O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Manometer na kureni
Zdravicko, chcel by som sa spytat. Asi mame pokazeny manometer preto ze ak chytim medzi dva prsty t…
lukaskk
Pred 10 rokmi
4
Cierna Voda-Panonsky Haj 3
Ahojte, hladam nejake informacie co sa tyka pozemkov v Ciernej Vode, zvazujeme totiz kupu v casti P…
peto99
Pred 9 rokmi
4
Kotol Protherm Panther 12 KTO?
Dobry den, prosim vas, pouzivate niekto plynovy kotol Protherm Panther 12 KTO? Pripadne nejaky iny …
michal696
Pred 9 rokmi
5
Mozem sa opytat. 400 euro ze obsatvbu teplovodneho krbu
Iba robota, jeden prieduch, material uz kupeny, krbova vlozka uz zapojena. Je to vela????
sysell
Pred 10 rokmi
4
Zakopane elektricke kable veduce cez pozemok
Dobry den, chceli by sme kupit pozemok ponad ktory viedli elektr. kable. Developer ktory pozemok pr…
mimkonr
Pred 10 rokmi
4
Dům z Ytongu nebo Dřevostavba??
:-) Krásný den lidičky.... A je to tady.. Určitě každý si odpověděl na otázku jestli jít stavět …
radopp
Pred 10 rokmi
9
Kedy mozem zapat podlahove po polozeni dlazby?
Poter schol cca 3 mesiace, potom sme mesiac kurili, potom sme prestali, 4 dni nechali vychladnut a …
mirov333
Pred 10 rokmi
3
Hľadám bytík v BA
Hľadám malý bytík (minimálne však 32 štvorcov + balkón) v BA, prednostne v novostavbe, nechcela by …
robert_chvostek
Pred 10 rokmi
1
2
...
3
63
sponzor fóra
Darovat 500 m2 ornej pody parcely ,,E,, ???
Po otcovi sme zdedili 1\2 ornej pody o vymere 512 m2. Je to orna poda ale parcela ,,E,,. Teraz, je…
dms
Pred 10 rokmi
11
Ma niekto z Vás vo fotoblogu rodinný dom v kombinácií fasada + drevo popr.materiál podobný drevu?
Máme starší rodinný dom a páči sa mi mať dolnú časť fasády farebnú a hornú obloženú drevom. Drevo j…
jankazb
Pred 7 rokmi
12
BUNGALOV 468 - staviate alebo máte niekto tento pekný domček od euroline :) ?
Uvažujem nad ním a rada by som poznala Váš názor ;-)
mbbilding
Pred 10 rokmi
2
Potrebujem pomoc s predajom bytu
Potrebujem predať byt v malom meste, konkrétne Tornaľa, nie sú tam žiadne realitky, skúsili sme na…
doma1
Pred 10 rokmi
9
Kupna zmluva
Dobry den, Ideme kupit pozemok na vystavbu RD od spolocnosti ktora poskupovala pozemky (ornu pod…
martuska75
Pred 10 rokmi
13
Projekt pasívneho bungalovu
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť, kde okrem euroline a Prodom môžem vybrať skutočne dobré projek…
malin321
Pred 9 rokmi
1
2
55
Predám regulátor HONEYWELL CR04 (CR11006) opentherm
Predám nový regulátor HONEYWELL CR04 (alebo označenie CR11006) opentherm komunikácia. Nepoužitý, d…
romanko4
Pred 10 rokmi
1
Projekt bungalov
Čo hovoríte na tento projekt bungalovu? Pre nás je favorit, ale možno si žiada ešte nejaké vylepšen…
momo0703
Pred 8 rokmi
1
2
58
VPC od polskeho SIL-PRO.
Poznate niekto vyrobky tohto polskeho vyrobcu? http://cz.sil-pro.pl/druhy-tvarnic Su to vapenno-pie…
richie
Pred 9 rokmi
16
Radiátory HENRAD
Zdravím ma niekto skúsenosť s radiátormi značky HENRAD a s internetovým obchodom http://www.radiato…
dizajnbeton
Pred 10 rokmi
2
Navrh projektu na atypicky pozemok: postrehy?
Tak sa pridavam k zastupu samo-navrhovatelov a samozvanych kvazi-architektov :-) Trosku som popust…
atlaska
Pred 10 rokmi
31
Akú podložku pod laminátovú podlahu v byte?
V 40 ročnom byte idem dávať plávajúcu podlahu. V byte bolo predtým linoleum ktoré som vyhodil, bolo…
petko234
Pred 8 rokmi
20
Vykon vykurovacieho systemu vs. uspora energie
Ma (vatsi) vykon vykurovacieho systemu pozitivny vplyv na celkovu spotrebu(nie okamzitu)?...niektor…
duzu
Pred 10 rokmi
1
2
42
Pozemok s miernym stupanim
Caute, rozmyslam o kupe pozemku, 6,5a, sirka 20,7m ... dlzka okolo 39. Na dlzku je prevysenieoko…
xywy
Pred 10 rokmi
1
Štiepaný kameň- pieskovec
Ahojte, mám možnosť vo veľmi dobrej cene doviezť štiepaný pieskovec, Má niekto skúsenosti s opracov…
ivooo
Pred 10 rokmi
5
Matrace Materasso, pomoc s vyberom
Prosim Vas, vedel by mi niekto pomoct s vyberom matraca z Materassa? Rozhodujem sa medzi Sultan Hyd…
marta2610
Pred 10 rokmi
23
Máte kúrenie od p.Madža ?
Nemá náhodou niekto elektrické podlahové vykurovanie od p.Madža? Ďakujem ;-)
mishatt
Pred 10 rokmi
7
Projekt domu Maxin
Ahojte, nasla som tento domcek a velmi sa nam paci http://www.projektydomov.com/projekty/062-ma…
frantisekca
Pred 2 rokmi
12
Výsuvné zástrčky a skúsenosti s nimi
Ahojte rád by som sa Vás opýtal aké skúsenosti máte z výsuvnými zástrčkami do kuchyne prípadne aké …
fugas20
Pred 7 rokmi
23
Okna Hesta
Ahojte ,kto ma okna Hesta Eforte?Vase skusenosti s nimy??
alex9164
Pred 10 rokmi
3
Stačí čestné vyhlásenie o tom že na pozemku nie sú žiadne siete ako Telekom, SPP, voda k st. povo. ?
Ak má niekto nejaký vzor vyhlásenia alebo prehlásenia môžete poslať alebo zverejniť. Ďakujem za odp…
vrajmantak
Pred 10 rokmi
7
Kondenzačný kotol, komín
Potrebujem ku kolaudácii domu vyjadrenie od kominára, ak mám kondenzačný kotol? @jan45 @madein74
fugas20
Pred 1 rokom
1
2
47
1
2
…
2498
2499
2500
2501