O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Doporučí niekto serioznu partiu montážnikov na betónový plot?
Hľadáme serióznu partiu montážnikov na stavbu bariérového betónového oplotenia v okolí Zlatých Mora…
lacino42
Pred 10 rokmi
3
Radiátory Thermoqueen
Zdravím vás všetkých, má niekto skúsenosti s radiátorom zmačky Thermoqueen? Ako ste s ním spokojný?…
jankolv
Pred 10 rokmi
5
Akrylátová vaňa značky Polysan Viva
Má niekto akrylátovú vaňu polysan Viva? Ako ste s ňou spokojní? Dík za každú info...
obernaukaj
Pred 8 rokmi
2
Má zmysel ešte strácať čas opravami, alebo šetriť na novú?
Máme umývačku Elektrolux, po dvoch rokoch bezproblémového "prania", objavilo sa počas programu (aké…
gretka2
Pred 10 rokmi
7
Dlažba namiesto parkiet
Ahojte! Vytrhal som staré parkety a podnimi som našiel beton potretý asfaltom.V na niektorých mies…
pysnyp
Pred 10 rokmi
2
Kto robí energeticky certifikat domu ku kolaudacii v okoli Ziliny ?
hladam niekoho na vyhotovenie energetickeho certifikatu domu ku kolaudacii v okoli Ziliny za primer…
stofo
Pred 10 rokmi
8
Viete prosim niekto vypocitat sirku pozemku z katastralnej mapy?
Ahojte, potrebujeme zistit rozmer / kolko metrov mame od chalupy po hranicu pozemku. Jedinym zdro…
dufus777
Pred 10 rokmi
3
Poraďte aké kúrenie...
Dobry vecer, kedze ste tu mnohi prispievatelia z uzivatelskej praxe a tiez aj profesionali, chcela …
mr79
Pred 10 rokmi
1
2
...
...
3
4
91
sponzor fóra
Biela kuchyňa - údržba
Prosím majiteľky bielych kuchýň o radu, chcem si kúpiť bielu kuchyňu vysoký lesk, ale počula som ná…
madein1974
Pred 10 rokmi
20
Aké rastliny zvoliť do okrasnej "mini" záhradky
Ahojte...prosim Vas o radu. Na jesen som si vytvorila takú mini okrasnu zahradku (na obrazku). Z la…
moggie_1
Pred 10 rokmi
17
Viete mi poradiť niekoho na kuchynskú linku v ŽA a okolí?
má byť moderná ale nie moc drahá ;-)
fajtka
Pred 10 rokmi
1
Vyber podlahy
Mili strechaci, co poviete na podlahu uplne vpravo do moderne zariadeneho domu? Bude tazke doladit …
lubinkag.
Pred 10 rokmi
15
Viete niekto poradiť šikovných majstrov na rekonštrukciu bytu v BB?
Hľadáme šikovných a spoľahlivých majstrov na rekonštrukciu bytu-jadro,elektrika,dlažby,stierky...ko…
muky60
Pred 10 rokmi
4
Plávajúca podlaha na plávajúcu podlahu
Môže sa dať plávajúca podlaha - nová na starú plávajúcu podlahu, ktorá je trošku poposúvaná - po b…
aklokin
Pred 10 rokmi
17
Testy na stavbu od stavebnych firiem
vie mi niekto poradit, aku ma skusenost s testami stavieb, kde by som sa mohla na toto poinformovat…
slavoslav
Pred 10 rokmi
2
Účinný prací prostriedok?
Ahoj strecháči/čky, potrebujem poradiť účinný prací prach. Muž je kuchár a tričká, ktoré nosí z prá…
lubiky
Pred 10 rokmi
7
Vlhkosť okolo obmurovanej vane
Dobrý deň, prosila by som Vás o radu. od novembra sme nasťahovaní v drevodome. sadrokarton, osb, …
cooler
Pred 1 rokom
19
Uloženie zámkovej dlažby - stret opačných spádov
Chcem vydláždiť plochu cca 80m2 je to v podstate obdlžník, smerom od brány do dvora ide pozemok spr…
andrejh0
Pred 10 rokmi
5
Mobilny plot
ahojte chceli by sme urobiť dočasný plot na koniec záhrady tak cca na 5 rokov a natiahnuť tam tieni…
deyna
Pred 10 rokmi
6
Prístavba na existujúcej terase
Zdravím, skúste mi poradiť: Chceme zrealizovať prístavbu na už existujúcej terase, ktorá má betóno…
majkapit
Pred 2 rokmi
9
Vrzgajúca postel
:-) viem, že niekomu sa to bude zdat ako blbost, ale ja už mám akurát dost mojej vrzgajúcej post…
vladka201078
Pred 10 rokmi
13
Plán skutočného vyhotovenia prípojky
Podpisal som zmluvu o pripojeni, stlp mam cez chodnik v zelenom pase pred pozemkom. Obehal som rozk…
pauliganka
Pred 4 rokmi
5
Krivá stena u novostavby
Dobrý den, nechali jsme si postavit montovany dum (drevodom) a pri vymeravani vestavenych skrinich …
nearka
Pred 10 rokmi
12
Omurovanie krbu- cena
Chcela by som sa opytat ake mate skusenosti. Cheli by sme si dat omurovat krbovu vlozku, ktora je u…
majki555
Pred 10 rokmi
2
Zhanam madlo na uterak, dlhe 100cm...
...tipy? neviem nic take vygooglit o.O
cannella
Pred 10 rokmi
2
Aký kábel na prívod elektriny do domu?
Zdravím,na jar sa chystám stavať RD tak sa postupne obzerám po potrebnom materiále :-) ...ale k otá…
duzu
Pred 1 rokom
1
2
...
...
7
8
231
Cenová ponuka na sadrokartón
Dobrý deň, Dostali sme od našich majstrov rukou písaný rozpis položiek na SDK stropy na približne …
viazanko
Pred 10 rokmi
22
Kupelnove jadro z porfixu 10cm....Udrzi to dosku s umyvadlom?
...alebo je lepsie spravit 'pult' - dosku na nozickach a len uchytit o porfix nech sa to nehybe ale…
worker_falcon
Pred 10 rokmi
4
Cesta vs. IS?
Ahojte neviete mi povedať či pri kolaudácii IS musí byť skolaudovaná aj cesta?cestou myslím normáln…
slavoslav
Pred 10 rokmi
3
Nadstaviť jednopodlažný, prerobiť dvojpodlažný, alebo kupiť rovno rekonštruovaný?
ahojte. Kedze nam je byt uz maly, planujeme dom.. Chceme vasci, aspon 5 izieb (mame na to svoje dov…
lubk0
Pred 10 rokmi
12
1
2
…
2500
2501
2502
2503
2504
…