O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Máte niekto skúsenosti s kávovarom delonghi?
Ahojte, uvažujem nad kúpou tohto kávovaru http://kavovary-recenzie.sk/delonghi-esam-3000-b/ a zaují…
marta2610
Pred 9 rokmi
9
Odstranenie montaznej peny z dveri
Ahojte, ako odstranit vytvrdnutu zltu montaznu penu z bielych dveri z dreva? Videl som na nete neja…
kurte
Pred 9 rokmi
3
Aká výška stoličiek k stolu vysokému 75 cm?
Prosím Vás, budú dobré stoličky s výškou sedu 48 ak je výška stola 75 cm? Objednávam z netu, nemám …
jozefvarok
Pred 9 rokmi
9
Počítačový stôl - s výsuvnou doskou alebo bez?
Ahojte, chcela by som si dať spraviť u stolára počítačový stôl. Respektíve všeobecne povedané praco…
danuscha
Pred 9 rokmi
22
Zmena projektu pri zmene dispozicie
Dobrý deň, prosím Vás, ideme stavať dvojdom. Domy mali byt identicke,preto sme mali rovnaky pro…
nikusaxy
Pred 9 rokmi
1
Kúpa bytu vo viladomoch v projekte Záhrady Devín
Ahojte, rozmýšľame kúpiť jeden byt vo viladomoch v projekte Záhrady Devín. Je tu niekto rovnak…
jarkaaaa
Pred 9 rokmi
4
Vzduchotesna rovina
Poradi mi niekto aku pasku pouzit na nalepenie al folie k ytongu no najradsej by som to prilepil ce…
biggmoon
Pred 5 rokmi
28
Názor a rady na projekt rodinného domu
Dobrý deň, rád by som od Vás vypočul názor a rady na projekt rodinného dvojpodlažného domu (10x12m)…
jarmila2014
Pred 9 rokmi
21
sponzor fóra
Svetle drevene okna
Ahojte, uvazujeme nad svetlym drevenymi eurooknami. Ma niekto skusenost? Udrzba, starostlivost... a…
lenka_21
Pred 7 rokmi
5
Vymena okien
Dobry den. Kto ma skusenost s vymenou okien od p Sojku.Rozmyslame nad ich oknami.Lebo maju najlepsi…
petka456
Pred 9 rokmi
1
Žilina - firma na plochu strechu s fatrafol?
Hľadám referencie alebo odporúčania na lacnú a kvalitnú firmu na plochú strechu v okrese Žilina.
linear324
Pred 9 rokmi
2
Predmanželská zmluva
Je to síce blbé ale idem sa ženiť a chcem sa spýtať mám xy našetrených eur a rodičia mi chcú dať xy…
miggo
Pred 9 rokmi
20
Stavia niekto bungaolv 1573?
Chcem sa opýtať, či niekto stavia bungalov 1573, prípadne má už postavený.
luki7
Pred 9 rokmi
1
Hľadám majstra, firmu na stavbu rodinného domu v okolí Trnavy
Hľadám šikovnú partiu prípadne firmu na stavbu rodinného domu typu bungalov cca 100 m2. Jedná sa o …
luki7
Pred 9 rokmi
2
Stromky
Začiatok četovej konverzácie Dobrý Chcel by som poprosiť o radu. Neviete mi prosím poradiť kde b…
winner123
Pred 9 rokmi
1
Aký je dobrý postrek na burinu? Ideme robiť trávnik.
Krasnu nedelu. Ideme robit travnik, viete poradit nejaky dobry postrek na burinu? Nazov znacky, kol…
atlaska
Pred 9 rokmi
1
2
...
...
4
5
122
Projektant na inžinierske siete
Dobrý deň, chcela by som sa spýtať koľko stojí projekt a vybudovanie inžinierskych sietí voda,elek…
cabiatko
Pred 9 rokmi
4
V byte už nemôžeme vydržať
Pozdravujem všetkých členov MS, vo svojom zúfalstve som sa rozhodol sem napísať svoje príkorie s bý…
topvideo
Pred 9 rokmi
1
2
42
Máte niekto skúsenosť s firmou Chytrostav v BA?
Ide o rekonštrukciu byt v Petržalke. Ocenil by som odporučenie niekoho, komu robili byt.
bytba
Pred 9 rokmi
1
Uvolnenie srobu, WC doska
Zdravim, kupila som novu WC dosku, ale mam problem odmontovat tu staru, nemozem to odskrutkovat, je…
peterpoljak
Pred 9 rokmi
25
Lepidlo Porfix
Používali ste pri stavbe z porfixu original porfix lepidlo alebo ste dávali niečo iné? Dostali ste…
armi24
Pred 9 rokmi
1
Hrubka strojovych omietok
Dobry den chcem sa spytat aku hrubku bybmala mat strojova striekana omietka cementova a aku sadrova…
eagleowl
Pred 3 rokmi
22
Máte skúsenosti so sedačkami of firmy Zarpa?
Chcem vas vsetkych poprosit,mate niekto skusenosti s firmou Zarpa resp.s ich sedackami ? Velmi by …
geextah502
Pred 5 rokmi
1
2
47
Stolar okolie Bytce
Zdravym Vas...... Vedel by niekto prosim Vas poradit velmi sikovneho stolare,ktory by nam vedel oli…
mepmch
Pred 9 rokmi
6
Ako zastresit terasu?
Prosim, nevedeli by ste mi poradit ako by bolo najlepsie zastresit terasu. mame kuchynu s obyvackou…
ivetaba
Pred 9 rokmi
1
2
32
Ako ozivit kuchynu
Ahojte aky je Vas nazor na tuto kuchynu, ako by ste ju ozivili, pripadne co by ste na nej zmenili a…
fitlilik15
Pred 8 rokmi
1
2
43
Solárna sušička na ovocie - výroba svojpomocne
Má niekto skúsenosti so solárnou sušičkou na ovocie? Prikladám link: http://ekovizia.sk/zabava-na-v…
zahrada_sk
Pred 6 rokmi
2
Poradte mi
mam dilemu mam ponuku na 3izbovy byt 2 balkony cely prerobeny za 54000 v mojmirovciach 15 min od r…
veronica2013
Pred 9 rokmi
15
Fasadna farba Polifarbe
Mate skusenosti s fasadnou farbou Polifarbe?
jordyl
Pred 3 rokmi
16
Vonkajsie zaluzie -kastlik
Ahojte.mam na vss otazocku.ma niekto vonkajsie zaluzie s tym,ze ten kastlik je viditelny,teda zaluz…
dbe
Pred 9 rokmi
3
1
2
…
2111
2112
2113
2114
2115
…