Strešná krytina Uni 1 a 2 od Kjg

Dobrý deň. Chcela by som sa spýtať, či má niekto z vás skúsenosť s touto strešnou krytinou. Na ich odkvapový systém som zatiaľ nič zlé nepočula, tak sa domnievam, že ani tá krytina by nemusela byť zlej kvality. Chystáme sa na rekonštrukciu strechy, mala by byť plechová, Ruukki alebo Lindab, ale pozdáva sa mi aj táto. Ďakujem.
Odpovedať
Ahoj odkvapový systém kjg je ok je jednoduchý klampiari sú zvyknutý na tento systém aj keď podľa mňa top kvalita je u Lindapu a Rheinzinku(TiZn). Z lindapu odporúčam Goodlock užasná malo formatová plechová krytina kde sa nešrobuje priamo do krytiny(u veľ. formatových cca 2500 pot. dier v streche) A neviem mam pocit že tie šroby by sa mali po 7rokoch meniť.(Tak to má vraj KJG vo vš obchodných podmienkach) M
Odpovedať
Profilova fotka
tiez uvazujeme zrovna nad touto stresnou krytinou z KJG,takze by ma zaujimali nazory ludi co s nou maju uz nejaku skusenost ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Nema nikto nove skusenosti o tejto krytine?
Odpovedať
Profilova fotka
@mdlithos tak to je riadna blbost. nic take sa nikde neuvadza!!!! odkial mas tieto bludy???? ]-(
Odpovedať
Krytina sa UNI sa predáva dobre. Výhodný pomer ceny a kvality, relatívne známa a overená značka výrobcu. Pokiaľ súhlasíš a dobrovoľne si strechu navŕtaš stovkami skrutiek, tak choď do toho. Ak požaduješ niečo trvácnejšie a bezúdržbovejšie, vyber si systém so skrytými spojmi.
Odpovedať
@woodyba a to je aky system so skrytymi spojmi?
Odpovedať
@borderka taky ze skrutky su vzdy schovane pod krytinou
Odpovedať
@dodik85 no a presne tak to chcem aj ja.. na par strechach som to uz videla, este najst potom na buduci rok takeho strechara co to bude ochotny tak urobit. vlastne sa priskrutkuju len vonkajsie hrany - teda horna a dolna a vzdy sa to prekryje tou druhou platnou?
Odpovedať
@dodik85 a pre ten system je vhodna akakolvek plech. krytina? teda myslim akykolvek ten vzor?
Odpovedať
@borderka tu mas nieco. Musi to byt kritina na to urcena napr http://web.steeler.sk/usteeler.php http://www.balex.eu/sk/stresna-falcov...
Odpovedať
@dodik85 dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?