Plávajúca podlaha na plávajúcu podlahu

Môže sa dať plávajúca podlaha - nová na starú plávajúcu podlahu, ktorá je trošku poposúvaná - po bývalých majiteľoch...chceme to tak riešiť lebo teraz je veľký rozdiel vo výške podlahy oproti iným izbám..keď dáme novú podlahu, tak sa to akotak vyrovná ostatnej výške :) nechceme tam vylievať žiadny betón ani nič také...preto tento nápad, čo na to poviete???
Odpovedať
@aklokin nevidim v tom problem, pokial je stara podlaha dostatocne rovna, preco nie...
Odpovedať
@aklokin ... dostatočne pevná, dostatočne rovná, použijete správny pracovný postup - napr. podložky pod plávačku, atď.
Odpovedať
dakujem :)...bala som sa aj takého niečoho..aby to tam časom nejako nezačalo napr. plesnieť alebo také niečo..ale tak samozrejme starú podlahu umyjeme poriadne vysušíme....
Odpovedať
Preco ju nevyhodite? Sedia vam potom vyskove rozdiely?
Odpovedať
@atlaska Čítala si vôbec otázku ? Práve týmto chcú výškové rozdieli vyrovnať :) BTW známy tak robili pred nedávnom a bez problémov :)
Odpovedať
v pohode môžeš.
Odpovedať
Profilova fotka
@aklokin podložil by som nieloľko cm styroduru, získate aj výšku aj izoláciu
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 mal by som prosím Ťa otázku (snáď tykanie nieje na závadu) Spomínaš starodur. Ja by som potreboval v jednej izbe zdvihnäť podlahu o 2cm a práve možnosť poižiť styrodur ma napadla. Takže, ak mám podlahový betón, položiť na neho izolačnú fóliu, na ňu 2cm styrodur a na ten potom plávajúcu púodlahu, alebo by si poradil inakšie riešenie? Ďakujem. :-)
Odpovedať
@jamk1 že starodur :-D ..... no ja by som tam dal eps 100 podlahový polystyrén ....sem tam prilepil klébrom na beton na polystyrén potom fólia a plávačka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@leilak1 tak sa asi pomylil no boze...styrodur je kvalitnejsi jak 100ka tvrdost podlahovy polis....a 2cm ani nevyrabaju takze tak....ale na staru palavacku pokial sa nevlni alebo co,v pohode moze dat novu
Odpovedať
Profilova fotka
@leilak1 Starodur je dobré... podaril sa raz zase dobrý preklep. :-) Eps 100 (ak teda myslýš 100mm výšku) dať nemôžem. lebo potrebujem zdvihnúť tú podlahi o 2cm (20mm) aby som nemal odskok medzi kuchyňou a izbou.
Odpovedať
@jamk1 EPS 100 je tvrdosť či hustota, či čo, ale určite nie hrúbka... Bežný je tuším 70. Ale nedivím sa už ničomu, ani v stavebninách nevedeli o takom či nemali taký.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@worker_falcon Ďakujem. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jamk1 presne toto mám v starej časti domu, bol som obmedzený výškou, sú tam radiatory ,nie podlahovka.
Odpovedať
Profilova fotka
@jan45 Ďakujem pekne. Ja tiež nemám podlahovku, ale nakoľko sa jedná o starý dom, kúri sa tam gamatkami. :-)
Odpovedať
Ďakujem všetkým za rady... :) asi tam tu starú predsalen necháme :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?