Ktorá banka ma najlepší úver na kúpu domu?

ahojte ja by som sa chcela dozvediet ktora banka ponuka najvihodnejsi uver . Chceme kupit dom a nevieme do ktorej banky si mame pozicat. pomoze mi niekto?
Odpovedať
najlepsie je si obehat vsetky banky ;-) takto ti nikto neporadi, kazda banka posudzuje klienta individualne...
Odpovedať
to je pravda, my mame teda uver na pozemok aj dom z jedej banky, ale pri kazdom nas posudzovali inak a kazdemu z nas - aj mne aj manzelovi vysli ine veci na kazdy uver... treba brat ohlad nielen na urok, ale ja vysku splatky, moznosti predcasneho splacania, fix uroku, vyhody ako zlava z poplatku ci rozne akcie od preplatenia znaleckeho posudku az po zaplatenie navrhu na vklad zalozneho prava ak zakladate nehnutelnost...no mnozstvo veci, je potreba cas a naozaj zodpovedny pristup :-)
Odpovedať
súhlasím aj s balli a aj s manillou - najlepšia banka je tá, ktorá ti dá peniaze s najnižšou úrokovou sadzbou, ale úroková sadzba závisí od mnohých údajov :-D
Odpovedať
nam vyslo poradie- VUB, UNI CREDIT tatra banka, ostatne nam nevyhovovali.
Odpovedať
Kazdy uver je individualny, ale staci pozriet do katastra, pre aku banku ludia najcastejsie zakladaju byty, domy. Tiez moze byt dobry radca realitka, kedze maju vela klientov a takmer kazdy berie na uver. No a nakoniec sa treba pytat a pytat ludi okolo seba. Mne z toho vsetkeho vychadza VUB, napriek tomu sme sa rozhodli pre SLSP. Mohli by ste sem davat aj konkretne cisla, ti co uz mate uver, aky urok mate, kde atd. Ja ocakavam 4,19, este sa schvaluje, malo ci vela?
Odpovedať
urok zase zavisi aj od pozicanej sumy a hodnoty nehnutelnosti, vsetko je to individualne. Ja mam v SLSP 4.59, 90% hypo, progresivne splatky.
Odpovedať
Ja som sa si vybrala VUB, myslim ze maju slusnu ponuku. Do konca aprila preplacaju znalecke posudky (byt 150e/dom 250e) a taktiez preplacaju vklad do katastra vo vyske 66eur. Myslim, ze flexiuver s prispevkom pre mladych je slusna ponuka. http://www.vub.sk/osobne-financie/byv...
Odpovedať
aj my ideme brat uver, a asi ho budeme brat z vubky ....
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Ja si chcem zobrat uver pravdepodobne v SLSP.ALE MYSLIM ZE MAJU velky urok tak sa neviem rozhodnut kde vlastne ist.
Odpovedať
Podmienky sme my konkretne dostali najlepsie v mBank. Ide aj o to, ake mate plany a co preferujete. My sme vyzadovali co najnizsi urok a predcasne splacanie bez poplatkov, kedze tam chceme davat co najviac penazi, nech to mame splatene. Je to prednostne internetova banka, co je pre nas absolutne vyhovujuce. Ale suhlasim s tym, ze treba obehat vsetky banky, kazda ma iny pristup a podmienky. Ani dvaja klienti v tej istej banke nebudu mat rovnake podmienky.
Odpovedať
Profilova fotka
TB, urok 4,35 , fix 3 roky, 90% z hodnoty nehnutelnosti.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
OTP 95% fix 3 roky úrok 3,29 bez príspevku, nám to takto vyšlo najlepšie
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Často kladená otázka klientov, na ktorú presná odpoveď neexistuje. Každý úverový obchod je ako DNA. Pre niekoho bude lepšie čerpať hypotéku v banke A a pre niekoho lepšie v banke B. Treba sa skôr opýtať, ako vybaviť najlepšiu hypotéku? ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?