O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Je proti plesniam lepší rekuperátor alebo odvlhčovač?
Čo by ste si dali radšej? Viem, že sa to až tak nedá porovnávať, lebo rekuperátor vymieňa vzduch v …
vlado35
Pred 12 rokmi
1
2
39
Je pod linku lepšie trubicové či ledkové svetlo?
Môžete mi poradiť? Vybrala som si svetlo pod linku, myslím, že také má aj katrin21. V predajni mi d…
daniela15
Pred 14 rokmi
7
Máte skúsenosti s viacvrstvovým nerezovým komínom?
Mate niekto takyto komin? Od akej firmy, cena a nejake tie klady/zapory? Mame v projekte od firmy S…
schiedel_maros_plsko
Pred 8 rokmi
1
2
47
Máte dáke fotky pekných kúpelní?
Mozete mi prosim poslat nejake fotky kupelni,chcel by som sa inspirovat.dakujem.
zacko
Pred 14 rokmi
13
Hľadá sa projekt na bungalov
Ahojte, poradte prosim, neviem nájsť nikde na nete projekt, podobný tomu nášmu individuálnemu proje…
nikabrunc
Pred 14 rokmi
7
Cena za spustenie plynového kotla do prevádzky?
chcela by som sa opytat na cenu, kolko ste platili za prve spustenie plynoveho kond. kotla do preva…
andrejf
Pred 14 rokmi
2
Akým lokalitám sa vyhnúť v Nitre, Hlohovci a Trnave?
ahojte,chceme kúpiť byt v Trnave,Hlohovci,alebo Nitre.Ktorým lokalitám sa v daných mestách vyhnúť?Ď…
vlada216
Pred 6 rokmi
1
2
39
Ako vypočítať spotrebu tehál?
Ahojte. Potrebujem poradiť či to počitam správne. Potrebujem vypočítať koľko tehál nám bude treba n…
gabika.mato
Pred 14 rokmi
4
sponzor fóra
Čo hovoríte na červenú spálňu?
Ahojte, zariadujeme si spalnu a este nemam uplnu predstavu ako by mala vyzerat. Moj drahy by strasn…
cryonae
Pred 14 rokmi
11
Koľko ste platili za zateplenie polystyrénom?
ahojte stavbari mam otazocku,co ste platili za zateplenie polystirenom,dostal som ponuku 10cm poly.…
profistavbari
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
6
7
196
Som tu nová - denulla
Ahojte. Uplnou nahodou som tu zabludila a som tomu rada, takze urcite sa tu budem prihlasovat caste…
aleirbak
Pred 12 rokmi
2
Ako predať dom na splátky?
ahojte, potrebujem radu. na jeseň som zrekonštruovala celkom pekne 2-i dom v okrese Galante. Mám aj…
thinka1
Pred 10 rokmi
11
Som tu nová - ildi_interier
Ahojte všetci, na Modrú strechu som klikla úplne náhodne a veľmi sa mi zapáčila. Robím interiérový …
ildi_interier
Pred 14 rokmi
3
Absolvoval niekto dodatočné dedičské konanie?
Na katastri som objavila pod nezistenými vlastníkmi pozemki našich starých rodičov, aby sa to prepí…
etela22
Pred 4 rokmi
8
Ako prepísať pozemky z neexistujúcich vlastníkov?
Zistila som,že po dedkovi a babke sa evidujú na katastri pozemky medzi neexistujúcimi vlastníkmi.Ke…
darka2
Pred 14 rokmi
2
Aká je kvalita nábytku Ikea, Decodom, Asko a podobné?
Kvalita nábytku Ikea, Decodom, Asko, Sconto, Geko a podobné Aké máte skúsenosti? Čo odporúčate a čo…
michal_aklokim
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
107
Ako zladiť žltú stenu s dverami a podlahou?
Ahojte, chcela by som Vas poprosit o radu ohladom vyberu dverí. Rozloženie izieb a farbu podlahy (b…
t33t
Pred 14 rokmi
3
Digestory s filtrom alebo odvedenie do komína?
ahojte aku mate skusenost s digestorom, ktoy nie je odvedeny do komina alebo vonka? mne sa zda ze a…
altisinterier
Pred 13 rokmi
13
Kde ste kupovali strešnú krytinu?
Chcem sa spytat, kde je teraz vhodne kupit stresnu krytinu. Oplaca sa este madarsko? Rozmýslam o …
kradino
Pred 9 rokmi
1
2
33
Aké halogénové bodovky s montážnou hĺbkou do 80 mm?
Viete prosím poradiť kvalitné halogénové bodovky s montážnou hĺbkou max 80 mm 50W/230V? Znižovali s…
nikitka231
Pred 14 rokmi
3
Akú zástenu a dosku ku kuchyni zo slonovej kosti?
Prosím poradte mi akú zástenu a pracovnú dosku ku kuchyni farba slonova kost? Chcela som niečo tmav…
jankazb
Pred 14 rokmi
5
Som tu nový - dzaero
Ahojte, som tu nový, aj ked tieto diskusie čítam dlhšie, sú tu fajn rady, niektoré som už zúžitkova…
dzaero
Pred 14 rokmi
3
Tepelné čerpadlo Vzduch-Voda a vaše rady
Prosim Vas,ozvite sa niekto kto mate tepelne čerpadlo Vzduch-voda.Potrebujem viac informacii čo sa …
jan_fejes
Pred 12 rokmi
1
2
32
Akú alternatívu namiesto plynu?
aku alternativu namiesto plynu? mame ho 65m od domu a naklady by boli asi velmi vysoke,,,, riesili…
sharin
Pred 14 rokmi
8
Aké sú náklady na bungalov 1181 od Euroline?
Ahojte.Rozhodli sme sa z priatelom postavit si domcek.Chceme nieco male a utulne.Kedze v buducnosti…
mimussenqa
Pred 14 rokmi
7
Koľko vyjde strojová sádrová omietka na m2?
Chcel by som sa opytat kolko vyjde Strojova sadrova omietka na m2?Praca+ material za info dakujem? …
94
Pred 14 rokmi
2
Hľadám stavebný dozor v Košiciach
Dobrý deň, aktuálne info ohľadom "kontaktov" na stavebný dozor v Košiciach či blízkom okolí KE, som…
fildy
Pred 14 rokmi
3
Akú tapetu za modrú sedačku?
Mame modru sedaciu, za nu by som chcela dat nejaku tapetu, aby sa mi ta sedacka pred nou nestratila…
katrin21
Pred 14 rokmi
8
Ako zariadiť študentskú izbu pre slečnu?
poraďte ako zariadiť detskú izbu pre slečnu/študentskú izbu. podlaha bude svetlá, interiérové dvere…
ema999
Pred 14 rokmi
12
Poraďte dobrý kovaný plot
Ahojj...prosim info na dobre oskusane kovane...resp kovove ploty. Hovori vam nieco firma Beves? d…
sartira
Pred 12 rokmi
8
1
2
…
3487
3488
3489
3490
3491
…