O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Rozvod vody v byte
Ahojte, Kúpil som starší byt a chystám sa na prerábanie jadra. Kedže to už budem mať všetko odkr…
majlo116
Pred 9 rokmi
3
Kurenie v bungalove a ohrev TUV
Zdravim, dnes som bol za projktantom a jeho kurenar ma dost vystrasil, tak by som sa chcel spytat c…
blacksr
Pred 9 rokmi
1
2
32
Rekonštrukcia kamenného domu
Pekny vecer, chcela by som sa poradiť,ak ma niekto skúsenosť s rekonštrukciou starého rodinného do…
fortytu
Pred 4 rokmi
15
Čím umývať kuchynskú linku?
Zdravím chcem sa opýtať čo používate na kuchynsku linku aký prípravok drevo je miestami vyblednute …
gabo926
Pred 9 rokmi
30
Susedia v lokalite Lúčna, Bernolákovo - ste tu?
Ahojte, kupili sme pozemok s projektom bungalovu na Lucnej v Bernolakove. Do Vianoc by sme tam u…
llumka
Pred 5 rokmi
1
2
...
...
5
6
170
Výška a šírka schodov
Ahojte, potrebujeme vedieť viac názorov na naše schodisko. Tesne pred realizáciou nášho domu zistil…
jurajm17
Pred 9 rokmi
8
Ako zistím cenu pri prenájme poľnohosp. pôdy.
Zdravím vie mi niekto poradiť ako zistím reálnu cenu za prenájom poľnohosp. pôdy v konkrétnom re…
milan209
Pred 9 rokmi
1
Kurenie /eletrina
Zdravim, chcem sa opyta,ze za aku dobu kurenar dokaze prerobit kurenie v starsom poschodovom dome…
daniel0007
Pred 9 rokmi
3
sponzor fóra
Zmena bleskozvodu
keď spojím zmeniaci pas fezn30x4 ako okruch nemusím davat zemniacu tyč ???a možen prehodit zvody n…
patriky
Pred 9 rokmi
11
EPS do podlahy.
V bungalove do podlahy budem davat 20cm eps. Navrhnutu skladbu mam 14cm eps100 a 6cm eps 200. Nevie…
alanec
Pred 9 rokmi
15
Murár z okolia Trnavy
Dobrý deň, neviete mi prosím poradiť dobrého murára/majstra, ktorý by vedel spevniť nosnú stenu ro…
janus002
Pred 9 rokmi
1
Nová fasáda Baumit alebo Het ?
Ahojte potrebujem poradit. Ideme robit fasadu. Neviem sa rozhodnut aku znacku ci baumit alebo het. …
majjjka24
Pred 9 rokmi
3
Clovek co roby elektriku
Zhanam dobreho elektrikara na dom.Potrebujem nakreslit kade my pojde elektrika a ja si to vysekem a…
elmas
Pred 9 rokmi
1
2
...
3
76
Pitna voda zo studne - Zohor
Planujeme stavbu RD v obci Zohor (okres Malacky) a nakolko sa nemozme pripojit na Vodovod, planujem…
tonoamiska
Pred 9 rokmi
3
Lehoty pri zmene majitela nehnutelnosti
ake su lehoty na pri zmene majitela nehnutelnosti na plyn a elektrinu? byvaly majitel nam podpisal…
clean
Pred 9 rokmi
3
Plocha strecha
dobrý deň všetkým, potreboval by som poradiť rekontruujem dom a pristvil som jhnu miestnosť ne m…
mullerko
Pred 9 rokmi
1
Vonkajsi nerezovy alebo murovany komin a vyska prestupu
Chcel by som sa spytat, aku vysku prestupu vonkajsieho kominu dovnutra odporucate? Davat tento pres…
mareqm
Pred 9 rokmi
6
Fasadna omietka
Dobrý deň, ideme dávať fasádnu omietku. akú značku vybrať? Hrubku zrna? šúchanú alebo ťahanú? či a…
richardptr
Pred 9 rokmi
15
Biela matná kuchyňa, fólie alebo nástrek?
Prosím Vás skúste mi poradiť o týždeň mám dať do výroby kuch.linku a neviem sa rozhodnúť medzi stri…
zuzanapi11
Pred 6 rokmi
11
Poraďte dobré nožnice na živý plot
Zdravím, môžete mi poradiť s výberom nožníc? Čim čítam viac recenzii, tým som z toho mimo a neviem …
01tiffany
Pred 9 rokmi
1
2
32
Sused si postavil dvojposchodový altánok - čo s tým?
Ahojte, nas sused si postavil uzasny dvojposchodvy altanok hned vedla plotu. Prideme autom a maju p…
uhlerado
Pred 8 rokmi
1
2
...
3
85
Zelenadomacnostiam - skusenosti
ahojte, chceli by sme stavat dom a obzerame vsetky mozne varianty a pod ved poznate :) mate niekto …
milocervenan
Pred 8 rokmi
15
Kúpa pozemku od farnosti
Ahojte, prosím Vás chcela som sa spytat ci nema niekto skusenosti s kupou pozemku od farnosti. Mame…
pripad001
Pred 9 rokmi
4
Pezinok - stavba strechy
Dobry den, chcel by som zistit ci nemate niekto kontakt na nejakych dobrych strecharov v Pezinku al…
duzu
Pred 9 rokmi
9
Deti & Sucha nad Parnou
Ahojte, nie ste tu nahodou niekto zo Suchej? Prosim Vas, ako sa tam zije s malymi detmi (skolaci, …
sysell
Pred 9 rokmi
2
Názor na vizualizáciu detskej izby
Ahojte, prosím Vás o Váš názor na vizualizáciu detskej izby.
jochua
Pred 9 rokmi
15
Krbár v okolí KE , PO
Ahojte, Neviete mi niekto poradiť kontakt na krbára, s kt. máte osobné skúsenosti a boli ste s ním…
mato176
Pred 9 rokmi
4
Výber vodného automatu/domácej vodárne pre závlahu
Na závlahu trávnika cca. 350-400 m2 vyberám spôsob čerpania úžitkovej vody zo studne. V dome máme o…
peto99
Pred 9 rokmi
5
Agače
Dobrý deň, potrebujem poradiť účinný postrek, poprípade nejakú tekutinu, kt vyhubí agače na pozemku…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
5
Prerábka bytu Trnava
Ahojte chela by som sa opytat ci niekto neprerábal v poslednej dobe byt v okoli Trnavy. Ak ano kolk…
vivere
Pred 9 rokmi
5
1
2
…
2089
2090
2091
2092
2093
…