Menu Forum

Aký nechať kábel,istič na elektrický sporák ??Na 380V ?

29. máj 2016  •  Otázka  • 
fotoportrét
fotoportrét
xxxxdodoxxxx (26 r.)
Registroval sa 5. novembra 2015 na modrastrecha.sk. Pridal 50 príspevkov. Sobrance, okres Sobrance.
fotoportrét
fotoportrét
xxxxdodoxxxx (26 r.)
Registroval sa 5. novembra 2015 na modrastrecha.sk. Pridal 50 príspevkov. Sobrance, okres Sobrance.
 (Prerábam elektriku v dome a neviem.
26. máj 2016 o 11:23  •  Páči sa mi to
 Pridaj svoju odpoveď
fotoportrét
fotoportrét
patriky
Registroval sa 14. januára 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 553 príspevkov. Má 2 priateľov.
fotoportrét
fotoportrét
patriky
Registroval sa 14. januára 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 553 príspevkov. Má 2 priateľov.
 Podla vykonuemoticon) ale vacsinou na varnu dosku 5x2,5 cyky a istic B16/3 a trubu normalne na zasuvku ale pozor musi mat tiez svoj istic. Zasuvka 3x2,5 a istic B16/1. Pozor nemoze to byt tak ako to vsetci robia ze na 2 faze vrch a na jednu spodok to je zle. A hlavne zasuvky pre spotrebice do vedlajsej skrine
26. máj 2016 o 15:09  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
vrajmantak
1
Registroval sa 8. marca 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 1300 príspevkov. 100 000 ľudze, okres Dunajská Streda.
fotoportrét
fotoportrét
vrajmantak
1
Registroval sa 8. marca 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 1300 príspevkov. 100 000 ľudze, okres Dunajská Streda.
 stači 5x2,5 a cez sporakovy vypinač- ak je to cele na el. istič stači 3x 16a-----patriky ma bujnu fantaziu
26. máj 2016 o 18:06  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
sysell
21
Registroval sa 22. júna 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 3822 príspevkov. Má 6 priateľov. Okres Martin.
fotoportrét
fotoportrét
sysell
21
Registroval sa 22. júna 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 3822 príspevkov. Má 6 priateľov. Okres Martin.
 3x16A kabel 2,5 min
26. máj 2016 o 11:29  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
jurajm17
Registroval sa 19. mája 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 152 príspevkov. Okres Nové Zámky.
fotoportrét
fotoportrét
jurajm17
Registroval sa 19. mája 2014 na modrastrecha.sk. Pridal 152 príspevkov. Okres Nové Zámky.
 Ked budes mat plynovu dosku tak staci CYKY 3*2.5, ale ja som dal pre istotu 5 zilak, mal som to kusok k rozvadzacu a ked raz nebude plyn tak sa lahko zariadim.
26. máj 2016 o 11:35  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
rvko
Registroval sa 15. decembra 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 89 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Už bývam v dome
    Komoča, okres Nové Zámky
fotoportrét
fotoportrét
rvko
Registroval sa 15. decembra 2013 na modrastrecha.sk. Pridal 89 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Nové Zámky.
  • Už bývam v dome
    Komoča, okres Nové Zámky
 Pekný večer. Záleží od vzdialenosti od rozvádzača k sporáku, ale bežne ti stačí CYKY5Cx2,5 a istič 3xB16A.
26. máj 2016 o 20:55  •  už býva v dome  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
megdesign
17
Registroval sa 2. októbra 2015 na modrastrecha.sk. Pridal 2978 príspevkov a 1 inzerát. Má 18 priateľov. Okres Hlohovec.
fotoportrét
fotoportrét
megdesign
17
Registroval sa 2. októbra 2015 na modrastrecha.sk. Pridal 2978 príspevkov a 1 inzerát. Má 18 priateľov. Okres Hlohovec.
 5x2,5 a istenie 3f 16A. Nezabudnut na sporakovy vypinac. Doska pojde na 1 alebo 2 fazy a tretia bude "v lufte". Na ruru osve kabel a istenie. Tak, ako pise @patriky.
26. máj 2016 o 21:44  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
vapno92 (24 r.)
2
Registroval sa 17. januára 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 152 príspevkov. Má 1 priateľa. Tŕnie-Budička, okres Zvolen.
  • Staviam dom
    Tŕnie, okres Zvolen
fotoportrét
fotoportrét
vapno92 (24 r.)
2
Registroval sa 17. januára 2016 na modrastrecha.sk. Pridal 152 príspevkov. Má 1 priateľa. Tŕnie-Budička, okres Zvolen.
  • Staviam dom
    Tŕnie, okres Zvolen
 Ja by som ti poradil 5x4ku a ak budeš chcieť nejaké väčšie "delo", tak vieš dať až 20A istenie.
26. máj 2016 o 21:44  •  stavia dom  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
majklname
5
Registroval sa 18. septembra 2014 na mojasvadba.sk. Na modrastrecha.sk pridal 200 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Banská Bystrica.
fotoportrét
fotoportrét
majklname
5
Registroval sa 18. septembra 2014 na mojasvadba.sk. Na modrastrecha.sk pridal 200 príspevkov. Má 2 priateľov. Okres Banská Bystrica.
 5x2,5 a 20A istič a maš poriešene
26. máj 2016 o 21:57  •  Páči sa mi to
fotoportrét
fotoportrét
elmas (37 r.)
Elektroinštalácie
Marian Zavadský PRO

Elektroinštalačný materiál - Okres Stará Ľubovňa
2

“Tak ako napríklad opravári aut sa delia na mechanikov, lakýrníkov, karosárov, auto elektrikárov. Aj elektrikári majú svoje rozdelenie, niektorý sú údržbári vo fabrikách, iný robia meranie a reguláciu (MaR), ďalší dátové rozvody, iný alarmy, obchodne centra, výrobne haly, automobilky. Každá s týchto inštalácii je iná, a preto nie každý elektrikár Vám urobí dobrú elektroinštaláciu. Ak robí 20 rokov údržbára vo”
(Pred 11 mesiacmi)

fotoportrét
fotoportrét
elmas (37 r.)
Elektroinštalácie
Marian Zavadský PRO

Elektroinštalačný materiál - Okres Stará Ľubovňa
2

“Tak ako napríklad opravári aut sa delia na mechanikov, lakýrníkov, karosárov, auto elektrikárov. Aj elektrikári majú svoje rozdelenie, niektorý sú údržbári vo fabrikách, iný robia meranie a reguláciu (MaR), ďalší dátové rozvody, iný alarmy, obchodne centra, výrobne haly, automobilky. Každá s týchto inštalácii je iná, a preto nie každý elektrikár Vám urobí dobrú elektroinštaláciu. Ak robí 20 rokov údržbára vo”
(Pred 11 mesiacmi)

 patriky to napisal presne tak ako sa to ma robiť, 5x2,5 znesie 25A takže by som ani silnejsi kabel nedaval, navyše neviem si predstaviť že by si varil na "dele" co ma vyššiu spotrebu ako 3800W / fazu.
29. máj 2016 o 22:20  •  www.elmas.sk  •  Páči sa mi to