O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Viessmann Vitodens 100
ahojte, mame novy plynovy kotol a podla manualu by mala byt teplota v okruhu na kurenie pri nastave…
nehnut
Pred 4 rokmi
20
Oplatí sa viac indukčný alebo plynový varič?
Hlavne co sa tyka mesacnej spotreby, popripade ak mate overene znacky tak potesi 😊
elmas
Pred 9 rokmi
12
Vzdialenosť medzi pracovnou doskou a hornými skrinkami
ahojte, ma prosim niekto mensiu vzdialenost medzi pracovnou doskou a hornymi skrinkami? teda nie 55…
lamela
Pred 9 rokmi
15
Ako opraviť šmuhy po maľovaní stien?
Ahojte, chcel by som sa poradit , pouzil som farbu dulux supert matt plus na malovanie sadrovych…
syslik27
Pred 9 rokmi
6
Koľko miesta zaberie kachľlová pec s ležaním?
Ahoj, v dome plánujeme kachlovú pec s ležaním, ideálne s ďalším ohniskom na varenie. Mohli by st…
matorado
Pred 9 rokmi
28
Akú tapetu vybrať za túto sedačku do obývačky?
Sedacku bude tyrkys alebo sivu a ktora z tapiet sa k akej hodi? Podlaha bude dub,ske naživo pôsobí …
sebastian9
Pred 9 rokmi
12
Realizácia hrubej stavby KE okolie?
Viete mi odporučiť firmu, resp. šikovného živnostníka s partiou, ktorá mi zrealizuje výkopové práce…
vitarian
Pred 9 rokmi
4
Spodná voda.
Ahojte, kúpili sme holodom, postavený minulé leto. Teraz cca po pol roku vlastníctva, keďže sme ho …
tomino9
Pred 9 rokmi
6
sponzor fóra
Je možné zbrúsiť hrbole na deke?
Caute dnes sme robili monolit, ale zial neslo vsetko ako malo a mame na deke hrbole - daju sa nieci…
marcel_
Pred 9 rokmi
5
Výber plynového kotla do RD
Zdravím prosím o radu pre výber vhodného plynového kotla do RD. Ide o dom s rozlohou 102 m2 obytnej…
clean
Pred 9 rokmi
21
Máte už bazén v prevádzke?
Rád by som sa spýtal či už niekto z Vas odzimoval vonkajší bazén a ak áno akú má teplotu vody. Príp…
tusiak
Pred 9 rokmi
1
2
38
Ročné vyúčtovanie
Ahoj, nájde sa tu niekto kto by my vedel poradiť ohľadom ročného vyúčtovania - pozrieť sa či je to …
maria123
Pred 9 rokmi
2
Ktorú variantu a tvar sprchového kúta by ste vybrali?
Ahojte, ktoru variantu by ste zvolili? Kedze je tam rozdiel v stene, tak jedna strana sprchy bud…
dalll
Pred 9 rokmi
14
Ako zistiť pôvod okenných rámov?
Dobrý deň :-) ja viem že o oknách je tu toho veľa popísané ale stále neviem doriešiť svoj problém s…
andreaticha
Pred 9 rokmi
1
2
41
Byt v novostavbe pod terasou
Ahojte. Zvazujeme kupu bytu v novostavbe, ktory je na 6 podlazi, nad nim je este jeden mezonetovy…
peto99
Pred 9 rokmi
4
Murári Nitra
Viete mi odporucit kontakt na sikovnu murarsku partiu, ktora urobi 3 vnutorne nostne steny a veniec…
natalca
Pred 9 rokmi
1
Financovanie, Hypotéka, stavba montovaného domu.
Tu na MS som našiel jednu tému k tejto problematike, ešte z roku 2013, takže som sa rozhodol otvori…
blackomt
Pred 9 rokmi
2
Plyn alebo elektrina
Ahojte. Neviem, či sa to už riešilo, ale idem si po radu. V blizkej budúcnosti začínam stavať. Mám …
majkoj
Pred 9 rokmi
8
Solarna energia pre kurenie, ohrev vody a vyrobu elektriny
Zacnem dotaciami, tie su az do vysky niekolko tisic Eur, preto si myslim ze je to aktualna tema. …
ivetmar
Pred 9 rokmi
1
2
49
Murári na základy Nové Zámky
Viete mi poradiť partiu profesionálnych murarov na betonáž základov z okolia Nových Zámkov? Prípadn…
jakanaka
Pred 9 rokmi
6
Rekonstrukcia chatky vs montovany dom vs mobilny dom?
Zvazujem viacero moznosti pre celorocne byvanie, prosim o radu co sa viac oplati, financne, casovo,…
deadman
Pred 9 rokmi
3
Aky projekt - uzka radova zastavba v BA s poziarnymi ulickami
ahojte, je tu niekto, kto zbural stary dom v radovej zastavbe v BA, napriklad taka ako je v Ruzinov…
shmoulinka1
Pred 9 rokmi
1
Betónové ploty skúsenosti
Hľadám referencie na betónové ploty. Košice okolie.
bubulik14
Pred 4 rokmi
2
"lacna pracovna sila" na stavbu RD v BA?
ahojte, ak by sme sa dali na svojpomocnu stavbu domu v BA, kde zohnat lacnych robotnikov, minimalne…
topvideo
Pred 9 rokmi
23
Aké materiál pre jedálenské stoličky do kuchyne?
Dobrý večer,aký materiál uprednostniť pri výbere jedálenských stoličiek,textil alebo ekokožu? Pro…
tusiak
Pred 9 rokmi
9
Spojenie starej a novej izolácie
Podarilo sa niekomu úspešne zaizolovať starší rodinný dom, ktorého obvodové múry už majú izoláciu I…
slavoslav
Pred 9 rokmi
2
Spodná voda pri základoch 100 cm, výška 20 cm
Dobrý deň vykopali sme základy cca 100 cm a v nej aj po odčerpávaní doteká spodná voda do výšky cca…
katka222
Pred 8 rokmi
15
Viete mi prosim povedat kolko by mohol stat takyto kovany plot s fasadou? Cca 8 m
Pripadne samotna brana a branicka (nemusi byt elektricke otvaranie) dakujem
viktor811
Pred 9 rokmi
2
Podrezať, či nepodrezať2?
Zdravím všetkých. Chystám sa rekonštruovať starý dom a nemôžem sa rozhodnúť... Dom postavený v 50 t…
sivahlava
Pred 9 rokmi
15
Pomoc so stĺpami
Ahojte , za mesiac sa chystam prerabat cely interier jedalne v restauracii , chcem sa vas spytat ak…
lenkica
Pred 9 rokmi
4
1
2
…
2092
2093
2094
2095
2096
…