si to tak neurobil, ako si to naplánoval? Teda že si nedal tlakový spínač do studne... Ak predsalen áno, uvidíš po čase, ako pri každom servise/poruche budeš hrešiť toto svoje rozhodnutie...
Odpovedať
Profilova fotka
@petersd snad myslel do sachty,, kto by to uz daval do studne 🙂 pise ze je vrtana
Odpovedať
@jblaze ... a kde to čítaš, že @gazdikvl píše o vrtanej studni? Ináč, už som videl v riadnej bežnej studni i celý Darling. Do steny studne boli osadené 2 Ú-profily, no a na nich kompletná domová vodárnička 🙂 Okrem toho, každý deň chodím okolo jedného staršieho RD, ktorý si opravujú nejakí mladí, no vodárničku majú už asi 2 roky položenú iba tak - na vrchnom betónovom poklope studne. Obalené to bolo kadejakými fóliami, zrejme kvôli tomu, aby to v zime nezamrzlo a v lete aby nepršalo. Vieš, ľudia sú "vynaliezaví" 🙂 🙂 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?