O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
KlimatizáciaToschiba od firmy Frigo,skúsennosti?
Chceme si dať urobiť klimatizáciu do 3 izbového bytu. Priateľ mojho manžela pracuje vo firme Frigo.…
klimer
Pred 9 rokmi
4
Cena znaleckého posudku na pozemok
Kolko ste platili ????
viki120
Pred 9 rokmi
9
Nekvalitná realizácia dekoračných podláh
Súčasným trendom je realizácia dekoratívnych podláh na plochách ako sú bytové priestory, apartmány,…
mariangregorovic
Pred 7 rokmi
8
Rekuperacia ano/nie
Zdravim, staviam si tento domcek http://www.eurolineslovakia.sk/sk/projekty/rodinne-domy/detail-…
maros_kollar
Pred 9 rokmi
10
Staval niekto ako mio23 – “medmax svojpomocne“?
Zdravím, veľmi ma zaujal fotoalbum užívateľa mio23 (http://www.modrastrecha.sk/blog/mio23/album/nul…
martosko
Pred 9 rokmi
9
Sadrove gletovane omietky Trencin
Sevas, nepoznate overenu fy na strojove sadrove gletovane omietky, ktora by mala volne co najskor a…
petoreni
Pred 8 rokmi
4
Fasáda OLIVA
Ahojte chcem sa spýtať je tu niekto kto má fasádu domu farby olivy (tmavozelená) ? diki :)
mirmuc
Pred 8 rokmi
3
Na co vyuzit ocelove trubky
Ahojte, dostal som sa k 21ks ocelovych trubiek s priemeriom 6cm a vyskou 3m. Viete mi poradit nejak…
tomcok
Pred 9 rokmi
4
sponzor fóra
Stolny mixer-smoothie mixer
Poradite prosim s vyberom stolneho mixera? Povodne som chcela obycajny smoothie mixer, ale citala s…
kata698
Pred 4 rokmi
20
Nájde sa firma na kompletnú rekonštrukciu bytu v Zlatých Moravciach?
Dobrý deň, máme naplánovanú kompletnú rekonštrukciu panelového bytu v Zl.Moravciach. Spolupracujeme…
alenakery
Pred 9 rokmi
1
Protihluková stena
Ahojte, mame vyhliadnuty jeden pozemok so starym domom, ktory by sme zburali a stavali nanovo. Av…
shmoulinka1
Pred 6 rokmi
9
Aký nechať kábel,istič na elektrický sporák ??Na 380V ?
(Prerábam elektriku v dome a neviem.
elmas
Pred 9 rokmi
10
Norma 62305-Bleskozvod
Zdravím pánov revíznych technikov! Vysvetlí my niekto ako mám chápať normu 62305-konkrétne priemer…
kokso1976
Pred 9 rokmi
9
Nadobudnutie pozemku
Dobrý deň, mame taký problém. V roku 1970 kupili moji starý rodičia záhradu, ale nedali to na papie…
blackomt
Pred 9 rokmi
24
Aka farba nabytku sa bude hodit k svetlej podlahe a tmavej sedacke?
myslite ze by velmi zle vyzerala kombinacia svetlej podlahy melirovej tmavej sedacky a prirodnej fa…
kopin
Pred 9 rokmi
8
Projekt - názory, postřehy
Dobrý den, chci Vás moc poprosit o připomínky. Jde jen o námi načrtnutý půdorys domu. Chtěla bych …
kreola
Pred 9 rokmi
1
2
38
Chladnicka,pracka cenovo dostupne
Chcem sa spytat,kto ste kupovali lacnejsie spotrebice,pre ake ste sa rozhodli a ste s nimi spokojni…
simurko
Pred 9 rokmi
10
Samolepiace tapety
ahojte....neviete mi poradit, ci sa daju niekde kupit samolepiace folie na kachlcky do kuchyne? su …
zuzike123
Pred 9 rokmi
10
Rekonštrukciard spálňa a kúpeľňa
Dobrý deň , chcela by som vás poprosiť o referencie na nejakú stavebnú firmu ktorá sa zaoberá rekon…
jallka
Pred 9 rokmi
1
Nezateplené preklady, zateplený veniec
Aky mate nazor? Momentalne sme v stadiu venca. Preklady sme zateplili len odspodu a zvonku obmurali…
richard71
Pred 9 rokmi
8
Akú farbu parket a nábytku - dajte typy
Prosim navrhnite mi čo by sa najviac hodilo, aký odtieň parket a nábytku. Steny su smotanove sedačk…
simurko
Pred 9 rokmi
2
Akú hydroizolaciu
dobrý deň, idem opravovať plochu strechu (celkova rekonštrukcia domu) a rozhodujem sa medzi PVC a …
bozsky_kaja
Pred 9 rokmi
12
Máte s kusenisti s týmto lacným nábytkom?
Dobrý deň ....zariaďujeme kúpeľnu v pivniciach ktorá sa prevažne bude využívať v lete. Do nábytku s…
vero_nka
Pred 9 rokmi
2
Vodár okolie Prešova, Sabinov
Nenájde sa tu niekto, kto by mal kontakt na spoľahlivého vodára v okrese Prešov, poprípade Sabinov.…
janika22
Pred 9 rokmi
1
Kotvenie komína do krovu
Ahojte, Neviete mi niekto poradiť ako ukotviť - čím, komín do krovu. Mám väzníkový typ krovu. Ti…
schiedel_maros_plsko
Pred 6 rokmi
22
Elek. cerpadlo napojene na rucne
Dobry den Kupil som chatu ale zial v oblasti kde neni voda dotiahnuta ale riesene to je na rucne …
technik007
Pred 9 rokmi
7
Hydroizolácia v kúpelni na poschodí
Ahojte stavbári :-) Chcel by som sa vás spýtať, či sa môže natrieť hotový poter v hornej kúpelni t…
dzonko1
Pred 9 rokmi
7
Skúsenost s tepelny cerpadlom Dimplex LA 11 TAS
CFTE. Nemate pls niekdo nahodou skusenosti s tymto tepelnym cerpadlom? Chcel by som ho pouzit don…
tank22
Pred 9 rokmi
3
Hospodarska budova
Caute nevybavoval si teraz niekedy niekto ohlasenie drobnej stavby ci na garaz alebo na hospodarsku…
jamk1
Pred 9 rokmi
13
Burina - pomoc
Ahojte. Neviete prosím čo je to za burinu?
zita19
Pred 7 rokmi
24
1
2
…
2094
2095
2096
2097
2098
…