Moze byt takato dispozicia?

Nejaka zmena?
Odpovedať
1
2
do splane nedas ziadnu skrinu a do satnika cez chodbu?
Odpovedať
@rutyruth ja sa v tom neviem nejako vyznat. Neviem aj som si to priblizila ale nejako sa fakt neviem vysomarit v tom. Ale tak pokial to Vam tak vyhovuje tak to je najdolezitejsie
Odpovedať
@atlaska ano, vsetko bude v satniku, tak nepotrebujem skrinu v spalni
Odpovedať
@laurinusa :) technicky vykres
Odpovedať
Hovorí sa, že najlepší je ten tretí RD. Tak skús ešte dva. Pokiaľ je to len na papieri je to stále zadarmo.
Odpovedať
tak preco nemas dvere do satnika zo spalne? To pre vsetko budes behat cez chodbu?
Odpovedať
spalna strasne malicka, hned vydychany vzduch. preco ta skosena stena v kupelni? hornu polovicu 1NP by som trochu pozmenila.
Odpovedať
@rutyruth tak v tom je to :D tym sa nerozumiem, by som to potrebovala mat vizualne :-)
Odpovedať
@pripad001 to je az take zle? :)
Odpovedať
@atlaska ja v tom problem nevidim, vojde tam komoda na spodne pradlo, to staci :)
Odpovedať
@manilla je mala, ale je len na spanie, radsej nech maju deti vacsie a ulozneho pristoru tiez nikdy nie je dost, takze sme to radsej obetovali v prospech satnika, lebo strecha bude pultova tak tam nie je kde skladovat...to skosene je preto aby to nebolo hranate :D
Odpovedať
@rutyruth Naco je sprcha na prizemi? Niekto by argumentoval ze pre hosti.. Lenze hostia co prespavaju (zvacsa rodina), mozu vybehnut aj hore, navyse uplne straca zmysel, ak je namiesto hostovskej pracovna, potom prespavaju hore a aj sa sprchuju hore.. Kupelna je intimne miesto a podla mna osobne nema co robit v dennej casti domu, patri do nocnej. My sme mali inu dispoziciu ale koncepcne podobny dom - dole sprcha a hostovska, hore jedna vacsia kupelna pre 3 izby. Hostovsku dole sme zmensili, sprchu zredukovali len na WC a spravili si satnik dole (topanky, bundy, kabaty, ...). Hore sme pre zmenu vyrobili sukromnu minikupelnu so sprchovym kutom pristupnu len z rodicovskej spalne. Takze mame dokopy 3x WC :D Ak Vam projekt robi architekt a zapaci sa Vam takato uvaha, zadajte mu aby to skusil takto prekreslit. Poznam totiz ludi, co maju poschodak a dole kupelnu a realne dole pouzivaju len WC a radsej by tu sprchu mali pri spalni.. Este pre rypacov - pokial chce niekto argumentovat tym, ze sprcha dole na starobu koli schodom, tak potom nema co uvazovat nad poschodim vseobecne..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@cache Nie, v zasade by sme sprchu nepotrebovali, ale ta pracovna bude mozno niekedy pre svokrovcov a kedze svokra je imobilna, tak nie je mozne aby chodila do kupelne na poschodi, preto ten sprchac dole...aaalebo dat si urobit vytah :)
Odpovedať
nikdy by ma nenapadlo dat si skrinu s oblecenim na chodbu, ale asi ste zvyknuty a vyhovuje vam to. Tiez by som si urobila rodicovsku minikupelnicku je tam dost miesta.
Odpovedať
@atlaska Nie sme, ale zvykneme si :)
Odpovedať
@rutyruth "mozno niekedy"... aspon tam nebudete mat svokru dlho :D
Odpovedať
@cache tak najlepsie je byt osobitne, ale aj tak casto chodi na navstevy na cely vikend, a schody u nej nehrozia...
Odpovedať
@rutyruth Prepáč, z môjho pohľadu je to architektonické Waterloo ! Labyrint, veľa zbytočných priečok, jedna dokonca tuším v strede schodiska, šatník !!! :-) ..., len si predstav ráno, 7:40h a ... všetci v šatníku !!?? Spálňa v štýle socialistického minimalizmu. Čosi prelomové je síce ten výhľad z wc, ale susedia by to opäť nemuseli pochopiť. A už vôbec si neviem predstaviť, ako položíš 2NP na 1NP, alebo že by naopak? Moja rada, zájdi za nejakým dobrým architektom/dizajnérom. Samozrejme bez toho plániku.
Odpovedať
@pripad001 Vsetci nie, len ja s manzelom, deti skrine budu mat :D Toto kreslil projektant, takze to nie je moj vytvor :) Mne vela priecok nevadi, je tam vsetko co potrebujeme ;-)
Odpovedať
@rutyruth asi by som nedavala tu chodbicku pri spalni a dala dvere pri schodoch hned vlavo a budes mat vacsiu spalnu (bez tej priecky s chodbou) a do satnika sa pojde rovno zo spalne. Tiez by som uvazila, ci nedat do satnika normalne dvere namiesto posuvnych a rozmiestnenie skrin v satniku, ci vedla okna vlavo sa nieco vojde. Ten skoseny roh tiez neviem ci bude velmi prakticky. V kupelni hore, budes mat dost ulozneho priestoru?
Odpovedať
@fosilka nejak nechapem, ako potom vojdem do kupelne?
Odpovedať
Spodok ako tak, vrch by som nakompletku prekopal :) spalna malá ( aspon 14 m2 je potrebnych aby ste sa v noci nepodusili), detske izby stacia 12 m2, a ten satnik s kupelkou maju uplne antitvary :D skuste sa stym este pohrat
Odpovedať
To vam robil architekt? Spalnu 9 m2? To nesplna pomaly hygienicku normu pre jednu osobu.
Odpovedať
@atlaska nie, projektant :)
Odpovedať
@rutyruth predpokladam ze ste si nakreslili domcek a on to prekreslil za par supov.
Odpovedať
@atlaska nie, bol to real domcek s inou dispoziciou, ta sa menila podla nasich potrieb a poziadaviek
Odpovedať
Profilova fotka
@rutyruth fu naozaj velmi mala spalna, radila by som ju urcite zvacsit
Odpovedať
Profilova fotka
@rutyruth mate aj vizu z vonku? mne nejak nesedia tie okna , krizom krazom, inac fajn
Odpovedať
V podstate nieco take, ale vyzera to dost onicom kedze chcem inu strechu aj okna ine ale ked to chces len kvoli oknam tak to vidis... ta kratsia strana je z ulice @jblaze
Odpovedať
@jblaze plan je nejaky tak snad
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?