Akú alternatívu namiesto plynu?

Profilova fotka
aku alternativu namiesto plynu? mame ho 65m od domu a naklady by boli asi velmi vysoke,,,, riesili ste niekto takyto isty problem?
Odpovedať
My mame plyn rovno pred domom ale nepripajame sa. Mame krb s vymennikom, bude pec na tuhe palivo a v budúcnosti pribudnú kolektory- všetko teplo bude zbierat akumulacna nádrž - 2000 l.
Odpovedať
silviavladik my mame podobnu situaciu ako vy,tiez mame plyn od domu 36 m a plynari povedali ze oni len 12 m mozu potiahnut,zvysok na vlastne naklady...Na to sme sa im vykaslali,lebo vedla nas su este 3 pozemky a ostatni by sa napojili iba od nas...Preco by som mala platit tolko vela,len preto ze tam staviam ako prva??? Manzel sa nevie rozhudnut ake kurenie nakoniec dame,ale tiez zvazujeme krb s vymennikom a akumulacnou nadrzou ako pisala Ikatikka a ktomu tepelne cerpadlo vzduch-voda,no este uvidime.Do jari mame este cas na rozodnutie,kurenie a potery by sme chceli zacat v aprili.... Tak drzim palce aby ste sa spravne rozhodli.
Odpovedať
Profilova fotka
Komfortom podobným plynu sú peletky, ale porovnajte si náklady, potrebu priestoru na skladovanie a kotol , s cenou prípojky a vyjde Vám čo je prijatelnejšie.
Odpovedať
@zelena_energia: obrazok je moc malicky a aj ked ho ulozim, tak zvacseny je necitatelny :-(
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?