Aqua therm Nitra február 2011

Ahojte, len som chcel dat do pozornosti vystavu Aqua Therm v Nitre, ktora sa bude konat do 8.2.2011 do 11.2.2011 (8.2 je len pre novinarov). Dalo by sa tam asi ziskat kopu informacii o kureni, rekuperaciach a poobne... Ja tam idem, tak mozno dovidenia tam ;-))) Na tomto linku najdete kupon na volnu vstupenku ;-)) http://www.aqua-therm.cz/sk/aqua-ther...
.
;-) ;-) ;-) vdaka za tip 3,4 eurača ak to bude fungovať je suuuper ;-)
Profilova fotka
Bol niekto?Dnes ideme hlavne kvoli kotlu buderus.Neviete aku zlavu davaju?
boli sme dnes, vytlacila som si aj pozvanku z linku - ciernobielo, a v pohode mi ju akceptovali ;-) inak vela ludi ich malo :-) z kotlov co som si vsimla tie zvucnejsie mena, tak tam boli buderus, vaillant, junkers... inak doporucujem kupit si katalog pri kupovani vstupeniek, stoji len 1 euro a je tam zoznam vsetkych vystavujucich firiem a aj mapka hal s popisom ktora firma vnutri vystavuje... hodnotim vcelku v pohode, nasli sme co sme hladali... len sme cakali ze bude viac hal vyuzitych, nie len tri... ;-)
Profilova fotka
maximalne zlyhanie organizatorov co sa parkovania tyka.Parkoviska vystaviska zatvoreneeeeee ]-(
@ejco Akože zatvorené?Veď mi sme na ňom parkovali a platili sme 3eurá :)
Profilova fotka
vsetky parkoviska okrem jedneho boli zatvorene a vo stvrtok,ked sme tam boli mi bolo plne a viac uz nepustali.Sidliska a hlavne cesty boli full.
1

Téma bola zamknutá adminom. Nie je možné pridávať ďalšie odpovede.


Nenašli ste čo ste hľadali?