O nás
Staň sa PRO!
Modrastrecha.cz
Mojasvadba.sk
Beremese.cz
Záhrada.sk
Mojdom.sk
Fórum
Fotoblogy
Bazár
Profesionáli
Magazín
Zadajte hľadaný výraz
Prihlásenie / Registrácia
Fórum
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Fotoblogy
Všetky príspevky
Môj výber
Priatelia a obľúbené
Zoznam skupín
Moje skupiny
Kolekcie
Inšpirácie
Bazár
Všetky inzeráty
Môj bazár
Profesionáli
Všetci Profesionáli
Inzeráty Profesionálov
Magazín
O nás
Zadajte hľadaný výraz
Kategórie
Najnovšie diskusie
Kde sa diskutuje
Kam som prispel
Sledované diskusie
Sieň slávy
Najnovšie diskusie
Nová diskusia
Ako riešiť zapojenie a rozvod vody z vŕtanej studne?
Mam vrtanu studnu, skoro 13m, voda je 5m odspodu. Sachta je mala, tu bude treba vykopat vacsiu. D…
technik007
Pred 5 rokmi
1
2
58
Stačí inštalovať komín kotla a odvetranie potrubia (bramac durovent) až po spravení strechy
Budeme mať škridlu Bramac Max 7, budú na nej dva prestupy - sada bramac durovent - pre kotol z kond…
chrobak7
Pred 9 rokmi
10
Žiadosť k stanovisku obce k vyňatiu pozemku pod stavbu
Pani pri vyňatí pozemku pod stavbu odo mňa pýtala stanovisko obce ... Pani na stavebnom úrade odo m…
luciacka
Pred 9 rokmi
3
Schiedel-sada kominovej paty
Objednany komin schiedel uni advance 200, vyska 6m. Dnes to priviezli na stavbu, vsetko ok ale v te…
tarbavalaba
Pred 9 rokmi
6
Ako zladiť biele interiérové dvere s nábytkom?
Ahojty, zamýšľam sa nad možnosťou biely int.dverí do domu akurát sa bojím potom ostatného zladenia …
majki555
Pred 9 rokmi
6
Aký pevný silikón na polykarbonát ?
Dobry den, potrebujem radu s odskusanim silikonom na polykarbonat . S polykarbonatu som vytvoril…
loksiklubos
Pred 9 rokmi
1
Aký je váš názor na projekt Zichyho tably v Čuňove?
Dobry den, aky mate nazor na tento projekt v Cunove? Rozmyslame o kupe pozemku. Nebude tam vsak …
skpeter
Pred 7 rokmi
8
Ako vybrať projekt domu?
Je tu niekto prosim ochotny,kto by sa podelil o cenne rady ohladne vyberu projektu a vsetkeho okolo…
mareeek
Pred 9 rokmi
1
2
42
sponzor fóra
Hľadám stolára na zrezanie z dverí v Trnave
hladám stolára, ktorý by mi vedel zrezať z interiérových drevených dverí. najlepsie Trnava Poznát…
sunnytt
Pred 9 rokmi
1
Anhydrit poter - stavba kuchynskeho baru ?
budem chciet urobit na anhydritovy poter konstrukciu zo sadrokartona oblozeneho betonovou imitaciou…
danculd
Pred 9 rokmi
3
Sokel dlazby a omietka ??
Zdravim, chcem sa opytat na fakto ako sa spravne aplikuje dlazba a jej sokel. Ide o to ze teraz ch…
flytt
Pred 9 rokmi
7
Je problém, ak mám české prehlásenie o zhode k žumpe?
Ahojte. Bude nejaký problém pri kolaudácii, ak mám plastovú žumpu od českého výrobcu a tým pádom aj…
jan45
Pred 9 rokmi
3
Ako odstrániť zaschnutú murovaciu maltu z Ytongu?
Zdravím. Obkladači nedopatredím obložili stenu z Ytongu (sprchový kút) nesprávnym obkladom . Obklad…
danculd
Pred 9 rokmi
9
Ako urcit vzajomnu rovnobeznost/kolmost stien
Zdarec, chystam sa obkladat kupelnu avsak ked som meral dlzku steny od rohu k rohu tak som ozistil…
henry_sk
Pred 9 rokmi
30
Položiť podlahu, ak nebolo spustené podlahové kúrenie?
Zdravím, rád by som sa informoval ohľadom podlahové ho vykurovania. Kúpil som novostavbu RD a mám t…
miroslav33
Pred 5 rokmi
20
Akú farbu na vonkajší sadrový obklad na dome?
Dobrý deň. Máme na dome biely sadrový obklad a chcela by som ho zafarbiť iným odtieňom. Je to možn…
srlinka
Pred 9 rokmi
5
Ako dlho vydrží farba na betón na schodoch, terase?
Ahoj mate niekto skusenosti s farbou na beton do exterieru ako dlho to vydrzi a hlavne na schodoch …
kaktusik007
Pred 9 rokmi
14
Dobry den,je mozne dat na splnomocnenie pre SP dve parcely ,cize splnomocnit 1 osobu na dva domy?
Vlastnime s manzelom dva stavebne pozemky.Chceme postavit dva domy .Mame uz uzemne rozhodnutia a ch…
lenkakovacova
Pred 9 rokmi
1
Aký je váš názor na tieto okná?
Zdravim, dostal som cenovu ponuku na okna typu: Profilový systém: REHAU nemecký profilový systém o…
pepese
Pred 9 rokmi
4
Koľko stoja tlakové skúšky potrubia a kúrenia?
Chcem sa poinformovať, koľko Vás vyšli tlakové skúšky vodovodného potrubia, kúrenia a kanalizačného…
petersd
Pred 1 rokom
1
2
32
Zatravnovace na cudzom pozemku
Ahojte,som vlastnik pozemku,ktory nevyuzivam. Susedia ho zacali vyuzivat ako cestu,doteraz nam to …
majki555
Pred 9 rokmi
7
Odvetranie kanalizacie - hrubka rury
Ahojte. Chcem sa opytat, ci je sirka odvetravacej rury kanalizacie, ktora ide na plochu strechu bun…
gkrivanek
Pred 9 rokmi
3
Zateplenie rod.domu okres Piešťany
Hľadám firmu na zateplenie podkrovného rod.domu+spraviť podhlady.
abula1
Pred 9 rokmi
1
Dať na strechu plech alebo betónovú škridľu?
Staviame dom a este rozhodujeme co na strechu dom ma sklon strechy 8stupnou co sa da este prisposob…
bambula626
Pred 9 rokmi
29
Zostalo nám 1000 kg hlinenej omietky - Nitriansky kraj
Zostala nám hrubá vnútorná hlinená omietka od Picas.cz 1 celý vak - 1000kg ak by niekto potreboval …
ivetmar
Pred 7 rokmi
24
Koľko stojí rekonštrukcia kúpeľne?
Dobry den ludia. Chcem sa vas opytat. rekonstruoval niekto v poslednej dobe kupelnu? Kolko vas to …
simeoon
Pred 9 rokmi
7
Koľko stojí rekonštrukcia kúpeľne?
Dobry den ludia. Chcem sa vas opytat. rekonstruoval niekto v poslednej dobe kupelnu? Kolko vas to …
ecolite
Pred 9 rokmi
12
Unimalt.
Vie niekto poradit, aka je min.hrubka omietky robenej z Unimalt 14? Treba dat aj armovaciu sietku? …
nororo
Pred 9 rokmi
1
ALUPROF MB-86SI
Ahojte riešim hlinníkové okná a mám ponuku na okná ALUPROF profil MB-86SI. Má niekto skúsenosti s …
maniacus
Pred 9 rokmi
2
SIKO - zlé skúsenosti s objednávkou
Zaujímalo by ma aké máte skúsenosti so SIKOm a či mi vie niekto poradiť aké kroky podniknúť. My sme…
jarkojaro
Pred 8 rokmi
1
2
44
1
2
…
2056
2057
2058
2059