Aké materiál pre jedálenské stoličky do kuchyne?

Profilova fotka
Dobrý večer,aký materiál uprednostniť pri výbere jedálenských stoličiek,textil alebo ekokožu? Prosím o Vašej rady a skúsenosti. Srdečne ďakujem. Karolína
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi na ako dlho planujes,aký mas budget. Ekokoza lacnejšia,fajn na udrzbu, max 5 rokov pri pravidelnom užívaní. Látka pri detoch náročnejšia ak nechceš pracie poťahy ( čo mne pride des riešenie ako deky na sedacke). Koža ako najkvalitnejšie a najdrahšie riešenie. Alebo čisté drevo či plast plus podsedaky podľa nálady :) My máme ekokozu, boli relatívne drahé. Keby mi ich nezničili mačky ešte by par rokov vydrzali,ale už sa aj tak pri siti začínali okupovať. A to sme len dvaja väčšinou doma.
Odpovedať
@milusinka18 jedno aj druhe ma svoje pre a proti. Do ekokoze by som ja napriklad nesiel z dovodu popraskania a podobnych problemov. Ale co sa tyka udrzby tak ta je pri ekokoza ovela jednoduchsia ako pri textile, latke. Pri textile dost zalezi aj farba ;) na bledej by bolo vsetko hned vidiet a tazsie sa to cisti ale napriklad taka bordova tak to je nezmar v tomto smere.
Odpovedať
Profilova fotka
myslim ze dost zalezi aj od toho co sa vam do interieru viac hodi, nie? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@milusinka18 krajsie, elegantnejsie podla mna vyzeraju stolicky z koze alebo teda z ekokoze ako latkove potahy
Odpovedať
Profilova fotka
ekokozu radsej nie, koza ma byt koza a nie eko. Takze radsej tie peniaze by som zaplatil za kvalitnu kozu.
Odpovedať
ja som proti ekokozi , co som videla niekolko znicenych sedaciek do roka do dvoch. nakoniec mame stolicky so sedakmi s ekokoze 6 rokov intenzivneho pouzivania su ako nove. Zalezi aky je to vyrobca material.
Odpovedať
Profilova fotka
@milusinka18 presne ako ti tu aj ostatny radia to uz radsej zainvestuj do koze a budes mat na dlhe roky pokoj. Ekokoza sa zvykne rychlo znicit a osuchat
Odpovedať
Profilova fotka
mne osobne sa pacia stolicky aj cisto drevene a nato len nejaky sedak ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?