O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Kde kúpim lacno sprchovú zástenu?
Prosím Vas neviete kde kupim lacno sprchovu zastenu? Toto isté že len sklo a na zemi bude dlažba.
tanka58
Pred 9 rokmi
1
2
56
Ake preklady su najlahsie realizovatelne ?
No klasicke preklady maju hmotnost aj 140kg, a viac, cize je potreba 3-4 ludi. (sice dalo by sa aj …
dusantt
Pred 7 rokmi
25
Balkón do oblúka - oplechovanie
Ahojte, máte, prosím vás, niekto skúsenosti s oplechovaním balkóna do oblúka. Pýtali sme sa v stave…
kamenny_koberec2007
Pred 9 rokmi
4
Posuvna brana na garaz
Ahojte.Chcela by som od vas typ kolko stoji taka posuvna brana.Dlzka 6mamala brana k tomu 1m.Ak vie…
sysell
Pred 9 rokmi
6
Teplovzdusne kurenie z krbu do podlahy - "konvektor"
Ahojte, chcel by som urobit doplnkove kurenie teplym zduchom do 3 miestnosti a chcel by som nieco …
stilmaxsro
Pred 9 rokmi
6
Skúsený projektant - okolie Námestovo
Ahojte.. Neviete mi odporučiť nejakého skúseného projektanta, s ktorým ste boli spokojní. Okolie Ná…
meri123
Pred 4 rokmi
10
Aky typ strechy
Ahojte ake su vaše skusenosti, nazory a finančné porovnania na takýto typ strechy Chcely by sme sp…
skoricaxx
Pred 9 rokmi
7
Elektrosmog?
Ahojte, zvazujem podlahove kurenie elektrickym odporovym kablom. Ale niekde som sa dopocul, vraj to…
matto_wednesday
Pred 7 rokmi
7
sponzor fóra
Ytong priecky - keramicky (tehlovy) preklad
chcem sa opytat ci bude problem s lepenim alebo cim kolvek inym ked mam priecky ytong ale preklad m…
ytongsk
Pred 9 rokmi
10
Totalny herbicid omylom v okrasnej zahrade :(
Zdravim vas, viete mi poradit, ci je este mozna zachrana? Sused stavia barak a postrekoval celu zah…
gashtaan
Pred 9 rokmi
1
2
50
Vhodný plynový kotol do viacrodinného domu.
Ahoj, chcem sa opýtať, prerábam podkrovie+ dostavujem 100m2 k starému domu, kde na podlaží bývajú s…
jnplyn
Pred 9 rokmi
6
Poznáte niekoho, kto robí sádrové omietky a mohol by už od 16.05.16 začať?
Stavba sa nachádza v Horňanoch (okres Trenčín). Potrebujeme len steny spraviť. Je to približne 200 …
bungalov122
Pred 9 rokmi
1
Aké kúrenie ak plyn nemáme
ahojte. zaujímalo by ma ake kúrenie by ste mi odporucili ak plyn na ulici nemame. Dom máme poschod…
roxana280
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
67
A odznova: cena zavlazovacieho systemu :)
vcera som tu polozila otazku ale nemozem na nu reagovat... kolko cca stoji zavlazovaci system? auto…
annamaria33
Pred 9 rokmi
12
Talianska dlažba Cerdisa Puntozero
Má niekto skúsenosti s touto dlažbou? Páči sa nam rozmer 80x80
sue991
Pred 9 rokmi
1
Práčka so sušičkou vs. samostatná sušička - skusenosti
Ahojte, mate niekto pracku so susickou? Ak ano, aku? A aka je ucinnost susenia? Je to horsie v poro…
danaracko
Pred 2 rokmi
13
Orientacia domu
Prosila by som o radu ako je lepsie osadit dom. Prikladam "nacrt" ako by mohol byt osadeny. Bud poz…
nicicka
Pred 9 rokmi
3
Umiestnenie zásuviek v kuchyni na špalete okna
Ahojte, rozmyslam, kde umiestnit 5-ramik (4 zasuvky a vypinac pre LED osvetlenie pod vrchnymi skri…
peterkob
Pred 9 rokmi
1
2
39
Je táto cenová ponuka na práce na hrubej stavbe OK?
Ahojte priatelia! Dostal som nasledovnu cenovu ponuku na nasledovne prace na hrubej stavbe. Mysl…
radovan255
Pred 2 rokmi
26
Vyvýšené záhony - dobrý nápad?
Dobrý deň, vidím že sa rozmohol boom vyvýšených záhonov ale vlastne aké sú výhody oproti klasickému…
atlaska
Pred 9 rokmi
1
2
48
Tmavy granitovy drez Blanco - čistenie
Nemate niekto skusenost s cistenim drezu Blanco od vodneho kamena prostriedkami Somat alebo Calgoni…
nastasyk
Pred 9 rokmi
4
Oprava vnutornej parapety
Caute chcem sa opytat je mozne niejako opravit porezanh vnutornu parapetu? Su tam rezy od noza na …
jozefvarok
Pred 9 rokmi
11
Pracka 8kg ,, poradte prosim !!
PHILCO PLDS 1483 Samsung WF 80F5E2U2W
milan209
Pred 9 rokmi
9
Rovna strecha
Ahojte, ideme zateplit klasicky kocku dom, kde je strecha asi 12 stupnov spadovana. Mame kupenu min…
ivaq
Pred 9 rokmi
5
Problém s oknam
Zdravím. Staviam domček a tento týždeň mi majú osadzať okná, no ja som zistil nasledovný problém. V…
pivkes
Pred 9 rokmi
14
Hľadám stavebnú firmu zn dom na kluc
Hľadám stavebnú firmu serióznu na postavenie bungalovu. Chceme dom na kľúč okrem základovej dosky. …
mojenasebyvanie
Pred 9 rokmi
9
Byvanie v Semerove (kupit/nekupit dom)
Ahojte. Mame moznost kupit rodinny dom v Semerove. Pri NZ a blizko Podhajskej. Bola by to nasa ch…
bimba01
Pred 9 rokmi
2
Ako vycistit "zelenu linku" na foliovom bazene
Poradte cim ocistit "zelenu linku" vo vyske hladiny vody na foliovanom bazene od MF. Pouzil som na…
y2k
Pred 9 rokmi
13
Umiestnenie paraboly
Myslite ze je mozne takto umiestnit parabolu? Chcem ju dat na severnu cast strechy s tym, ze bude s…
elmas
Pred 9 rokmi
5
Cim vytmelit murovany sprchovy kut?
Zdravim, majstri mi spravili zle murovany kut. Vsade tecie, miesto vysilikonovania rohov vsade pouz…
lubomird
Pred 9 rokmi
16
1
2
…
2109
2110
2111
2112
2113
…