Môžu ísť nové obkladačky na staré?

V obchode nam ukazali nejake lepidlo, ci nater ci co to bolo. Tym sa vratj natru povodne obkladacky a nemusia sa strhavat , len sa prekryvaju. neviem. robili ste to niekto? alebo neviete, ci je to velka robota / strhat tie stare obkladacky? pripadne kolko si za to pytaju robotnici?
Odpovedať
Profilova fotka
neviem ci su nato natery ale lepidlá určite..napr technokola alebo nejaky lepsi knauf hlavne aby mali na obale ze lepia "Obklad na obklad"
Odpovedať
Ak to chcete mať poriadne výde Vám to drahšie lebo budete potrebovať špeciálne lepidlo obklad na obklad,penetračný náter.Treba skontrolovať či pôvodný obklad dobre drží lebo môže sa stať že sa Vám starý obklad začne odlupovať a máte aj po nových!!Starý dokážete aj Vy dať dole príklepovou vrtačkou a potom platíte len za vyrovnanie stien,obloženie stien a to hlavné -nezúžite priestor!Ak nemáte obkladača moje rferencie nájdete tu.Príjemný deň.
Odpovedať
ahoj, my sme dávali v kuchyni nový obklad na starý -majster na to pouzil, ako píses, to lepidlo a dával obkladacky ako obycajne. Je to drahsie len o tu cenu toho pelidla. Ale my sme spokojny, lebo linku teraz drzi nie centimetrový (ten starý) ale este aj ten nový obklad.
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tak urobili v celej kupelni na byte................... kto by to strhaval, ked takto to je jednoduchsie a ani najmensi problem a nie je to take drahe lepidlo.......... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
v pohode sa to tak môže spraviť. U mojej mami to robili týmto spôsobom a v pohode
Odpovedať
Ked staré obkladacky drzia tak na co zobrat dole.?Na stránke nemozem nic reklamovat ale ked chcete viac informáciu napiste e-mail na lamedicolor@gmail.com
Odpovedať
v pohode, napriklad baumit flexkleber Uni alebo top
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?