O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Aké máte dvere na terasu?
Prosím aké máte dvere na terasu? Zdvižno posuvne, sklopno posuvne alebo len posuvne? Riesime tuto d…
bublina88
Pred 12 rokmi
22
Ktorá banka ma najlepší úver na kúpu domu?
ahojte ja by som sa chcela dozvediet ktora banka ponuka najvihodnejsi uver . Chceme kupit dom a nev…
smartbrokers
Pred 12 rokmi
14
Koľko stojí kompletná rekonštrukcia 82m2 bytu?
Chcela by som sa spýtať či má niekto skúsenosti s rekonštrukciou 3-izb. bytu 82 m2. Ide fakt o ce…
everdene
Pred 4 rokmi
1
2
...
...
3
4
98
Dával si niekto robiť dom firme Rekonstav z Nitry?
Má niekto robený dom cez túto firmu? Dajte mi prosím Vás vedieť ako ste boli spokojný. Ďakujem pek…
stefan222
Pred 14 rokmi
4
Digestor AKPO. Pozná niekto túto značku?
pri vybere digestoru som narazila na znacku AKPO velky vyber a velmi dobra cena...pozna niekto tuto…
andyfoto
Pred 14 rokmi
3
Ako ste spokojný s materiálom Termalici?
dakujem
nikabrunc
Pred 14 rokmi
6
Máte skúsenosť s kuchyňou od Tonix, Poľsko?
Rozmýšľam o kúpe kuch. linky, potrebujem na mieru. Porovnávam Decodom, Trenab, BRW dostupné v SR, s…
maiyky
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
3
4
93
Koľko ma bude stáť zasklenie terasy?
Chceli by sme dať zaskliť terasu (spraviť z nej zimnú zahradu) čo by take ničo stalo??
dedian
Pred 14 rokmi
5
sponzor fóra
Ako môžem zapísať rozostavaný dom do LV?
Zdravim vas. Chcel by som sa opytat Vas, ktory z tym mate nejake skusenosti popripade poznatky a s…
finsluzby
Pred 14 rokmi
16
Kto pracuje s kaseinovými farbami v okolí Trnavy?
Chcem sa spýtať či by mi niekto nevedel poradiť alebo doporučiť niekoho ,kto pracuje s kaseinovými …
kafulienka
Pred 14 rokmi
2
Strešná krytina Uni 1 a 2 od Kjg
Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, či má niekto z vás skúsenosť s touto strešnou krytinou. Na ich …
borderka
Pred 13 rokmi
12
Privŕtať alebo nalepiť soklové lišty?
Ahojte, ideme pokladať novú laminátovú podlahu. Chcela by som vedieť Váš názor na to, či soklové li…
melanie9
Pred 3 rokmi
22
Aké sú ceny nízko-nákladových domov?
Dobrý deň, zaujímam sa o nízko-nákladové domy. Máte s tým niekto skúsenosti a aké sú ceny?
lubkasungirl
Pred 13 rokmi
1
2
38
Ako ste spokojný s dlažbou Rako Essencia?
Kto má túto dlažbu? Najlepšie tmavo šedú. Poprosím info o spokojnosti a aj foto by bolo super. Ďaku…
matulkam
Pred 14 rokmi
10
Váš názor na poťahovú látku Napoleon u sedačky Phase
Chcela by som sa spytat na potahovu latku NAPOLEON u sedaciek od fy Phase...niekde som sa docitala,…
jirkab
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
77
Odkúpenie pozemku pod bytom
Ahojte, chcela by som sa spytat, ci je nutne, dobre,...mat odkupeny pozemok resp. podiel na zastava…
kkkatarinka
Pred 14 rokmi
4
Kde v Poľsku je veľkoobchod s kúpeľňovou sanitou?
Ahojte, rada by som sa spytala, ci viete konkretne poradit nejake kupelnove centra, studia, velkoob…
maluboma
Pred 14 rokmi
6
Predaj pozemku, na ktorom má banka záložné právo
Chcem sa opytat, ako to je s predajom pozemku na ktorom ma zalozne pravo banka? Moze sa taky pozemo…
petogen
Pred 14 rokmi
14
Som tu nová - zuzanka21
Ahojte, som tu nová :) chodím sem už celkom dlho, ale konečne som sa rozhodla zaregistrovať ... S p…
andyfoto
Pred 14 rokmi
2
Stavia niekto bungalov Laguna45 od Promiprojekt?
Ahojte, chcem sa opytat, ci nahodou niekto nestavia bungalov Laguna45 od Promiprojektu.
katarina104
Pred 14 rokmi
8
Tehlový komín
ZDRAVIM VSETKYCH.VIEM,ZE DNES SA POUZIVAJU NA STAVBU KOMINA TVACNICE A VLOZKY,ALE NA RODICOVSKOM DO…
rocky11333
Pred 14 rokmi
3
Máte niekto skúsenosť s firmou Melodia z Trnavy?
Prave riesime okna na nas domcek a hladame skusenu firmu, ktora robi okna z profilu rehau geneo ale…
ttmarek
Pred 11 rokmi
6
Máte niekto skúsenosti s elektronickým bidetom?
Má prosím niekto skúsenosti s elektronickým bidetom? Na čo si dať pozor, aký typ máte atď.
steve704
Pred 14 rokmi
6
Ako vypočítať náklady na stavbu takéhoto domu?
Ahojte, prikladam obrazok svojho planu domu, je to iba hruby obrys, aby bola viditelna rozloha domu…
jio2
Pred 14 rokmi
12
Ako sa býva v Rajke, keď neviem po maďarsky?
AHojte.Ma niekto z vas skusenosti s byvanim v Rajke?Ja nehovorim po madarsky,tak sa trochu bojim to…
bejban
Pred 6 rokmi
31
Vchodové dvere s madlom
Prosim viete mi poradit, daju sa vchodove dvere na rodinnom dome s madlom /tyčou/ dlhou cca 70 cm, …
mimms
Pred 10 rokmi
1
2
34
AKo kúriť na pozemku bez plynu?
Dobry den, zvazujeme kupu pozemku. Co sa tyka IS voda je riesena studnou a kanalizacia COV. Na p…
cicus28
Pred 8 rokmi
1
2
...
...
5
6
158
Zmluva o dielo
Chcela by som sa spytat ci ste uzatvarali zmluvu o dielo s partiou zivnostnikov, ktori vam stavali …
orfeo
Pred 14 rokmi
4
Chcem predĺžiť dom o pól metra. Bude to problém?
Chcem predlzit dom o pol metra bude to problem?-pretoze v planoch mam 10,5 metra a ja by som to rad…
balli
Pred 14 rokmi
9
Som tu nový - hajjas
ahojte :) som kuchynský dizajnér a veľmi rád Vám sem pridám niektoré moje návrhy...
blazka24
Pred 13 rokmi
3
1
2
…
3471
3472
3473
3474
3475
…