O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Som tu nový - sivahlava
Som dochodca kupujem starsi domcek na strednom slovensku tak som sa par krat pozrel na diskusiu o r…
topvideo
Pred 9 rokmi
15
Výmena kaslových okien
Dobrý deň, prosím o radu, mám dilemu aký typ plastových okien vybrať. Prerábam starší dom a sú …
strbskepleso
Pred 9 rokmi
2
Montovany dom s kovovou konstrukciou. Firmy-
Kto mi vie poradit firmu pre montovany dom s kovovou konstrukciou? Ideal TT kraj, ale mozno aj KE f…
jucky
Pred 9 rokmi
1
Aký druh vtáka si mám kúpiť?
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať či máte niekto skúsenosti s tým akého vtáka si mám kúpiť ak mám z…
ferogal
Pred 9 rokmi
19
Poter v panelaku
caute, neviete ako je v panelaku rieseny poter? resp co je pod nim? ci je priamo na panely alebo me…
johnyfly1
Pred 9 rokmi
3
Biele listy hrubka min. 2 cm / BA
Ahojte, prosim Vas viete mi poradit kde mozem kupit biele soklove listy avsak s minimalnou hrubkou …
tamo
Pred 9 rokmi
2
Aká je cena za stavebné povolenia?
dobrý den začíname stavať dom, resp teraz sme vybavili úver a kontaktovli sme projektanta, čo dalej…
darina123
Pred 9 rokmi
7
Poraďte postrek proti burine
dobry vecer......prosim vas poradili by ste mi dobry postrek na burinu aby to co najskor spalilo, v…
karolkoo1985
Pred 7 rokmi
1
2
49
sponzor fóra
Bezotlačková úprava nerezu je potrebná?
Je potrebná bezotlačkova úprava nerezu? Máte spotrebiče ktoré nemajú túto úpravu a vidíte v tom pr…
vojtekovad
Pred 9 rokmi
11
Vrtana studna - zla kvalita vody
Ahojte. Mam znova mensi problem so studnou. Jedna sa o vrtanu studnu cca 25m na chate pod lesom…
puxo
Pred 9 rokmi
5
Kubica Reality recenzia
Ak kupujete alebo predavate pozemok v okoli Trencina a Noveho Mesta nad Vahom, vyvarujte sa RK Kubi…
kozicka
Pred 9 rokmi
1
Korytnacka v jazierku
Dobry den.chcem sa opytat na skusenosti s korytnackami v jazierku naco si davat pozor pri chove a s…
fugas20
Pred 2 rokmi
1
2
36
Piecka Moravia Klaudia a vymennik, aky vyznam?
Ma niekto tu pec, bola by vhodna na pecenie chleba, posuchov...? Taktiez by mohla sluzit ako obcas…
radoslavc
Pred 9 rokmi
1
Klimatizácia - typ,cena, firma, rady...
chcela by som poprosiť o radu. Bývame v rodinnom dome a aj napriek tomu, že urobené izolácie, podkr…
neuschwanstein
Pred 9 rokmi
6
Zasipané pivnice áno alebo nie poradte
Milý strechary máme s manželom dilemu začíname stavať domček s pivnicami a pôvodne sme ich chceli z…
p_451
Pred 9 rokmi
1
Automatická kosačka - ste s ňou spokojní?
ahojte, mate niekto automaticku kosacku? t.j. to male cudo, co beha a kosi zahradu kym sme v praci …
jojo2jojo
Pred 8 rokmi
1
2
33
Drevena podlaha na splatky
Ahojte, poznate niekto firmu, u ktorej mozno kupit drevenu alebo vinylovu podlahu na splátky? dakuj…
17juraj17
Pred 9 rokmi
2
Anhydrit a otvorený strop.
Prosím vás o radu. Môže sa vylievat anhydrit, keď ešte nemáme zakryté stropy?
bella369
Pred 9 rokmi
15
Rolety deň a noc - aké s nimi máte skúsenosti?
Ahojte, rozmýšľam nad kúpou roliet deň-noc, len v MM som videla naživo ako sú na bočných stranách o…
cernusik
Pred 9 rokmi
2
Aké otázky sa pýtať pri kúpe domu na kľúč
Dobrý deň, chceme sa spýtať aké otázky mám dať predajcovi, čo stavia domy na kľúč. Nejaké otázky má…
ivetmar
Pred 9 rokmi
10
Aký je postup pri rozšírení zastavanej plochy o 25m?
Využil niekdo z vas moznost rozsirit zastavanu plochu o 25m2? Aký je postup? Dakujem :-)
pripad001
Pred 9 rokmi
6
Oplatí sa zrekonštruovať drevené parkety?
Ahojte :) potrebovala by som poradiť. Pred časom som kúpila byt a pod kobercom v niektorých izbách …
silverko
Pred 9 rokmi
6
Aký plynový kotol by ste mi poradili?
- by ste poradili na zrekonstruovany domcek, ktory bude kvalitne zatepleny a projektant vypocital, …
gkrivanek
Pred 9 rokmi
25
Názor na zateplenie neobývaneho podkrovia s GPS
ma niekto skusenosti s granulovanym polystyrenom? popripade vas nazor na tuto izolaciu
jblaze
Pred 8 rokmi
1
2
36
Máte skúsenosť s oknami značky Vekra?
Ahojte, hladam firmu ktorá nam spravi okná v panelákovom byte. Dostala som sa na stranku Vekra ale …
z3d
Pred 8 rokmi
24
Darujem zeminu z výkopu v okolí Žiliny
Ahojte, darujem za odvoz výkopovú zeminu (nie je to ornica)...cca 15 tatroviek. Zemina je v obci …
mirec1245
Pred 5 rokmi
10
Hľadám strechárov v Pezinku a okolí
Dobry den, chcel by som zistit ci nemate niekto kontakt na nejakych dobrych strecharov v Pezinku al…
nuttysk
Pred 9 rokmi
1
Laminátove dosky na plot - máte skúsenosti?
Ahojte, mate prosim niekto skusenosti s laminatovymi doskami na ploty, popripade na balkonove zab…
sysell
Pred 9 rokmi
2
Kúpa pozemkov v Lukavici od firmy J.N. DEVELOPMENTSK?
Ahojte, mate niekto skúsenosti s kúpou pozemkov v Lukavici (Zvolen) časť na Smrečinách, konkrétne s…
dydy30
Pred 9 rokmi
1
Ktoré rozvrhnutie kúpeľne je lepšie?
Které rozvržení je lepší, praktičtější? Vpravo je technická místnost, vlevo dětský pokoj. S dveřmi …
kichino
Pred 9 rokmi
22
1
2
…
2090
2091
2092
2093
2094
…