O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Stavba Mostu cez potok
Ahojte, potreboval by som poradiť ohladne stavby mostu cez potok. Projekt mam, povolenie mam. P…
jan45
Pred 9 rokmi
3
Odvolanie sa na nesuhlas so znaleckym posudkom na odpredaj
Od mesta sme poziadali odkupit mestky pozemok okolo nasho domu ktory uzivali nasi predchodcoia cca …
atlaska
Pred 9 rokmi
7
Kolko minimalne skryt kanalizaciu pod zem aby nezamrzala?
Zdravim, ak bude kanalizacia tahana len 50cm pod zemou, tak nebude zamrzat?
renerene
Pred 7 rokmi
13
Rekonštrukcia 3i. bytu - pôvodný stav
Ahojte, s manželkou chceme kompletne zrekonštruovať náš nový bytík v Banskej Bystrici, ktorý je v p…
peloton
Pred 9 rokmi
2
Damian Jasna
Rozmysla niekto o tomto projekte? Lebo posielali take nevyvazene zmluvy, ze ma skoro porazilo, ked…
1leana
Pred 9 rokmi
1
Ake povolenia mozem zacat vybavovat ked pozemok este nie je stavebny? (coskoro bude)
Pozemok je v extravilane takze teraz riesime dodatok k uzemnemu planu a vynatie z pozemkovu fondu. …
dompodlesomvt
Pred 9 rokmi
1
Opuntie- pestujete ich niekto v zahrade??
mate skusenosti s opuntiami? pestuje ich niekto v zahrade? skusam zo semiacok vypestovat, jednu mam…
bambi2
Pred 9 rokmi
1
ThermoDom
Ahojte, prosím vás, máte niekto skúsenosti s výstavbou domu z polystyrénových tvárnic na báze strat…
zlaticko333
Pred 9 rokmi
1
sponzor fóra
Kuchynske studio Myjava a okolie
Poradte kuchynske studio v okoli Myjavy.( prip Trenciansky kraj).. Mate niekto kuchynu z firmy Fepa…
mirkadro
Pred 9 rokmi
3
Krytina Roben
Ahojte vsetci. Viem ze o tejto krytine sa tu uz pisalo ale chcem sa opýtať tych co ju maju aspon 4…
pedro555
Pred 9 rokmi
9
Špárovačka Ceresit CE 40 Aquastic Silica Active
Chcel by som sa informovať, či sa vyskytol problém len u mňa alebo má aj niekto ďalší podobnú skúse…
mgx
Pred 2 rokmi
14
Potrebujem poradit s farbou sedacky do obyvacky. Stena je oranzova, vstavana skrina dekor ceresna.
0
rastislav88
Pred 9 rokmi
7
Rekonštrukcia kúpeľne v starom dome
Dobrý deň Chcel by som prerobiť kúpeľnu v dome so 60tich rokov. Teraz je v katastrofálnom stave ne…
miyajima
Pred 9 rokmi
20
Pivnica pod terasou alebo mimo RD?
Zvažujem, či dať pivnicu normálne, pod dom, že by bola presne pod terasou, vchod zvonka, alebo nič …
ruren
Pred 8 rokmi
22
Dom Klasik 104
Dobrý deň, ahojte. Hľadám niekoho, kto má domček z Prodomu Klasik 104. Zaujímalo by ma, ako máte po…
hujska
Pred 9 rokmi
1
Pripojenie vody a elektriny
ako postupovat pri podavani ziadosti o pripojeni vody a elektriny?
zuzanak89
Pred 9 rokmi
5
Na stavebnom urade mi nedvihaju mobil,zla komunikacia kvoli dialke.
Aj vy mate problemy s komunikaciou na stavebnom urade? Miesto kde chcem stavat je vzdialene cca. 90…
cache
Pred 9 rokmi
13
Bungalov v tvare L
Zdravím.. Stavia niekto tento typ bungalovu, kde vstupné dvere nie sú protiľahlé k terase? Potrebo…
marci2305
Pred 9 rokmi
1
Masiv ceresna?
Ahoj, ma niekto skusenosti z pracovnou doskou do kuchyne (kuchynsky stol) z masivu z ceresne alebo…
zejana
Pred 9 rokmi
1
Novy zakon o "ciernej" praci...co si o tom myslite?
Tak ak toto nie je 1. april tak neviem.... http://banos.blog.sme.sk/c/417537/co-oci-nevidia-srdc…
topvideo
Pred 9 rokmi
9
Prekrytie terasy s malou stratou svetla
Ahojte, riesim prave prekrytie terasy (rozmer cca 4x7m). Na terasu je vychod z obyvacej izby. P…
zejana
Pred 9 rokmi
14
Drevena podlaha z internetového obchodu 123podlahy - Spacewer skúsenosti
Zdravím, chcela by som sa opýtať, aké máte skúsenosti s prešovskou firmou Spacewer, majú aj interne…
klarake
Pred 9 rokmi
5
Vonkajšie omietky na tehlu bez zateplenia
Ahojte, chceli by sme dať spraviť vonkajšie strojové omietky priamo na tehlu bez polystyrénu. Str…
moni2210
Pred 3 rokmi
1
2
...
3
61
Je možné postaviť murovaný dom do 70 000 E?
je váš veľa ktorí staviate, alebo ste už postavili dom, je možné postaviť dom do 70 000, ak ide o m…
leonardom
Pred 9 rokmi
3
Za akú cenu dokážem zrekonštruovať starý dom?
za akú cenu cca je možné zrekonštruovať starý dom- interniér, napr. kúpeľna, podlahy, okná, stierky…
teta_z_lesa
Pred 9 rokmi
1
2
33
Feiglerov dom - Konventna, Bratislava
Hladam buducich majitelov projektu od spolocnosti VI Group Feiglerov dom na ulici Konventna, Bratis…
petval
Pred 9 rokmi
4
Izolovane VN cez pozemok
Dobry vecer, vedel by mi niekto poradit ci je vedenie izolovaneho 22 kV vedenia ktory vedie cez poz…
nicicka
Pred 9 rokmi
19
Ako riešiť odvodňovacie chodníky?
Ahojte hľadala som a nikde som nenašla ohľadne odvodňovacích chodníkov či by ste mi vedeli poradiť.…
leonardom
Pred 9 rokmi
8
Tepelny most vchodovych a terasovych dveri
Caute strechaci. Rozmyslam tak nad riesenim tepelneho mosta pri vchodovych a terasovych dvarach…
palozambo1
Pred 6 rokmi
13
Odhad Hrubej stavby
Ahojte, aky je vas odhad HS s firmou a so zivnostikmi bez okien vratane stechy, nas projekt po fian…
zabka1124
Pred 8 rokmi
29
1
2
…
2107
2108
2109
2110
2111
…