O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Zatekanie zo stupačky
Zateka nam zo stupacky na wc, je tam sadrokarton a v nom osadeny ventilator. Okolo daneho ventilato…
vivere
Pred 13 rokmi
10
Som tu nová - kawasaki17
ahojte vsetci. na tejto super stranke som nova :-) a neviem kde zacat.... :-) :-) :-)
jerrry1
Pred 14 rokmi
8
Záhorská Bystrica alebo Jarovce či Rusovce?
Obnovujem temu: viete mi niekto poradit kde je lepsie hladat docasne byvanie? Hladam podnajom pre z…
mirim
Pred 14 rokmi
1
Inžinierske siete na vlastné náklady
Pekny den spol SPP nam nechce urobit privod plynu ku skrinke,teda mame novostavbu a bolo nam poveda…
kunkalka1
Pred 13 rokmi
5
Prípravok na chytrú houbu - plieseň v dome či byte
Ahojte, máte niekto problémy s plesňou v byte?, alebo dome? My áno a našla som po nete, ale aj v tv…
jozm
Pred 14 rokmi
2
Inžinierske siete na vlastné náklady
Pekny den chcem sa podelit o skusennost ohladom pripojenia novostavby na plyn, teda isli sme do Trn…
klarompat
Pred 13 rokmi
3
Čím zatepliť strop z vnútornej strany?
Ahojte, potrebujem poradiť, čím zatepliť strop a stenu z vnútornej strany , aby pod tým nevznikali …
adam8
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
63
Dlažba Stonewood od Nowagala. Referencie?
Ahojte, máte niekto túto dlažbu doma? myslím že je to gres. Ja som ju zatiaľ nevidela na živo, ta…
merilin
Pred 13 rokmi
5
sponzor fóra
Striekané alebo fóliované dvierka na kuchynskú linku?
Rozhodujeme sa ake dvierka si dame na kuchynskú linku. Striekané su o niečo drahšie ale že kvalitne…
cubica
Pred 13 rokmi
8
Páči sa vám tento projekt?
Z menšími úpravami sa nám zatiaľ tento pozdáva najviac. Miesto malého záchodíka zväčšiť tech. mietn…
katarinka2010
Pred 14 rokmi
6
Aqua therm Nitra február 2011
Ahojte, len som chcel dat do pozornosti vystavu Aqua Therm v Nitre, ktora sa bude konat do 8.2.2011…
ejco
Pred 14 rokmi
8
Aké má výhody a nevýhody bezúchytové otváranie?
Ahojte, chcem sa spýtať, tí, čo máte bezúchytové otváranie, ako ste spokojní s odstupom času? Dali…
maminecka2
Pred 8 rokmi
1
2
59
Spáľňová zostava z Aska Claudia. Referencie?
Ahojte, nemate niekto spalnu z aska CLAUDIA? ja som ju nazivo este nevidela ale je teraz v akcii al…
pocepo
Pred 14 rokmi
5
Ideme bývať naspäť na Slovensko
Zijeme s manzelom v zahranici. Mame vo vlastnictve kompletne prerobeny 4iz byt na Liptove. Tento ro…
leri
Pred 14 rokmi
4
Prešov, Sabinov, Lipany. Postavíme vám dom
Nepotrebuje niekto oblozit kupelnu, dokoncit rozostavany dom alebo postavit novy? Mame bohate skuse…
miko509
Pred 14 rokmi
1
Skúsenosti so stavbou rodinného domu v F 502?
Dobrý deň, dovoľujem si Vás poprosiť o podelenie sa Vaších skúsenosti s realizáciou stavby RD v F…
pluky
Pred 8 rokmi
6
Zmena úrokovej sadzby pri hypo-úvere na konci fixácie
Zdravim Vas, chcela by som poprosit o strucne odpovede v tejto diskusii a len tich, ktori s tym ma…
pluky
Pred 14 rokmi
2
Môžu ísť nové obkladačky na staré?
V obchode nam ukazali nejake lepidlo, ci nater ci co to bolo. Tym sa vratj natru povodne obkladacky…
mslavik
Pred 14 rokmi
8
Ako mám vypočítať spotrebu plynu?
chcem sa opýtat ako si mám vypočítat cenu za mesačnu spotrebu plynu. sme si opísali stav na začiatk…
toma111
Pred 14 rokmi
4
Akú farbu špárovky k obkladu Coral?
Potrebovala by som poradit aky odtien sparovky by sa hodil k obkladu Coral od firmy RAKO, kombinaci…
junkfoood
Pred 14 rokmi
3
V ktorej fáze si dať poistiť novostavbu?
kedy si dat poistit dom v ktorej faze. Uz hrubu stavbu alebo az ked je uz vsetko dokoncene a byvate…
katarina104
Pred 13 rokmi
31
Strop betónový alebo odľahčený?
Ahojte, celkom by ma zaujímal Váš názor, prípadné pre a proti pre jednotlivé riešenia.. Rozmýšľame…
lienka832
Pred 14 rokmi
29
Napojenie radiátora na elektrickú vykurovaciu tyč?
V kúpelni mám rebríkový radiátor, ktorý chcem napojiť na vykurovanie elektrickou tyčou. Kto má s tý…
ludo65
Pred 12 rokmi
3
Je lepší indukčný alebo sklokeramický varný panel?
Ahojte, indukcia, sklo-keramika alebo kombináciu týchto dvoch? Nevieme sa rozhodnúť pre varný pan…
merak
Pred 7 rokmi
23
Dom Klassik 167 od Prodomu. Referencie?
Ahojte, ma niekto nejake skusenosti s tymto domcekom? Samozrejme aj vsetky rady, nazory a pripomie…
ketrinka4
Pred 14 rokmi
1
Poraďte lacný kotol na tuhé palivo
zdravim vospolok. Ako na potvoru nam zacal tiect kotol na tuhe palivo(kurime drevom +uhlie). mame…
cajka5
Pred 13 rokmi
5
Znižovanie stropu vs. podkrovné bývanie
Ahojte, prerábame s manželom domček a chceme znižovať strop. V budúcnosti však rátame aj s podkrovn…
ladajaskva
Pred 14 rokmi
4
Kúpiť či postaviť?
ahojte.dufam ze mi poradite.mame s priatelom strasnu dilemu.Rozhodli sme sa postavit si domcek no d…
peter747
Pred 12 rokmi
22
Kde si dať vyrobiť rám na zrkadlo?
chcela by som si dat vyrobit ram na zrkadlo? ale nemam tusenie, kde sa to da ... vie mi niekto pora…
antonmesaros
Pred 13 rokmi
7
Hľadám tapetára v Bratislave. Poradíte?
Ahojte viete niekto poradit skuseneho tapetara v BA alebo okoli ??? Hladam niekoho kto uz ma skusen…
jankazb
Pred 9 rokmi
8
1
2
…
3485
3486
3487
3488
3489
…