Plán skutočného vyhotovenia prípojky

Podpisal som zmluvu o pripojeni, stlp mam cez chodnik v zelenom pase pred pozemkom. Obehal som rozkopavkove, povolenie drobnej stavby, pekne pomaly rucne vykopal jamu, pretlacil chranicku na pozemok, prisiel elektrikar, natiahol kabel, osadil skrinku, zaplatil pripojovaci poplatok, revizie, odskusanie...pridem na distribuciu ako na hotove a panko ze plan skutocneho vyhotovenia pripojky, vravim ze to islo presne podla projektu. NIE musi byt projekt skutocneho vyhotovenia pripojky. Prosim Vas neviete ako to ma vyzerat, kto to moze vypracovat (ake opravnenie) a hlavne co to stoji, lebo moj elektrikar mi povedal ze nevie o tom. Dakujem.
Odpovedať
@niless Mal by to dodať elektrikár spolu s revíznou správou a samozrejme by to malo byť v rámci ceny, ktorú ste mu zaplatili. Niekedy to elektrikár zakreslí priamo do situačného plánu a orazí pečiatkou.
Odpovedať
@inziniering dobry, takze staci zakreslit do kopie vykresu skutkovy stav? Na to je opravneny obycajny revizny technik alebo projektant? Dakujem.
Odpovedať
napis na ten papier, ze je to presne podľa projektu ak je tam štampeľ tak nech nevymysľa panko
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 rokoch
Profilova fotka
Dobrý deň , chcem sa spýtať, mame rovnaký problém , že od nás pýtajú projekt skutočného vyhotovenia i keď sme kupovali dom už aj s prípojkami od developera. Ako ste to nakoniec vyriešili ??
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?