Dlažba Stonewood od Nowagala. Referencie?

Ahojte, máte niekto túto dlažbu doma? myslím že je to gres. Ja som ju zatiaľ nevidela na živo, tak by som potrebovala nejaké informácie od Vás, ako sa kl8dna táto dlažba, presnosť alebo praktickosť pre údržbu. ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@ivanapor Ahoj mi ho máme v dvoch kúpeľkách: http://www.modrastrecha.sk/fotoblog/v... Sú lesklé aj matné, mi máme matné. Je to glazovaný gres, ťažko sa rezali lebo sú tvrdé. Od výroby sú navoskované, treba ich očistiť špecialným prípravkom na gres. Potom čo boli takto očistené, sú perfektné na údržbu.
Odpovedať
Profilova fotka
@victus podla mna stonewood je ta dl. s imitaciou dreva - a ta sa vyraba len ako matna... nazivo velmi pekna imitacia... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@cerler Ano, máš pravdu, pomýlila som sa :-x . Svetlá je Signum. Stonewood je ta tmavohnedá. Ale vyzerá taká pololesklá, akoby nalakované drevo. :-) Pekná imitácia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
skuste mi poradit, rozhodujem sa medzi stonewood natural a woodentic ochra. Nechcem nic tmave, ale ani svetle. Nemam moznost vidiet nazivo ochra, len na fotkach a na niektorych vyzera pekne svetlo ako dub a inde ako orech... a zas beige je az moc svetla. Nieje nahodou od stonewood natural nieco medzi? dakujem za pomoc
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?