Účinný prací prostriedok?

Ahoj strecháči/čky, potrebujem poradiť účinný prací prach. Muž je kuchár a tričká, ktoré nosí z práce na vypratie sú po pár použitiach zažltnuté a zafľakavané. Používam persil, ale ani ten si s tým neporadí, poraďte prosím z vlastnej skúsenosti, vdaka :-)
Odpovedať
Ariel gel + ariel odstranovac skvrn do prania, ak toto nepomoze tak zmena systemu prania, ja periem max na 50 a vypralo vsetko: krv, mrkvy, detske dzusy, travu, hlinu Nenamacam, nepredpieram.
Odpovedať
Predpokladám, ak je kuchár, jedná sa o biele tričká :) V tom prípade si mrknite testy na biele pracie prachy. Vo všeobecnosti je známe, že pri bielom je lepší PRACH ako gél, dokáže totiž viacej bieliť. Z dostupných testov (myslím DTEST) vyšiem najlepšie prací prach na biele veci od spoločnosti DM (drogéria) ktorá má vlastný výrobok. Je inak veľmi lacný. Biele veci perieme iba s ním a funguje perfektne :) Na škvrny pridávame odstraňovač škvŕn Ariel Professional a zatiaľ klop klop, všetko sa dalo vyprať :)
Odpovedať
ten z DMky. Zatiaľ na kuchárske to naj, čo som mala.
Odpovedať
Ten z DM prosím názov do IP,je to ten v sáčkoch?Ďakujem. :-)
Odpovedať
Z DM drogérie nemecký...
Odpovedať
Profilova fotka
ja som na vsetkych mojich bielych trickach mala zazltnute flaku od deodorantu. k obycajnemu prasku ( pouzivam formil z lidlu, tiez v testoch dobre dopadol ) a pridala som tam vanish oxi action stain remover na biele a skvrny som este postriekala sprejom vanish oxi action sprej alebo z DM - sprej pred pranim. Vysledok super.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?