O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Cim vytmelit murovany sprchovy kut?
Zdravim, majstri mi spravili zle murovany kut. Vsade tecie, miesto vysilikonovania rohov vsade pouz…
lubomird
Pred 9 rokmi
16
Posunie/preda niekto miesacku?
Zdravim vsetkych, Chcel by som sa spytat ci ma niekto v okoli trnavy na predaj za (rozumnu cenu)…
branomt
Pred 9 rokmi
4
Kolko stoji zavlazovaci system?
aka je primerana cena za automaticky zavlazovaci system? cca 700 m2 pozemku. ponuky sa od seba zat…
atlaska
Pred 9 rokmi
3
Kuchynské štúdiá Košice
Ahojte, mozete mi prosím poradit, do ktoreho kuchynskeho studia v ramci KE sa oplati ist? S ktorym …
kuchynky
Pred 8 rokmi
8
Kanalizacna sachta
Ludkovia poradte sme kupili pozemok ako zahradu...uz je prekvalifikovana....hacik v kanalizacii....…
jaromir_maly
Pred 9 rokmi
3
Majstri - Banská Bystrica
Zháňam majstrov na prerábku starého tehlového bytu z Banskej Bystrice a blízkeho okolia. Termín zač…
domcicipatcici
Pred 9 rokmi
2
Upravy chodby pred bytom
Dobry den, pred bytom mame volny priestor takych 3 m na dlzku a 2,2 na sirku. Po oboch stranach su …
feradka
Pred 9 rokmi
27
Ekologická dlažba - od koho je najlepšia?
Ahojte, potrebujem radu, totiž čítala som, že je možné zvoliť exteriérovú vonkajšiu dlažbu, ktor…
monicken
Pred 9 rokmi
2
sponzor fóra
Ako vyplnit priestor nad prekladom pri tehle
Cez vikend idem na preklady a dnes som zistil, ze nad dverami, ktore su v nosnej priecke mi nad pre…
laco17
Pred 9 rokmi
8
Aká cena a čo je to za plynový sporák?
Ahojte. 1. pozná niekto typ plynového sporáku na obrázku? aká je jeho cena ako nový a za koľko by …
clean
Pred 9 rokmi
4
Vedel by mi niekto poslat podorys domu v DXF alebo v DWG
Potrebujem len nieco vyskusat, nikde to nepojde. Najde sa niekto? dakujem.
patriky
Pred 9 rokmi
4
Presah zaveternej odkvapovej listy cez OSB
Zdravim Vas, vyrabam si svojpomocne pristresok na drevo a potebujem poradit. Bude sa jednat o nakl…
viktor811
Pred 9 rokmi
6
Projektant prístupovej cesty k domu - doporučte Bratislavský kraj
Ahojte, Zháňam projektanta prístupovej cesty k domu viete mi nejakého doporučiť? Ďakujem
shadow39
Pred 9 rokmi
1
Vstup do kuchyne
Mate niekto vstup do kuchyne hned zo vstupnej chodby?? ako ste to riešili
adrians
Pred 9 rokmi
15
Okna Salamader Blu evolution 92 skusenosti
Dobrý deň prajem idem objednávať okna na dom a uvažujem na pofilom Salamander Blue Evolution stave…
kurte
Pred 9 rokmi
3
Ako riešiť problém s podnájomníkom - mešká s nájomným
V byte mam podnajomnicku . Problem je v tom ze kazdy mesuac meska z najomnim.Napr. za maj mala plat…
kamilka09
Pred 9 rokmi
8
Vnutorne EPS spalety okolo okien
Caute strechaci. Po elektrike a vody sa chystame na omietky. Rozhodli sme sa pre rucne, sadrove…
youcom
Pred 1 rokom
1
2
...
3
62
Vstavana mikrovlnka
Máme v pláne kúpiť vstavanú mikrovlnku, ktorej dvierka sa otvárajú tak isto ako na rúre (čiže nie d…
fergac
Pred 9 rokmi
1
2
37
Cenová ponuka na zateplenie a fasádu
Dobrý deň, chcem Vás poprosiť o radu. Dostali sme cenovú ponuku na nás dom. plocha je 200 m2 + 90 m…
mr_stav
Pred 9 rokmi
11
Odstúpenie od zmluvy o dielo
Ahojte už som sa tu raz pýtala v tejto veci ale teraz potrebujem poradiť ohľadom niečoho iného.Ak n…
indiga123
Pred 9 rokmi
1
Výmena okien v pamiatkovej zóne
OTÁZKA: menili ste niekto okná na byte v pamiatkovej zóne drevené za plastové? pokutoval Vás za to …
jaromir_maly
Pred 9 rokmi
2
Obkladové pásiky
Ahojte :-) . Má prosím niekto skúsenosti z obkladovými pásikmi značky Klikner, prípadne m Bricktra…
ajka7777
Pred 9 rokmi
1
Prerabka 1izboveho bytu
ahojte potrebovala by som poradit ako spravit z 1 izboveho bytu 2 bude to pre mna a mojho syna da…
syslik27
Pred 9 rokmi
14
Kovová lavica na terasu
Neviete mi poradit kde zozeniem uplne jednoduchu kovovu lavicu, hlinik, tahokov bez operadla a bez …
simurko
Pred 9 rokmi
8
3cm podlahy.co pouzit???
Zdravim,potrebujem vyrovnat podlahu,pridat na chodbu 9m2 cca 3cm Co mozem pouzit aby to drzalo,na…
slavoslav
Pred 9 rokmi
10
Máte skúsenosti s masívnou pracovnou doskou od Ikei?
Ikea ich má niekoľko, na obr. je Karlby, dosky sú namorené a naolejované. Veľmi sa mi hodia do tra…
majkoj
Pred 9 rokmi
7
Urobiť podlahu bez betónovania?
Rekonštruujeme 60-ročný nepodpivničený dom, ktorý má novú prístavbu – izba a veranda primurovaná k …
mart222
Pred 9 rokmi
3
Máte niekto skúsenosti s kávovarom delonghi?
Ahojte, uvažujem nad kúpou tohto kávovaru http://kavovary-recenzie.sk/delonghi-esam-3000-b/ a zaují…
marta2610
Pred 9 rokmi
9
Odstranenie montaznej peny z dveri
Ahojte, ako odstranit vytvrdnutu zltu montaznu penu z bielych dveri z dreva? Videl som na nete neja…
kurte
Pred 9 rokmi
3
Aká výška stoličiek k stolu vysokému 75 cm?
Prosím Vás, budú dobré stoličky s výškou sedu 48 ak je výška stola 75 cm? Objednávam z netu, nemám …
jozefvarok
Pred 9 rokmi
9
1
2
…
2110
2111
2112
2113
2114
…