O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
PLNE zabudovatelny odsavac par - bez vysuvu
Ahojte, prosím O radu.Chceli by sme si do novej kuchyne zadovážiť podskrinkovy digestor bez vysuvu.…
skywalker10
Pred 9 rokmi
19
Uloženie vysokého napätia do zeme - možnosti
Zdravím, vedel by mi niekto poradiť vo veci uloženia vysokého napätia do zeme? Preložka nieje možná…
piti255
Pred 9 rokmi
13
Posuvné dvere v drevodome
Ma niekto skúsenosť s dverami posuvnými do puzdra v drevodome postavenom z tzv drevených tehál? Dre…
martinmatko
Pred 9 rokmi
7
Zastresenie pergoly plnym polykarbonatom
Rad by som prestresil pergolu plnym polykarbonatom doskou z UV, rozostup tramov je 45cm. Moja otazk…
smatt
Pred 7 mesiacmi
1
2
35
Cena bazénu s príslušenstvom
Mohli by ste mi niekto, kto ste si davali robit v poslednej dobe robit bazen vratene prislusenstva …
michal_hlavienka
Pred 3 rokmi
1
2
...
...
4
5
125
Hrubá stavba bungalov Bernolákovo
Ahojte hľadáme šikovných murárov, partiu, na postavenie hrubej stavby bungalov cca 10 x 15. Ďakujem…
bmmedia
Pred 9 rokmi
3
Stavba bungalov Bernolákovo
Ahojte hľadáme šikovných murárov, partiu, na postavenie hrubej stavby bungalov cca 10 x 15. Ďakujem…
vierka1989
Pred 9 rokmi
1
Firma na realizáciu hydroizolácia plochej strechy NR kraj
Dobrý, zháňam kontakt na dobrých odborníkov ktorý mi spravia hydroizoláciu plochej strechy o rozme…
andrej485
Pred 9 rokmi
3
sponzor fóra
Vysoký plot.
Ahojte potrebovala by som poradit potrebovala by som dost rýchlorastuce niečo a hlavne vysoke exist…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
5
Rekonštrukcia eternitova strechy
Poprosil by som niekoho kto má osobné skúsenosti s rekonštrukciou eternitovej strechy pomocou bitum…
fuhrich
Pred 9 rokmi
1
Kovana motyka
Poradte co s novou kovanou motykou? Iba nabrusit? Nakovat? Ako? Dakujem...
viktor811
Pred 9 rokmi
6
Moze byt takato dispozicia?
Nejaka zmena?
dagaz
Pred 9 rokmi
1
2
47
Ktoré je najspolahlivejšie ponorné čerpadlo a expanzka ?
Viete prosím poradiť ponorku a expanzku cca. 100l pre automatické zavlažovanie 2á trávnika + WC kúp…
ady66
Pred 8 rokmi
13
Povolenie k ČOV
Viete mi poradit, ktory zakon upravuje povolenie k ČOV? Udajne bol cca 2-3 roky spat novelizovany a…
geolog
Pred 9 rokmi
3
Červená voda
Minulého roku 5/2015 som dal spraviť vŕtanú studňu 10m. Zo začiatku som používal vibračné čerpadlo.…
rastlinky_sk
Pred 9 rokmi
6
Rekonstrukcia kupelne - BA
Hladam dodavatela na rekonstrukciu kupelne v BA
monicka83
Pred 9 rokmi
3
Sietka na balkonove dvere - Samorin
Dobry den! Hladam osobu/firmu, ktora sa zaobera so sietkami, potrebovali by sme ich na klasicke pa…
y2k
Pred 8 rokmi
9
Hydroizolacie zakladov
Vie mi niekto pls poradit firmu na hydroizalaciu zakladov (z pvc-P folie) v okoli TN, IL, PU alebo …
janj79
Pred 9 rokmi
2
Skúsenosť s dlažbou Premac klasiko kombiformát?
Máte prosím niekto praktickú skúsenosť s údržbou a praktickosťou dlažby Premac klasiko kombiformát …
sofiasara
Pred 5 rokmi
25
Kto mi postavi autom. vstupnu branu, pri ktorej je cast (1/3) kridlova a cast (2/3) samonosna?
1. Prosim o typy a/alebo kontakty na serioznu firmu/majstrov, idealne siroke okolie BA. 2. Nehlad…
sysell
Pred 9 rokmi
2
Práčka kúpená v Alze
Rodičom, som kúpoval práčku Whirpool plnenú zhora. Predĺžil som záruku na 5 rokov. Tesne po 2 rokoc…
enka81
Pred 9 rokmi
1
2
32
Skúsenosť firma Ebaco z Trenčína alebo Jaroslav Furda z Topoľčian
Dobrý deň, prosím Vás máte skúsenosti s podomietkovými roletami od firmy Ebaco z Trenčína alebo od…
lenuskaa33
Pred 9 rokmi
1
Magnezitove tehly - skodlivost ?
chcem sa informovat aka je skodlivost (odparom) u magnezitovych tehal (kotucov, prstencov, platni) …
miki88
Pred 7 rokmi
20
Skúsenosti zo štátnou dotáciouna tepelné čerpadlo
Dobry den. Mal by som otazocku. Ked poziadate o statnu dotaciu-dostanete ju a stala by sa situaci…
tank22
Pred 9 rokmi
1
Elektrina v zasuvkach
Dobry den, chcel by som poprosit o radu - od minuleho tyzdna nam neide elektrina v zasuvkach nad…
crosk
Pred 9 rokmi
28
Máte okna v dekore Birke rossé?
Ahojte, Chceme si dať okna, dvere, HS do najsvetlejsieho odtieňa hnedého dreva tzv. Birke rosse. …
dany30
Pred 9 rokmi
1
Rekonštruovali ste pivnicu rodinného domu na bývanie?
Rodinný dom poschodový v tvare stvorca, ktorý má pivnicu,kde je 5 miestnosti.Chceli by sme ju prero…
olgazaa
Pred 9 rokmi
3
Fasada komina - ako dalej
zdravim, mam cca 7 mesiacov na komine (hruba stavba pod strchou) natiahnute lepidlo v sietke (lepid…
jolaus100
Pred 9 rokmi
8
Kontakt na maliara na byt v BA
Ahojte. Potrebujem vymalovat byt v BA-Trnavka a chcel by som kontakt na maliara, za rozumnu cenu. J…
avenger1
Pred 9 rokmi
1
Vŕtanie studni okres Prievidza
Ahojte chcem sa popýtať či viete o niakej dobrej firme v okrese Prievidza čo vrtajú studne ale na p…
ivetmar
Pred 9 rokmi
2
1
2
…
2088
2089
2090
2091
2092
…