Elek. cerpadlo napojene na rucne

Dobry den Kupil som chatu ale zial v oblasti kde neni voda dotiahnuta ale riesene to je na rucne cerpadlo vid fotka. Vedla chatovej oblasti je potok a po dlzke asi 400m su trubky ktore ustia kosom do potoka. Na zaciatku je jedno rucne cerpadlo a v strede dalsie a jedno je na konci a kazda chata ma na hranici pozemku ventil na pojenie hadice. Napadlo ma ci by sa nedalo vyuzit uz existujuci system rucneho cerpadla a zapojit namiesto hadice elektricke cerpadlo .alebo budem to musiet riesit klasicky ze cerpadlo dam do potoka a dotiahnem hadice na pozemok?...od potoka som cca 60m Dakujem za poradenie.
Odpovedať
@martin_stranava A kto bude platiť elektriku?
Odpovedať
ako to suvisi s otazkou ? =-) (elektrina je riesiena centralou)
Odpovedať
Profilova fotka
@martin_stranava neviem ci som celkom pochopil situaciu, ale ide o to ako dostat vodu z potoka do zahrady? ak ano, tak by som to riesil samonasavacim cerpadlom, s vhodnym vykonom... @viktor811 si mu poradil... :)
Odpovedať
hej ide o to ako dostat vodu na zahradu bez toho aby som musel cez chatovu oblas natahovat hadice z cerpadla , preto by som radsej vyuzil existujuci system , viem ze tieto rucne cerpadla su v roznych oblastiach tak mozno to niekto uz riesil :-)
Odpovedať
@martin_stranava -ja moc tomu tvojmu popisu nerozumiem, neviem si ani predstavit ako to tam vyzera :-D ale v kazdom pripade samonasavacku na 60m potrubia dat nemozes lebo si 60m nepotiahne lebo nema taku saciu schopnost :)
Odpovedať
@martin_stranava Keď len pre seba, tak samonasávacie benzínové plávajúce čerpadlo.. ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?