Potrebujem pomoc s predajom bytu

Potrebujem predať byt v malom meste, konkrétne Tornaľa, nie sú tam žiadne realitky, skúsili sme najbližšiu v Revúcej, ale nula odozva, ani neposlali zmluvu na prečítanie, je reálne to niekde ponúknuť??? Je tu prípadne niekto, kto by nám s tým vedel pomôcť? ďakujem vopred!
Odpovedať
Dolezite je skor, ci bude dopyt po takom byte, zrealnena cena. Podla mna realitku nepotrebujes. Mozes si inzerat umiestnit na portal reality, top reality a nehnutelnosti, niektore su platene, ale vyjde ta to spolu asi na 10eur za 3mesiace. Do vtedy sa kupca musi najst, inak sa byt stava leziakom. Nechas tam na seba kontakt, ludia sa ti sami ozvu. Zmluvy by som poriesila u pravnika a zaplatila tak za lepsie sluzby, ako realitka ich len kopiruje a mena prepisuje. Poplatky kataster a notar, ci vinkulacia si aj tak s kupujucim riesite na vlastne naklady. Netreba sa bat ist bez realitky, s pravnikmi a dobrou zmluvou to zvladnete aj bez realitky.
Odpovedať
S takou RK, ktora ani nepride pozriet nehnutelnost,ale len posle nejaku zmluvu na precitanie, s takou by som ani nejednala... Ved predsa ked chce RK ponukat tvoju nehutelnost, musi prist osobne,aby o ponukanom byte vedela co najviac. Daj si inzerat na Bazos.sk, tam hladaju ludia, ktori nechcu kupovat cez realitky. A plus do vasich regionalnych inzertnych novin, co chodia ludom do schranky atd.
Odpovedať
ono to vacsinou byva ze akonahle je byt v sukromnej inzercii tak sa realitky zacnu same ozyvat ze ho chcu predat :-) takze by som sa toho vobec nebala, len treba pekne nafotit a inzerovat a inzerovat :-)
Odpovedať
Profilova fotka
bazos.sk , stojí ťa to 1,60€ na dva mesiace, realitky sa ozvú samé...
Odpovedať
Ja by som dala do okna na predaj + tel.číslo,kedysi ked sme my predali byt suseda mi hovorila,že tak chcela v tomto paneláku byt pre mamu,ale čo už..
Odpovedať
Profilova fotka
skus remax oni su pokryty na celom uzemi
Odpovedať
Profilova fotka
vylepit na vchody malicku samolepku predam byt v tejto lokalite a telefon
Odpovedať
my sme si napisali inzerat, postrihali parieriky, za jeden vikend polepili po vchodoch sidlisk, na autob.zastavky (lepit tak, aby sa to dalo lahko odlepit), dali sme to na bazos.sk,,,ozvali sa dokopy styria,,,byt sa predal. Ozaj, boli u nas aj dve realitky, ale aktivita = nula bodov,,, ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?