O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ake spotrebice Bosch vybrat?
prosim vas nema niekto skusenost?neviem sa rozhodnut vstavana rura Bosch HBN 532 E5 alebo ru…
75
Pred 9 rokmi
11
Pozemok Michalovce
Zdravim, chcel by som kupit pozemok pri nasom dome resp. vedla naseho domu kedze mame dost uzky te…
atlaska
Pred 9 rokmi
2
Projekt Dom medzi smolnickami
ahojte.co by ste povedali na tento projekt ? neake plusy mínusy.Staval niekto podobny pripadne rov…
uzivatel11
Pred 9 rokmi
4
Kosice okolie
Ludia kto staval nedavno kosice okolie alebo stava
ziarive_ocka
Pred 9 rokmi
6
BVS - DN20 alebo DN25 ?
Zdravim. V PD mam DN25, ale faktura mi prisla na DN20, co je podla platneho cenniku 272.27 eur s DP…
dedo758
Pred 9 rokmi
4
Živnostník a hypotéka pre mladých
Ahojte, som úplný laijk tak sa spýtam vás, muž je živnostník, niesme manželia, máme jedno dieťa, ch…
nikolienka28
Pred 9 rokmi
1
Prehnana cena za rekonstrukciu bytu - 7000e
Dobry den, prerabal som nedavno byt. Vsetko robili majstri od priatelky. Co urobili: murari …
ansendo
Pred 9 rokmi
22
Aký druh tienenia sa Vám osvedčil na veľkých, posuvných oknách?
Okná sú veľké cca 2 m x 2,20m, pôvodne som sa chcela vyhnúť klasickým hliníkovým žalúziám... o rol…
floris69
Pred 9 rokmi
11
sponzor fóra
Vjazd na pozemok
Zdravim, ludkovia....poradte mi neakeho lacneo projektanta na vjazd na pozemok....vraj bez toho sa …
fuso
Pred 9 rokmi
4
Ceny za pokladku dlazby
Ahojte....ako sa nacenuje praca za m2 ked sa robi terasa tymto sposobom...brusenie vysavanie vapkov…
roman818
Pred 9 rokmi
1
Výmena plynových gamatiek za radiatory
Vedeli by ste mi poradit kolko asi stojí výmena 4 gamatiek za radiatory? Plus by bolo treba pridat …
fugas20
Pred 9 rokmi
7
Rakusky projekt
situacia: mam projekt od rakúskeho projektanta, co vsetko treba urobit a kolko to asi bude stat, ab…
eni01
Pred 9 rokmi
4
Jedálenský stôl čierno-biely alebo biely prípadne mahagonový
Ahojte, zariadujeme byvanie a este nam chyba jedalensky stol so stolickami. Uz som googlila hadam…
zita19
Pred 7 rokmi
22
Hladám volného murára Partizánske a okolie
Dobrý deň, chcel by som preveriť či niekto pozná murára z okolia Partizánského: - vymurovanie…
jerry282
Pred 9 rokmi
1
Sedlová strecha (Ačkova) s malým sklonom vs velkým
Zdravím, mám naprojektovanú sedlovú (klasickú Áčkovú strechu) s malým sklonom. Včera mi projektantk…
majklname
Pred 9 rokmi
19
Sokrates lazura
Ahojte, má niekto skúsenosti s lazurou Sokrates? Potrebovala by som natrieť dvere,aby nabrali odti…
matorado
Pred 9 rokmi
2
Roletky deň a noc - kazetový lepiaci systém
Ahojte, objednával niekto roletky deň a noc z tejto stránky? A ešte jedna otázka, má niekto Kazetov…
nicka777
Pred 8 rokmi
24
Heuchera
Poznate niekto obchod heuchera.sk z trenciina? Objednavali ste niektore odtial? Alebo osobna skusen…
libe
Pred 9 rokmi
7
Betonovy skladany plot pri vzdušnom elektrickom vedení
Dobrý deň, neviete niekto ako blyzko sa da ist s betonovym skladanym plotom k hranici pozemku ked…
crazylenka1
Pred 9 rokmi
1
Krytina satjam, kvalitná poľská alebo?
aky je to výrobca
tomas1987
Pred 9 rokmi
7
Možné narušenie obvodových múrov
Dobrý deň, môže narušiť statiku domu ryha v stene na rúrky k radiátorom? Kúrenári mi totiž v obvodo…
sidewinder
Pred 9 rokmi
30
Ake spotrebice?
dobry den,poradi mi niekto plynovu varnu dosku Bosch a vstavanu ruru Bosch z tych lacnejsic…
tatianna6
Pred 9 rokmi
9
Čo s terasou.
Ahojte vedeli by ste mi poradiť chcela by som si z terasy spraviť zimnu zahradu,ale neviem či tam d…
kika050
Pred 9 rokmi
9
Štátny príspevok
Dobrý večer. Potrebujem radu mate niekto skusenost s presunom hypotekárneho úveru jednej nehnuteľn…
honey262
Pred 9 rokmi
4
Kolko by stala dlazba?
Kolko by asi stala dlazba do bytu?? Nemam vobec predstavu ake su ceny tak za kazde info budem vdacn…
dalikbalik
Pred 9 rokmi
7
Stlpy pod balkonom
Ahojte... Som chlap co sa v stavebnictve pohybuje od 15-tich rokov. Teraz mam 47. Co-to som si uz …
trundzi
Pred 9 rokmi
10
Kde kúpim lacno sprchovú zástenu?
Prosím Vas neviete kde kupim lacno sprchovu zastenu? Toto isté že len sklo a na zemi bude dlažba.
tanka58
Pred 9 rokmi
1
2
56
Ake preklady su najlahsie realizovatelne ?
No klasicke preklady maju hmotnost aj 140kg, a viac, cize je potreba 3-4 ludi. (sice dalo by sa aj …
dusantt
Pred 7 rokmi
25
Balkón do oblúka - oplechovanie
Ahojte, máte, prosím vás, niekto skúsenosti s oplechovaním balkóna do oblúka. Pýtali sme sa v stave…
kamenny_koberec2007
Pred 9 rokmi
4
Posuvna brana na garaz
Ahojte.Chcela by som od vas typ kolko stoji taka posuvna brana.Dlzka 6mamala brana k tomu 1m.Ak vie…
sysell
Pred 9 rokmi
6
1
2
…
2108
2109
2110
2111
2112
…