Na co vyuzit ocelove trubky

Ahojte, dostal som sa k 21ks ocelovych trubiek s priemeriom 6cm a vyskou 3m. Viete mi poradit nejake navrhy a napady na co by som ich mohol pri stavbe domu pouzit ? Mohol by som z nich spravit oplotenie okolo pozemku, ale asi mi je luto pouzit take trubky ako stlpiky do oplotenia, este mozno stojky ked sa bude salovat zelezobetonova deka, ale na to su asi prilis vysoke. Hladam im nejake vhodne vyuzitie, lebo nevyuzit ich je skoda. Za kazdy napad dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
@tomcok tazko radit - nevieme ake mas potreby,ale mne napadlo tiez tie plotove stlpiky... a aj ako stojky nebudu az tak vysoke... odrataj vysku podlahy..mozno kusok zrezes... a este aj potom z nich mozes spravit plotove stlpiky :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tomcok a keby si mi ich daroval? :-) dobrý pocit by si mal :-) ale teraz vážne...mňa napadá využiť na plot,alebo deťom preliezačky?
Odpovedať
@poliacik321 Tie preliezacky nie je vobec zly napad, len este deti nemam a nie su ani na ceste :) Ja som premyslal ze ich pouzijem na trubkove lesenie ale bohuzial maju velky priemer a zaby ich nechytia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?